• Recreatiewoningen voor 2 tot 6 personen
  • Direct aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning te koop in Zuid-Holland

Door de toename van vakanties in Zuid-Holland, met zowel binnen- als buitenlandse toeristen, kan het kopen van een recreatiewoning zeer aantrekkelijk zijn. Bij Parc de IJsselhoeve, direct gelegen aan de IJssel, heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen in Zuid-Holland. Dankzij de ligging van Parc de IJsselhoeve aan het water en de nabijheid van Rotterdam is het park een populaire vakantiebemming. Dit biedt volop kansen als u een recreatiewoning wilt kopen voor de verhuur.

Bekijk het aanbod recreatiewoningen
 

Of vraag direct meer informatie aan

Recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve

TopParken heeft op Parc de IJsselhoeve diverse recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland. Dit waterrijke vakantiepark ligt in Nieuwerkerk a/d IJssel en bovendien direct aan de IJssel, en is daardoor ideaal voor waterliefhebbers. Door zowel de nabijheid van een grote stad als Rotterdam als natuurgebied Hitland is het een veelzijdige bestemming. Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland doet u inclusief eigen grond en een eigen parkeerplaats. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en het grootste deel ligt aan het water. Op het vakantiepark geniet u, en uw eventuele gasten, behalve van de recreatiewoning ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Onder andere een buitenzwembad, restaurant, speeltuin en fietsverhuur zijn te vinden op Parc de IJsselhoeve.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Zuid-Holland? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie of neem contact op voor het plannen van een afspraak.

Vraag meer informatie aan
 

Veelgestelde vragen

Wat voor soort recreatiewoning kan ik kopen in Zuid-Holland bij TopParken?

Op Parc de IJsselhoeve staat een groot aantal chalets te koop in Zuid-Holland. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen, beschikken over een ruime tuin en zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien liggen de meeste woningen direct aan het water, voor een optimaal vakantiegevoel.

Is het mogelijk een recreatiewoning te kopen in Zuid-Holland vlak bij Rotterdam?

Bij Parc de IJsselhoeve staan recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland op korte afstand van Rotterdam. Vanaf dit vakantiepark bent u met de auto binnen een halfuur in het centrum van Rotterdam. De ideale locatie voor uw tweede huis, of dit nu voor uzelf is of om te gaan verhuren.