1. 5 vakantieparken op de Veluwe
  2. Nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  3. Vakantiehuisjes in de natuur

Vakantiehuisje kopen op de Veluwe

Droomt u van een eigen vakantiehuisje midden in de natuur? Dan is de Veluwe de ideale locatie voor het verwezenlijken van uw droom. Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe doet u op een van de vijf vakantieparken van TopParken in deze regio. Voor welk vakantiepark u ook kiest, de vakantiehuisjes liggen allen op unieke locaties in de natuur. Wilt u een vakantiehuisje kopen op de Veluwe als investering? Dankzij de grote populariteit van deze regio is een vakantiehuisje kopen voor de verhuur een interessante mogelijkheid. Veel buiten- én binnenlandse toeristen bezoeken op jaarlijkse basis de Veluwe voor een vakantie, de vraag naar vakantiehuisjes is dan ook groot. 

Bekijk onze vakantiehuisjes

De vakantieparken van TopParken op de Veluwe

Vakantiehuis te koop op de Veluwe

Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe bij TopParken is mogelijk voor meedere doeleinden. Behalve het vakantiehuis volledig aan te bieden voor de verhuur, kunt u ook kiezen voor eigen gebruik of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Hieronder lichten wij de verschillende opties nader toe:

  • Volledige verhuur - Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe voor de volledige verhuur betekent dat u er zelf geen gebruik van kunt maken. U ontvangt een interessant rendement en de verhuur wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik - U bepaalt wanneer u het vakantiehuisje zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur. Bij een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik is uw rendement afhankelijk van hoe vaak u uw vakantiehuis beschikbaar stelt voor verhuur.
  • Eigen gebruik - Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe voor eigen gebruik betekent dat u op vakantie kan gaan wanneer het u uitkomt. Bovendien kunt u het vakantiehuisje dan volledig naar eigen wens inrichten.

TopParken is, dankzij meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche, een betrouwbare partner voor het kopen van uw vakantiehuisje. Ons professionele team begeleidt u in elke stap van het proces en voorziet u van eerlijk en objectief advies. Bovendien wordt u volledig ontzorgd als u besluit het vakantiehuis te verhuren. 

Ons aanbod op de Veluwe

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark 't Gelloo

Bospark Ede

Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark de Wielerbaan

Vakantie in een vakantiehuisje op de Veluwe

Zowel de vakantieparken als de omgeving bieden volop vermaak voor een vakantie. Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe op een vakantiepark betekent dat u ook toegang heeft tot alle faciliteiten. En de Veluwe biedt eindeloze mogelijkheden voor fietsen, wandelen, natuurliefhebbers en meer.

De faciliteiten

De vakantieparken van TopParken zijn zeer kindvriendelijk, waarbij u kunt denken aan een zwembad, speeltuinen en animatie in de vakanties. Maar ook beschikken veel parken over een horecagelegenheid en diverse sportvoorzieningen. Let wel: niet alle parken beschikken over alle voorzieningen, dit verschilt per park.

De omgeving

De Veluwe is bij uitstek geschikt voor vakantiegangers die graag wandelen of fietsen. Uitgebreide fiets- en wandelpaden zijn vanaf elk park bereikbaar. Maar ook kindvriendelijke uitstapjes, leuke steden zoals Apeldoorn en culturele dagjes weg zijn eenvoudig te maken vanuit een vakantiehuisje op de Veluwe.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis die te koop staat op de Veluwe bij een van de vakantieparken van TopParken? Via onderstaande knop kunt u onze brochure aanvragen of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vraag de brochure aan