TopParken Comfort Services

Een eigen vakantiewoning is voor veel mensen die zorg nodig hebben niet weggelegd. Wist u dat wij voor hen extra zorg aanbieden? Door de TopParken Comfort Services kunnen wij iedereen de gelegenheid geven om te genieten van een onbezorgde tijd in uw eigen vakantiewoning.

Wij bieden volledige ontzorging van uw verblijf waarbij u zelf de regie voert met behulp van een contactpersoon binnen TopParken. Deze contactpersoon ondersteunt u effectief en simpel in de behoeften die u op dat moment nodig heeft. Een fijn gevoel voor u als u aan het herstellen bent van een ziekte, operatie, plastische chirurgie of wanneer u slecht ter been bent.

''Zie het als een persoonlijke butler''

Wilt u meer informatie over onze Comfort Services? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
 

Onze missie is om iedereen met een zorgbehoefte een onbezorgde tijd in een eigen vakantiewoning te bieden. U kunt gebruik maken van de volgende comfort services:

 
 
 
 
 
 
 

Even niks moeten, alleen genieten van leuke activiteiten of van de ultieme rust. Ontmoet nieuwe mensen, geniet samen met uw partner of familie of lees in alle rust een goed boek. Het kan allemaal in uw eigen vakantiewoning op een van onze 17 vakantieparken in Nederland. Ervaar een onbezorgde tijd in uw eigen vakantiewoning aan het water, in de bossen, aan de Nederlandse kust of in Zuid-Limburg.

TopParken biedt vele faciliteiten zoals een gezellig restaurant, binnen- en buitenzwembaden, diverse activiteiten en entertainment voor jong en oud. Uw (klein) kinderen kunnen tijdens het bezoek bij u op het park gratis genieten van alle faciliteiten die wij voor jong en oud aanbieden. Per heden is TopParken Comfort Services een extra unieke dienstverlening dat toegevoegd is aan de facilteiten.

Meer informatie over onze Comfort Services?
Neem dan contact met ons op via 088 - 500 24 24 of via onderstaande button.

Neem contact op