1. Recreatiewoningen voor 2 tot 6 personen
  2. Direct aan het water
  3. Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning kopen in Zuid-Holland

Bij Parc de IJsselhoeve, direct gelegen aan de IJssel, heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen in Zuid-Holland. Door de toename van vakanties in Nederland, met zowel binnen- als buitenlandse toeristen, kan het kopen van een recreatiewoning zeer aantrekkelijk zijn. Dankzij de ligging van Parc de IJsselhoeve aan het water en de nabijheid van Rotterdam is het park een populaire vakantiebemming. Dit biedt volop kansen als u een recreatiewoning wilt kopen in Zuid-Holland voor de verhuur. U heeft drie mogelijkheden voor het gebruik van uw recreatiewoning: volledig eigen gebruik, combinatie van eigen gebruik en verhuur en volledige verhuur. Uiteraard bent u volledig vrij om te bepalen voor welke vorm u kiest.   

Bekijk het aanbod recreatiewoningen
 

De voordelen van TopParken

Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland bij TopParken biedt voor u vele voordelen. Zo heeft TopParken jarenlange ervaring in de recreatiesector en is een professionele partner voor de aankoop van uw woning. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met de verhuur van de recreatiewoning, de verhuurorganisatie van TopParken regelt het volledige proces. Hiervoor wordt onder andere samengewerkt met partners zoals Booking.com en BungalowSpecials, waardoor de parken van TopParken doorgaans een hoge bezettingsgraad hebben. Verhuurt u de woning volledig dan ontvang u een gegarandeerd netto rendement. Verhuurt u de woning gedeeltelijk dan is het rendement afhankelijk van de verhuuropbrengst. Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland is een erg interessante investering als u kiest voor verhuur.

Recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve

TopParken heeft op Parc de IJsselhoeve diverse recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland. Dit waterrijke vakantiepark ligt in Nieuwerkerk a/d IJssel en bovendien direct aan de IJssel, en is daardoor ideaal voor waterliefhebbers. Door zowel de nabijheid van een grote stad als Rotterdam als natuurgebied Hitland is het een veelzijdige bestemming. Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland doet u inclusief eigen grond en een eigen parkeerplaats. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en het grootste deel ligt aan het water. Op het vakantiepark geniet u, en uw eventuele gasten, behalve van de recreatiewoning ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Onder andere een buitenzwembad, restaurant, speeltuin en fietsverhuur zijn te vinden op Parc de IJsselhoeve.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Zuid-Holland? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie of neem contact op voor het plannen van een afspraak.

Vraag meer informatie aan