1. 5 verschillende TopParken
  2. Groot toeristisch gebied
  3. Zorgeloos investeren

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe, een schitterend gebied in Nederland, en u heeft de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen op de Veluwe. TopParken heeft recreatiewoningen te koop op de Veluwe bij 5 verschillende vakantieparken. Elk vakantiepark is gelegen op een locatie midden in de natuur, en bovendien ligt het nationale park altijd op steenworp afstand. Deze regio trekt jaarlijks veel binnen- en buitenlandse toeristen, wat interessante investeringsmogelijkheden voor u biedt. Er zijn verschillende gebruiksvormen mogelijk als u een recreatiewoning koopt op de Veluwe. U kunt deze volledig voor eigen gebruik aanschaffen, u kunt de woning volledig verhuren of u kunt kiezen voor een combinatie van beide. 

Bekijk de recreatiewoningen op de Veluwe
 

Een (duurzame) vakantiewoning kopen op de Veluwe?

 

De 5 vakantieparken op de Veluwe

Recreatiewoning op de Veluwe kopen

Is de Veluwe uw favoriete vakantiebestemming? Dan koopt u een recreatiewoning op de Veluwe voor eigen gebruik. Ziet u dit echter als een manier om te beleggen in recreatief vastgoed? Kies dan voor volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik én verhuur. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en zal u volledig ontzorgen. Kiest u voor volledige verhuur dan kunnen wij u een gegarandeerd netto rendement per jaar bieden. U profiteert van de jarenlange ervaring van TopParken, de hoge bezetting op onze vakantieparken en een samenwerking met gerenommeerde partijen zoals Booking.com en BungalowSpecials.nl.

Bekijk hieronder het aanbod op de Veluwe

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark 't Gelloo

Bospark Ede

Recreatiepark de Wielerbaan

Investeren in een recreatiewoning op de Veluwe

Een recreatiewoning kopen op de Veluwe is, vooral in deze tijd, een goede investering en kan u een aantrekkelijk rendement opleveren. Het is een interessant alternatief voor banksparen, en kost u bovendien weinig moeite want de verhuur wordt geregeld door onze verhuurorganisatie. Bij volledige verhuur ontvangt u een gegarandeerd rendement en bij gedeeltelijke verhuur is het rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten. Houd er wel rekening mee dat elke gebruiksvorm andere fiscale aspecten met zich meebrengt. 

Kiest u voor het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe bij TopParken dan heeft u ook onbeperkt toegang tot alle faciliteiten op de parken. Deze staan ook ter beschikking van uw gasten bij verhuur van de woning. Buiten de vakantieparken liggen kilometers aan fiets- en wandelpaden te wachten om u de Veluwe en omgeving te laten zien. Leuke steden als Apeldoorn, Arnhem of Ede zijn ook zeker een bezoek waard. Bent u enthousiast? Vraag dan onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

Vraag de brochure aan