Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen in Nederland

Recreatiewoning kopen in Nederland

  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • Op de mooiste locaties in Nederland
  • Zorgeloos investeren

Recreatiewoningen te koop in Nederland

Wanneer u een recreatiewoning koopt in Nederland heeft u altijd de mogelijkheid om deze volledig voor eigen gebruik te kopen of deze of (gedeeltelijk) te verhuren. Welke keuze u ook maakt, het is altijd van belang dat u zich goed laat informeren. Kiest u bijvoorbeeld voor (gedeeltelijke) verhuur? Houdt er dan rekening mee dat de recreatiewoning gelegen is in een populair toeristisch gebied zoals de Veluwe of Zuid-Limburg. Veel binnen- en buitenlandse toeristen komen namelijk jaarlijks vakantie vieren in deze regio's. Dit biedt uiteraard veel mogelijkheden en kansen voor u.

Bekijk het aanbod recreatiewoningen

Bezoek onze inspiratiedagen

 

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden

Recreatiewoning te koop in Nederland

Een recreatiewoning kopen in Nederland bij TopParken houdt in dat u zorgeloos investeert en bovendien een interessant rendement kan ontvangen. Het rendement is afhankelijk van uw keuze voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Wilt u het hoogste rendement ontvangen? Kiest u dan voor volledige verhuur, waarbij u afziet van eigen gebruik. Een recreatiewoning kopen in Nederland is op deze manier een aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Wilt u af en toe ook zelf gebruik maken van de recreatiewoning dan is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten. Houd er wel rekening mee dat er verschillende fiscale aspecten zijn per gebruiksvorm van uw recreatiewoning. 

 

De voordelen van TopParken

Koopt u een recreatiewoning in Nederland dan geniet u, naast de jarenlange ervaring van TopParken, van nog meer voordelen. Zo beschikt TopParken over een eigen professionele verhuurorganisatie. Deze verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen en verzorgt de volledige verhuur van uw recreatiewoning in Nederland. Om een hoge bezetting te realiseren wordt er samengewerkt met gerenommeerde partijen zoals Booking.com en BungalowSpecials. Daarnaast beschikt elk vakantiepark van TopParken over uitgebreide faciliteiten waar zowel uzelf als uw gasten onbeperkt gebruik van kunnen maken. Een complete vakantie in een recreatiewoning in Nederland, dat is wat u kan verwachten van TopParken. Bent u geïnteresseerd in een recreatiewoning (aan het water) die te koop is bij TopParken in Nederland? Vraag dan de brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een adviseur.

Vraag de brochure aan

Recreatiewoningen te koop bij TopParken

Bekijk hier alle recreatiewoningen
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer