• 6 vakantieparken op de Veluwe
  • Nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Vakantiehuisjes in de natuur

Vakantiehuisje kopen op de Veluwe

Droomt u van een eigen vakantiehuisje op een vakantiepark midden in de natuur? Dan is de Veluwe de ideale locatie voor het verwezenlijken van uw droom. Bij TopParken heeft u een ruime keuze aan vakantiehuisjes op 6 vakantieparken op de Veluwe. Alle vakantieparken liggen op unieke locaties in de natuur, vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Wilt u een vakantiehuisje kopen en deze gedeeltelijk verhuren? Dankzij de grote populariteit van deze regio is een vakantiehuisje kopen voor de verhuur een interessante mogelijkheid. Veel buiten- én binnenlandse toeristen bezoeken op jaarlijkse basis de Veluwe voor een vakantie, de vraag naar vakantiehuisjes is dan ook groot. 

Bekijk onze vakantiehuisjes
 

Of vraag direct onze brochure aan

Informatie- en inspiratie dagen op de Veluwe

De vakantieparken van TopParken op de Veluwe

 

Ons aanbod vakantiehuisjes op de Veluwe

Bospark Ede

Recreatiepark Beekbergen

Resort Veluwe

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark de Wielerbaan

Vakantiehuis te koop op de Veluwe

Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe bij TopParken is mogelijk voor meerdere doeleinden. Behalve het vakantiehuis volledig aan te bieden voor de verhuur, kunt u ook kiezen voor eigen gebruik of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Hieronder lichten wij de verschillende opties nader toe:

  • Volledige verhuur - Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe voor de volledige verhuur betekent dat u er zelf geen gebruik van kunt maken. U ontvangt een interessant rendement en de verhuur wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik - U bepaalt wanneer u het vakantiehuisje zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur. Bij een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik is uw rendement afhankelijk van hoe vaak u uw vakantiehuis beschikbaar stelt voor verhuur.
  • Eigen gebruik - Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe voor eigen gebruik betekent dat u op vakantie kan gaan wanneer het u uitkomt. Bovendien kunt u het vakantiehuisje dan volledig naar eigen wens inrichten.

TopParken is, dankzij jarenlange ervaring in de recreatiebranche, een betrouwbare partner voor het kopen van uw vakantiehuisje. Ons professionele team begeleidt u in elke stap van het proces en voorziet u van eerlijk en objectief advies. Bovendien wordt u volledig ontzorgd als u besluit het vakantiehuis te verhuren. 

Een vakantiehuisje of tiny house

Wanneer u van plan bent om een vakantiehuisje of tiny house te kopen op een vakantiepark is het belangrijk om eerst te bepalen welke regio uw voorkeur heeft. Bent u op zoek naar de rust van de Veluwe, de gezelligheid van Brabant of de water in Noord-Holland? Bij TopParken heeft u keuze uit verschillende type vakantiehuisjes op vakantieparken door heel Nederland. Wij lichten graag een aantal regio's uit.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis die te koop staat op de Veluwe bij een van de vakantieparken van TopParken? Via onderstaande knop kunt u onze brochure aanvragen of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vraag de brochure aan