1. Strandhuis kopen op een vakantiepark
  2. Voor eigen gebruik of verhuur
  3. Geliefde badplaats in Noord-Holland

Strandhuis kopen in Egmond

Egmond aan zee is het gehele jaar door een geliefde vakantiebestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Zij kunnen hier tijdens zomerse dagen genieten van ontspannen momenten op het strand of lunchen bij een van de strandpaviljoens. Tijdens de koudere maanden van het jaar is het daarentegen mogelijk om een mooie wandeling langs het strand of door de duinen te maken. Wilt u optimaal genieten van alles wat de mooie Nederlandse stranden te bieden hebben? Dan is een strandhuis kopen in Egmond een echte aanrader.

Op Recreatiepark de Woudhoeve, ons vakantiepark in Egmond, zijn helaas geen strandhuizen meer te koop. Op onze twee vakantieparken in Noordwijk hebben wij nog wel woningen beschikbaar.

Bekijk onze strandhuizen in Noordwijk
 

Verken het pittoreske Egmond vanuit uw eigen strandhuis

Egmond aan zee is een van de bekendste Nederlandse badplaatsen. Dit gezellige vissersdorpje is, dankzij haar idyllische ligging nabij Alkmaar en Amsterdam, eenvoudig te bereiken maar ook nog eens dicht bij diverse toeristische hotspots. In de omgeving van Egmond is voor iedere type vakantieganger wel iets te beleven. Sportievelingen kunnen zich vermaken met watersporten en mooie wandel- en fietsroutes. Voor een ontspannen vakantie gaat u lekker naar strand en geniet u aansluitend van een diner in een van de strandpaviljoens of restaurantjes in het centrum. Met Alkmaar en Amsterdam binnen handbereik is er ook voor de echte cultuurliefhebber meer dan genoeg te beleven. Dit alles maakt Egmond een uitermate geliefde bestemming voor vakantiegangers uit het binnen- en buitenland!

In het pittoreske Egmond, maar ook daarbuiten, is zoals gezegd genoeg te beleven. De veelzijdigheid en locatie maken het dan ook een idyllische plek voor het kopen van een strandhuisje! Een strandhuis waar u zelf in kunt verblijven maar die u ook tegen een aantrekkelijke rendement kunt verhuren.

Strandhuis kopen voor eigen gebruik of verhuur

De afgelopen jaren is het aantal binnen- en buitenlandse toeristen op vakantieparken in Nederland aanzienlijk toegenomen. Het afgelopen jaar was er zelfs een toename van maar liefst 12%. Dit zorgt ervoor dat naast het hebben van een vakantiehuis voor eigen gebruik, ook het (gedeeltelijk) verhuren van een vakantiewoning steeds interessanter wordt. Indien u een strandhuis wilt kopen in Egmond aan zee bij TopParken is de overweging of u deze wilt gebruiken voor eigen doeleinden, wilt verhuren of een combinatie van beide dan ook zeker relevant. U kunt namelijk naast het investeren in een vakantiehuis ook nog eens interessante rendementen behalen wanneer u deze geheel of gedeeltelijk wilt verhuren. Indien u uw strandhuis geheel of gedeeltelijk wilt verhuren heeft u bij TopParken twee verschillende beleggingsvormen waar u uit kunt kiezen:  

Rendement op basis van verhuuropbrengst

In dit geval kiest u ervoor om uw strandhuis deels zelf te gebruiken en deels vrij te geven voor de verhuur. U geeft aan de verhuurorganisatie van TopParken door wanneer u de woning vrij geeft voor de verhuur en zij gaan met hun kennis en expertise proberen uw woning zo optimaal mogelijk te verhuren. Uw te behalen rendement is in dit geval afhankelijk van de verhuuropbrengsten van de woning. Wanneer u kiest voor deze manier van investeren kunt u zelf van uw vakantiewoning genieten, maar ook interessante huuropbrengsten op strijken.

Vast rendement

In het geval van een vast rendement kiest u ervoor om uw woning volledig te verhuren en deze niet zelf te willen gebruiken. De verhuurorganisatie van TopParken neemt na de aankoop als het ware de sleutel van het vakantiehuis direct weer van u over om deze aan te bieden voor de verhuur. Vooraf wordt vastgesteld hoeveel rendement u precies ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode. Daarnaast heeft u ook geen extra kosten zoals klein onderhoud. Zo weet u precies hoeveel uw investering u gaat opleveren!

Strand huis kopen op een vakantiepark in Egmond

Naast het feit dat Egmond aan zee een prachtige locatie is voor het kopen van een strandhuis, met mogelijkheden tot het behalen van aantrekkelijke rendementen, is er nog een groot voordeel wanneer u uw strandhuis koopt bij TopParken. Wanneer u ervoor kiest om een strandhuis te kopen op een vakantiepark in Egmond aan zee van TopParken, dan kunnen zowel u als uw gasten gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Recreatiepark de Woudhoeve is een van de 17 TopParken en is direct gelegen aan het strand van Egmond aan zee. Zowel u als uw huurders hebben hier o.a. de beschikking over een buitenzwembad, speeltuin en horeca- en sportgelegenheden.

Vraag de brochure aan

Strandhuis kopen in Egmond een slimme investering

Het kopen van een strandhuis is door de te behalen rendementen een goede en slimme investering. Daar waar de spaarrentes met de dag lager worden, nemen het aantal boekingen op vakantieparken alleen maar toe. Kiest u ervoor om een strandhuis te kopen en deze (deels) aan te bieden voor de verhuur dan kunt u genieten van de huuropbrengsten. Deze kunnen, zelfs na de ‘box 3’ belastingheffing, een veel hoger rendement genereren dan u momenteel krijgt bij het op uw bank geparkeerde spaargeld.

Een groot struikelblok voor mensen is echter de hele rompslomp die komt kijken bij het verhuren van een vakantiewoning. Naast het feit dat u allereerst moet zorgen dat uw woning verhuurd wordt komt er nog veel meer kijken bij het gehele verhuurproces.  Zo moet u er voor zorgen dat uw woning schoongemaakt wordt, uw gasten de sleutel krijgen alsook ergens terecht kunnen in het geval van problemen of vragen, én laten we vooral alle administratieve werkzaamheden niet vergeten. Koopt u een vakantiewoning bij TopParken dan wordt dit door de verhuurorganisatie van TopParken allemaal uit handen genomen. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van het rendement van uw vakantiewoning!

TopParken verhuurorganisatie

Indien u besluit om uw woning gedeeltelijk of geheel te verhuren neemt het kundige en ervaren team van TopParken verhuur het gehele verhuurproces van u over. Zij dragen zorg voor zowel de bezetting van uw vakantiehuis alsook de schoonmaak en administratie afhandeling. Het enige dat u hoeft te doen is, in het geval van gedeeltelijke verhuur, online aangeven wanneer u uw huis beschikbaar stelt voor de verhuur. Om een zo’n hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren maakt TopParken, naast zijn eigen netwerk en marketingcampagnes, ook gebruik van gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie en nemen de verhuurkansen aanzienlijk toe. Dit maakt dat het kopen van een vakantiehuis bij TopParken niet alleen een fiscaal slimme investering met interessante rendementen is. TopParken zorgt er ook nog eens voor dat het u geen enkele moeite kost!

Meer over een strandhuis kopen in Egmond

Heeft u altijd al een vakantiewoning aan zee willen kopen? Dan is het kopen van een strandhuis in Egmond aan zee, geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een mooie investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan.

Maak een afspraak met een adviseur