1. Hoogwaardige chalet kopen
  2. Op de mooiste locaties in Nederland
  3. Op vakantie wanneer u dat wilt

Chalet kopen in Nederland

Een chalet kopen in Nederland staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Lekker op vakantie gaan wanneer u maar wilt of er even tussenuit om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het leven. Dit is echter niet de enige reden waarom het kopen van een chalet bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staat. Een chalet levert namelijk ook bij (gedeeltelijke) verhuur een stabiel en interessant rendement op.

TopParken biedt op 17 verschillende vakantieparken in Nederland hoogwaardige chalets te koop aan. De chalets van TopParken zijn gelegen op goed onderhouden vakantieparken in Nederland, in toeristische gebieden die populair zijn bij zowel binnenlandse- als buitenlandse vakantiegangers. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren tegen een mooi rendement.

Bekijk onze chalets
 

Een chalet kopen als belegging

Het kopen van een chalet bij TopParken is in onze ogen een goed alternatief voor banksparen. Op 17 vakantieparken in Nederland biedt TopParken de mogelijkheid om een chalet aan te schaffen als belegging. U koopt immers niet alleen een chalet op een prachtige locatie, u ontvangt er bij verhuur ook nog een hoger rendement op dan op een spaarrekening. Uiteraard dient u hierbij wel rekening te houden met enkele fiscale aspecten.

Bij TopParken kunt u kiezen uit 2 verschillende beleggingsvormen indien u een chalet koopt voor de (gedeeltelijke) verhuur:

Beleggen in een chalet met een vast rendement

Koopt u een chalet als beleggingsobject en wilt u deze niet voor privé gebruik benutten dan kunt u deze bij TopParken verhuren tegen een vast rendement. In dit geval geeft u het volledige beheer van uw chalet uit handen aan onze verhuurorganisatie en kunt u zelf niet van de woning genieten. 

Beleggen in een chalet met een variabel rendement

Kiest u voor gedeeltelijke verhuur dan is dit bij TopParken ook mogelijk. U geeft zelf eenvoudig online aan wanneer u uw woning vrijgeeft voor verhuur en wanneer u deze zelf wilt benutten. Uw rendement is in dit geval wel afhankelijk van de daadwerkelijke verhuuropbrengsten van de woning. 

In beide gevallen ondersteunt de verhuurorganisatie van TopParken u van begin tot eind bij uw investering. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het hele verhuurproces van uw chalet, maar geniet u wel van de aantrekkelijke rendementen.

Het aanbod chalets in Nederland

TopParken verhuurorganisatie

Koopt u een chalet op een van 17 vakantieparken van TopParken en wilt u deze (gedeeltelijk) verhuren, dan neemt de professionele verhuurorganisatie van TopParken het volledige verhuurproces van uw chalet uit handen. Zo regelen zij voor u de verhuur, het klantcontact, de administratie alsook de schoonmaak van uw chalet. Bij TopParken kunt u dus zorgeloos en zonder verhuurstress profiteren van uw investering.

De verhuurorganisatie van TopParken heeft jarenlange ervaring in het verhuren van chalets op diverse locaties in Nederland. Ook werken zij samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators, als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Door gebruik te maken van het netwerk van TopParken kunt u dan ook genieten van een goede bezetting van uw vakantiewoning, wat ook automatisch resulteert in interessante rendement.  

Een chalet kopen op een aantrekkelijke locatie

Luxe chalets op vakantieparken zijn de afgelopen jaar steeds populairder geworden onder binnen- en buitenlandse vakantiegangers. De belangrijkste reden hiervoor is dat zij veelal gelegen zijn op aantrekkelijke locaties en tegelijkertijd de vrijheid en comfort van thuis bieden. Koopt u een chalet bij TopParken dan kunt u kiezen uit maar liefst 17 vakantieparken in Nederland, met diverse voorzieningen en allemaal in de buurt van toeristische hotspots. Zo kunt u bijvoorbeeld een luxe chalet kopen aan de kust, in een bosrijke omgeving, maar ook in de nabijheid van prachtige dorpen en steden.

Bij de aankoop van een chalet is het bepalen van de locatie dan ook een belangrijk aspect. Wilt u bijvoorbeeld een chalet midden in de natuur, of juist direct aan het strand. Welke faciliteiten en voorzieningen wilt u uw gasten bieden op het vakantiepark. En hoe is de bereikbaarheid van chalets? Dit zijn allemaal belangrijke vragen die u helpen om een chalet te kopen op een voor u aantrekkelijke locatie.

Wilt u uw chalet ook verhuren dan dient u naast uw eigen wensen ook rekening te houden met wat uw gasten eventueel belangrijk vinden. Een bungalow die ook aan de wensen van uw doelgroep voldoet kan immers resulteren in een hogere bezettingsgraad en verhuuropbrengsten.

Meer over een chalet kopen in Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen van een chalet met een aantrekkelijk rendement? Vraag dan nu direct de brochure aan of plan een afspraak met een verkoopadviseur van TopParken!

Vraag de brochure aan