1. Op 3 vakantieparken
  2. Open huis acties
  3. Nieuwe vakantiewoningen & villa's
  4. Activiteiten voor jong en oud

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres met keuze uit maarliefst 5 vakantieparken. De Veluwe is de perfecte plek om een vakantiehuis te kopen. Het wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd: prachtige bossen, mooie waterlandschappen, leuke dorpen en steden en natuurlijk het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Bezoek onze open dagen in Lunteren en Ede

Bezoek zaterdag 21 t/m maandag 23 september onze open huis dagen op 3 vakantieparken op de Veluwe. Maak kennis met onze nieuwe vakantiewoningen en villa's, ontdek de prachtige omgeving en profiteer van onze open huis acties. Laat u informeren over de mogelijkheden en ontdek hoe wij u volledig ontzorgen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de parken en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen
 
  1. Uniek gelegen op de Veluwe
  2. Midden in de bossen
  3. 15 min. van 'Het Nationaal Park de Hoge Veluwe'
  4. 30 min. van Arnhem en Amersfoort

Aanbod op de Veluwe

Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen vanaf € 104.825 incl. btw en eigen kavel. Er zijn nieuwe 6 en 8 persoons villa's te koop vanaf € 337.222 incl eigen kavelU bepaalt zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of dat u deze gedeeltelijk/volledig wilt verhuren. Bij aankoop voor verhuur is er een interessant rendement haalbaar op een investering van € 141.435.

 

Bezoek de Veluwe

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs wanneer het u uitkomt. Laat u informeren over de mogelijkheden en ontdek hoe wij u volledig ontzorgen,

Afspraak maken