Een onvergetelijke en vooral zorgeloze vakantie, voor jong en oud, waarbij een unieke beleving in Nederland centraal staat. Ook nu de wereld er zo anders uitziet vanwege het Coronavirus.

Dit komt terug in de nieuwe commercial van TopParken. In samenwerking met Lange Frans, op zijn nummer ‘Het land van’, is de commercial geschreven. De commercial laat zien dat je met een gerust hart, veilig bij TopParken op vakantie kunt in eigen land. Het straalt de rust, mooie ligging, privacy en veiligheid uit die je op de vakantieparken van TopParken terugvindt. 

Bekijk hier de nieuwe reclamevideo

De nieuwe reclamevideo is vanaf vrijdag 1 mei te zien op alle grote Nederlandse televisiezenders.

Een vakantiewoning kopen in eigen land, juist nu interessant!

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit, de grenzen zijn gesloten en na een lange periode van thuis zitten willen we er weer even lekker tussenuit. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! Kiest u voor het kopen van een vakantiewoning in eigen land, dan kiest u voor zekerheid, een stabiel rendement én vakantieplezier. Geniet ook nu van een zorgeloze vakantie wanneer u daar aan toe bent of een gegarandeerd netto rendement bij verhuur van uw vakantiewoning.

Vraag direct meer informatie aan
 

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseurs. Dit kan zowel op een van onze vakantieparken, uiteraard met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, of middels een videogesprek. Plan hier een afspraak in