Recreatiewoningen te koop aan het water

Het hele jaar door op vakantie in uw eigen recreatiewoning aan het water én profiteren van een interessant rendement? Het is mogelijk op de waterrijke vakantieparken van TopParken. Bij TopParken koopt u een recreatiewoning aan het water in Noord-Holland, Zuid-Holland of in Gelderland. Heeft een recreatiewoning in Berkhout uw voorkeur of liever in Nieuwerkerk aan den IJssel of in het Gelderse Aalst?

Een recreatiewoning kopen aan het water geeft u de mogelijkheid om op vakantie te gaan wanneer u maar wilt. Wilt u het liefst alleen zelf gebruik van de woning? Dan kiest u voor volledig eigen gebruik. U kunt er echter ook voor kiezen de woning gedeeltelijk of geheel te gaan verhuren. Op deze manier levert een recreatiewoning kopen aan het water u ook rendement op. Door de vele binnen- en buitenlandse toeristen die jaarlijks vakantie vieren in Nederland is verhuren een aantrekkelijke optie.

Bekijk het aanbod recreatiewoningen

Het aanbod recreatiewoningen te koop aan het water

Park Westerkogge

Recreatiepark Het Esmeer

Parc de IJsselhoeve

Investeren in een recreatiewoning aan het water

Investeren in recreatief vastgoed biedt u een goed alternatief voor banksparen. Zeker als u kiest voor volledige verhuur van de recreatiewoning kan u dit meer rendement opleveren dan het traditionele banksparen. Bij verhuur ontvangt u een netto rendement per jaar. De verhuur van de woning wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wij maken het mogelijk dat u zorgeloos een recreatiewoning koopt aan het water en vervolgens rendement ontvangt bij verhuur.

Wilt u meer weten over het kopen van een recreatiewoning aan het water bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden en het hele proces met u door te lopen.

Vraag de brochure aan
 

Recreatiewoningen te koop aan het water op deze TopParken: