Bezoek onze open huis dagen in Valkenburg

Bezoek zaterdag 6 t/m maandag 8 juli onze open huis dagen op Résidence Valkenburg. Maak kennis met onze vakantiewoningen, de unieke omgeving en geniet van een wijnproeverij en heerlijke hapjes.

Op zaterdag en zondag komt een specialist van de Recron een interessante presentatie geven over de ontwikkeling van de recreatiemarkt in Limburg en in Nederland. Meldt u hier kosteloos aan.

Daarnaast profiteert u het hele weekend van interessante open huis acties bij aankoop van een vakantiewoning  (2 gratis elektrische fietsen).  Laat u informeren over de mogelijkheden en ontdek hoe wij u volledig ontzorgen.

Meer informatie

Vakantiewoningen te koop

Op Résidence Valkenburg zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor gedeeltelijk / volledige verhuur vanaf € 74.042,- excl. btw op een huurkavel of vanaf € 142.285 incl. eigen kavel, inventaris en kosten koper. Bij aankoop voor volledige verhuur is er een netto rendement tot 7% per jaar mogelijk.

Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt.

Bekijk ons aanbod
 

Bezoekadres: Valkenburgerweg 128 in Schin op Geul

Résidence Valkenburg is gelegen in Zuid-Limburg, een exclusief vakantiepark met veel faciliteiten. Vanaf het vakantiepark heeft u uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap, een 5-sterren landschap waardoor u zich waant in het buitenland.

  • In de gezellige plaats Schin op Geul.
  • Minder dan 10 minuten van Valkenburg.
  • 20 minuten van Maastricht. 
  • Aan de rand van natuurgebied het Geuldal.