• 6 verschillende TopParken
  • Het mooiste natuurgebied van Nederland
  • Zorgeloos investeren in luxe recreatiewoningen

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe, een schitterend gebied in Nederland, en u heeft de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen op de Veluwe. TopParken heeft recreatiewoningen te koop op de Veluwe bij 5 verschillende vakantieparken op ruime bosrijke kavels. U koopt dus uw eigen boshuisje. Elk vakantiepark is gelegen op een locatie midden in de natuur, en bovendien ligt het nationale park altijd op steenworp afstand. Deze regio trekt jaarlijks veel binnen- en buitenlandse toeristen, wat interessante investeringsmogelijkheden voor u biedt. Er zijn verschillende gebruiksvormen mogelijk als u een recreatiewoning koopt op de Veluwe. U kunt deze volledig voor eigen gebruik aanschaffen, u kunt de woning volledig verhuren of u kunt kiezen voor een combinatie van beide. 

Bekijk de recreatiewoningen op de Veluwe
 

Of vraag direct onze brochure aan

Bekijk hieronder het aanbod op de Veluwe

Bospark Ede

Recreatiepark Beekbergen

Resort Veluwe

Recreatiepark 't Gelloo

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark de Wielerbaan

Investeren in een recreatiewoning op de Veluwe

Een recreatiewoning kopen op de Veluwe is, vooral in deze tijd, een goede investering en kan u een aantrekkelijk rendement opleveren. Het is een interessant alternatief voor banksparen, en kost u bovendien weinig moeite want de verhuur wordt geregeld door onze verhuurorganisatie. 

Kiest u voor het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe bij TopParken dan heeft u ook onbeperkt toegang tot alle faciliteiten op de parken. Deze staan ook ter beschikking van uw gasten bij verhuur van de woning. Buiten de vakantieparken liggen kilometers aan fiets- en wandelpaden te wachten om u de Veluwe en omgeving te laten zien. Leuke steden als Apeldoorn, Arnhem of Ede zijn ook zeker een bezoek waard. Bent u enthousiast? Vraag dan onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

Vraag de brochure aan
 

Veelgestelde vragen

Vanaf welk bedrag kan ik een recreatiewoning kopen op de Veluwe?

Een recreatiewoning op de Veluwe kopen doet u bij TopParken vanaf €86.654,- inclusief kavel. Er zijn uiteenlopende recreatiewoningen te koop op de Veluwe met verschillende eigenschappen en prijsniveaus. TopParken biedt u professioneel advies en begeleiding zodat u zorgeloos kunt investeren.

Waar moet ik op letten bij een recreatiewoning kopen op de Veluwe?

Bij de aanschaf van een eigen recreatiewoning komt veel kijken. Het is goed om hier van tevoren goed onderzoek naar te doen voordat u een recreatiewoning op de Veluwe gaat kopen. Bij TopParken vertellen wij u graag hoe het proces werkt als u geïnteresseerd bent om een van onze recreatiewoningen te kopen.