1. Aan het water in Noord-Holland
  2. Dicht bij Alkmaar en Hoorn
  3. Recreatiewoningen voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning kopen in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een eigen recreatiewoning in Nederland? Op Park Westerkogge, gelegen in Berkhout, heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen in Noord-Holland. In deze welbezochte provincie liggen de meeste woningen direct aan het water en bovendien ligt het park vlak bij het Marker- en IJsselmeer. Een recreatiewoning kopen in Noord-Holland is interessant gezien de vele toeristen die hier jaarlijks vakantie vieren. Kiest u ervoor de recreatiewoning te verhuren staat daar een aantrekkelijk rendement tegenover. Wilt u liever een recreatiewoning in Noord-Holland kopen voor eigen gebruik? Ook dat is mogelijk, u kunt dan zo vaak op vakantie gaan als u wilt. 

Bekijk het aanbod recreatiewoningen

Een recreatiewoning kopen bij TopParken

Voordat u besluit een recreatiewoning te kopen in Noord-Holland bij TopParken wilt u natuurlijk weten wat de voordelen voor u zijn. Wij vertellen u graag waarom TopParken een geschikte partner is voor het kopen van een recreatiewoning. Zo profiteert u bij TopParken van:

  1. Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  2. U bepaalt zelf of u de woning voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide koopt
  3. Verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie
  4. Een hoog netto rendement per jaar
  5. Het hele jaar door een hoge bezettingsgraad op de vakantieparken (onder andere door een samenwerking met partners als Booking.com en BungalowSpecials)
 

Investeren in een recreatiewoning is, vooral in de huidige tijd, een interessante optie om rendement op uw (spaar)geld te behalen. Bij TopParken zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt investeren en u en uw gasten optimaal kunnen genieten van een vakantie in Noord-Holland.

Bekijk het aanbod

Park Westerkogge

Heeft u interesse in het kopen van een recreatiewoning in Noord-Holland bij Park Westerkogge? Dan profiteert u, behalve van de recreatiewoning, ook van alle voorzieningen op het vakantiepark zelf. Park Westerkogge beschikt onder andere over een zwembad, restaurant en fietsverhuur. Het park is de perfecte uitvalsbasis voor water(sport)liefhebbers, vanaf het park is meer dan 30 km aan vaarroutes te bereiken. In de omgeving van Berkhout zijn er dan ook veel watergerelateerde activiteiten te doen. Maar ook toeristische trekpleisters zoals de Zaanse Schans en Amsterdam liggen op korte afstand. Dit maakt het kopen van een recreatiewoning in Noord-Holland interessant voor de verhuur.

Lees hier meer informatie over Park Westerkogge
 

Wilt u meer informatie ontvangen over een recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Dan kunt u onze brochure aanvragen via onderstaande knop of contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Vraag meer informatie aan

Voor welk doeleinde wilt u een recreatiewoning kopen?