Bezoek dit weekend ons verkoopweekend

Wij nodigen u dit weekend (zaterdag 10 en zondag 11 juli) graag uit tijdens onze unieke Nederlands / Spaanse open dagen op Recreatiepark 't Gelloo in Ede. Tijdens dit weekend kunt u niet alleen investeren in een vakantiehuis op de Veluwe maar kunt u zich ook laten informeren over de aankoop van een appartement in Spanje.

Uniek!

Tijdens dit weekend proeft u de Spaanse sfeer in een luxe vakantiewoning op de Veluwe. Op het park staan adviseurs voor u klaar die u, onder het genot van heerlijke tapas gerechten, meer over de investeringsmogelijkheden en de voordelen van een vakantiewoning in Nederland vertellen.

Maak een afspraak

Openingstijden open huis weekend

U bent van harte welkom op zaterdag 10 en zondag 11 juli van 10:00 uur tot 18:00 uur bij Recreatiepark ’t Gelloo in Ede. Wilt u alvast meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via 088 500 2444 of vraag onze brochure aan.

Waarom TopParken

  1. U koopt een vakantiewoning inclusief kavel.
  2. Combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk.
  3. Vakantiewoning met vrij uitzicht op de bossen.

Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark 't Gelloo is een bosrijk vakantiepark van TopParken gelegen midden in de bossen van de Veluwe. Het vakantiepark is zeer geschikt voor kinderen met o.a. een binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuinen, een groot sportveld en een gameroom. De vele faciliteiten maakt Recreatiepark 't Gelloo een zeer interessant park om een vakantiewoning te kopen voor uw eigen vakantieplezier of als interessante belegging. 

Meer over het park en de mogelijkheden
 

Bekijk ook ons overige nieuws