• Recreatiewoningen voor 2 tot 6 personen
  • Direct aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning te koop in Zuid-Holland

Bij Parc de IJsselhoeve, direct gelegen aan de IJssel, heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen in Zuid-Holland. Door de toename van vakanties in Nederland, met zowel binnen- als buitenlandse toeristen, kan het kopen van een recreatiewoning zeer aantrekkelijk zijn. Dankzij de ligging van Parc de IJsselhoeve aan het water en de nabijheid van Rotterdam is het park een populaire vakantiebemming. Dit biedt volop kansen als u een recreatiewoning wilt kopen in Zuid-Holland voor de verhuur. U heeft drie mogelijkheden voor het gebruik van uw recreatiewoning: volledig eigen gebruik, combinatie van eigen gebruik en verhuur en volledige verhuur. Uiteraard bent u volledig vrij om te bepalen voor welke vorm u kiest.   

Bekijk het aanbod recreatiewoningen

Voor welk doel wilt u een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland?

De voordelen van TopParken

Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland bij TopParken biedt voor u vele voordelen. Zo heeft TopParken jarenlange ervaring in de recreatiesector en is een professionele partner voor de aankoop van uw woning. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met de verhuur van de recreatiewoning, de verhuurorganisatie van TopParken regelt het volledige proces. Hiervoor wordt onder andere samengewerkt met partners zoals Booking.com en BungalowSpecials, waardoor de parken van TopParken doorgaans een hoge bezettingsgraad hebben. Verhuurt u de woning? Dan ontvangt u een hoog netto rendement. Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland is een erg interessante investering als u kiest voor verhuur.

Recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve

TopParken heeft op Parc de IJsselhoeve diverse recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland. Dit waterrijke vakantiepark ligt in Nieuwerkerk a/d IJssel en bovendien direct aan de IJssel, en is daardoor ideaal voor waterliefhebbers. Door zowel de nabijheid van een grote stad als Rotterdam als natuurgebied Hitland is het een veelzijdige bestemming. Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland doet u inclusief eigen grond en een eigen parkeerplaats. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en het grootste deel ligt aan het water. Op het vakantiepark geniet u, en uw eventuele gasten, behalve van de recreatiewoning ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Onder andere een buitenzwembad, restaurant, speeltuin en fietsverhuur zijn te vinden op Parc de IJsselhoeve.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Zuid-Holland? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie of neem contact op voor het plannen van een afspraak.

Vraag meer informatie aan
 

Veelgestelde vragen

Wat voor soort recreatiewoning kan ik kopen in Zuid-Holland bij TopParken?

Op Parc de IJsselhoeve staat een groot aantal chalets te koop in Zuid-Holland. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen, beschikken over een ruime tuin en zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien liggen de meeste woningen direct aan het water, voor een optimaal vakantiegevoel.

Vanaf welk bedrag staan er recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland?

Een recreatiewoning kopen in Zuid-Holland bij TopParken kan vanaf €134.143,- inclusief kavel. Koopt u een recreatiewoning als belegging? Bekijk dan de verschillende beleggingsvormen en kies de vorm die het beste aansluit bij uw situatie en wensen.

Is het mogelijk een recreatiewoning te kopen in Zuid-Holland vlak bij Rotterdam?

Bij Parc de IJsselhoeve staan recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland op korte afstand van Rotterdam. Vanaf dit vakantiepark bent u met de auto binnen een halfuur in het centrum van Rotterdam. De ideale locatie voor uw tweede huis, of dit nu voor uzelf is of om te gaan verhuren.