1. 17 vakantieparken in Nederland
  2. Iedere woning is naar uw wens aan te passen
  3. Lange levensduur gegarandeerd
 

Investeren in vastgoed op de mooiste locaties

TopParken heeft zich sinds de jaren 70 ontwikkeld tot specialist in verhuur en verkoop van vakantiehuizen. Onze parken staan bekend om hun unieke locatie midden in de natuur.

Bij ons koopt u een vakantiewoning voor eigen gebruik of gedeeltelijke / volledige verhuur. Alle woningen worden aangeboden inclusief eigen koopkavel. Wanneer u kiest voor verhuur wordt u geheel ontzorgd in de verhuur van uw vakantiewoning. We werken daarvoor samen met gerenommeerde touroperators als Booking.com en hebben een eigen verhuurorganisatie die u alle zorg uit handen neemt. Met een aantrekkelijk rendement tot 7% netto zit u altijd goed. Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning zelf wilt gebruiken of deze wilt laten verhuren.

Meer informatie aanvragen
 
 
Veluwe
 
Recreatiepark Beekbergen
 
Recreatiepark Beekbergen
 

Ontdek ons aanbod vakantiewoningen

Een stoere lodge in de Brabantse bossen of een villa op de prachtige Veluwe. Zowel in woningaanbod als vakantieparken is er veel variatie. Onze vakantiewoningen zijn van topkwaliteit, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Iedere woning is naar wens aan te passen en voorzien van alle gemakken.

Plan een bezichtiging en laat u adviseren over de mogelijkheden. 

Maak een afspraak