1. 5 vakantieparken op de Veluwe
  2. Het hele jaar door geopend
  3. Nieuwe vakantiewoningen & villa's

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres met keuze uit maarliefst 5 vakantieparken. De Veluwe is de perfecte plek om een vakantiehuis te kopen. Het wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd: prachtige bossen, mooie waterlandschappen, leuke dorpen en steden en natuurlijk het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de parken en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Open dagen op de Veluwe!

Van zaterdag 30 november t/m maandag 2 december bent u van harte welkom tijdens de gezellige open dagen op Landgoed de Scheleberg. Wij organiseren o.a. een barbecue (meld u hier aan) met lekker hapjes en drankjes en alle vakantiewoningen zijn geopend voor bezichtiging. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Ontdek tijdens de open dagen hoe Landgoed de Scheleberg nog duurzamer wordt!

 
  1. Uniek gelegen op de Veluwe
  2. Midden in de bossen
  3. 15 min. van 'Het Nationaal Park de Hoge Veluwe'
  4. 30 min. van Arnhem en Amersfoort

Aanbod op de Veluwe

Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen vanaf € 104.825 incl. btw en eigen kavel. Er zijn nieuwe 6 en 8 persoons villa's te koop vanaf € 337.222 incl eigen kavelU bepaalt zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of dat u deze gedeeltelijk/volledig wilt verhuren. Bij aankoop voor verhuur is er een interessant rendement haalbaar op een investering van € 141.435.

 

Bezoek de Veluwe

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs wanneer het u uitkomt. Laat u informeren over de mogelijkheden en ontdek hoe wij u volledig ontzorgen,

Afspraak maken