1. Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  2. Op de mooiste locaties in Nederland
  3. Zorgeloos investeren

Recreatiewoningen te koop in Nederland

Bij TopParken heeft u talloze mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen in Nederland. Aan de kust, op de Veluwe of bijvoorbeeld in Limburg, met 17 verschillende vakantieparken in Nederland heeft u een ruime keus. Als u een recreatiewoning koopt in Nederland bij TopParken heeft u de mogelijkheid deze volledig voor eigen gebruik aan te schaffen of u kunt de woning geheel of gedeeltelijk gaan verhuren. Doordat de vakantieparken van TopParken in populaire toeristische gebieden liggen is de verhuur van uw recreatiewoning een aantrekkelijke optie. Veel binnen- en buitenlandse toeristen komen jaarlijks vakantie vieren op een van de vakantieparken. Dit biedt veel mogelijkheden en kansen voor u, bij de aankoop van een recreatiewoning in Nederland.

Bekijk het aanbod recreatiewoningen

Verkoop gestart op Résidence Lage Vuursche

 

De verschillende mogelijkheden voor het gebruik van uw recreatiewoning

Recreatiewoning te koop in Nederland

Een recreatiewoning kopen in Nederland bij TopParken houdt in dat u zorgeloos investeert en bovendien een interessant rendement kan ontvangen. Het rendement is afhankelijk van uw keuze voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Wilt u het hoogste rendement ontvangen? Kiest u dan voor volledige verhuur, waarbij u afziet van eigen gebruik. Een recreatiewoning kopen in Nederland is op deze manier een aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Wilt u af en toe ook zelf gebruik maken van de recreatiewoning dan is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten. Houd er wel rekening mee dat er verschillende fiscale aspecten zijn per gebruiksvorm van uw recreatiewoning. 

 

De voordelen van TopParken

Koopt u een recreatiewoning in Nederland dan geniet u, naast de jarenlange ervaring van TopParken, van nog meer voordelen. Zo beschikt TopParken over een eigen professionele verhuurorganisatie. Deze verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen en verzorgt de volledige verhuur van uw recreatiewoning in Nederland. Om een hoge bezetting te realiseren wordt er samengewerkt met gerenommeerde partijen zoals Booking.com en BungalowSpecials. Daarnaast beschikt elk vakantiepark van TopParken over uitgebreide faciliteiten waar zowel uzelf als uw gasten onbeperkt gebruik van kunnen maken. Een complete vakantie in een recreatiewoning in Nederland, dat is wat u kan verwachten van TopParken. Bent u geïnteresseerd in een recreatiewoning (aan het water) die te koop is bij TopParken in Nederland? Vraag dan de brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een adviseur.

Vraag de brochure aan

Recreatiewoningen te koop bij TopParken

Bekijk hier alle recreatiewoningen