• Vakantiewoningen in Nederland
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Op mooie locaties in de natuur

Vakantiewoning kopen bij TopParks

Een vakantiewoning kopen bij TopParks is een goede investering. Zo heeft u verschillende mogelijkheden wat betreft verhuur en eigen gebruik. Bij TopParks kunt u er namelijk voor kiezen een vakantiewoning geheel voor eigen gebruik aan te schaffen, maar ook voor gehele of gedeeltelijke verhuur. Door uw vakantiewoning aan te bieden voor verhuur, ontvangt u een interessant rendement. Een ideale investering dus!

 
Bekijk onze vakantiewoningen
 

Een vakantiewoning kopen voor verhuur of eigen gebruik

Het aantal binnen- en buitenlandse vakantiegangers op vakantieparken iskent de afgelopen jaren een enorme toename. Dit zorgt ervoor dat het (gedeeltelijk) verhuren van een vakantiewoning steeds interessanter wordt.

Gedeeltelijke verhuur is een manier van investeren waarbij u kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaalt in dit geval wanneer u de woning zelf wilt gebruiken, of vrij wilt geven voor de verhuur. Het rendement is in dit geval afhankelijk van de verhuuropbrengsten van de woning. Deze tussenvorm is uniek voor TopParks en staat u toe zelf van uw woning te genieten en rendement op te strijken.

Wilt u uw woning geheel verhuren dan geeft u als het ware na aankoop de sleutel direct weer uit handen aan de verhuurorganisatie van TopParks. U kunt dan zelf geen gebruik maken van de woning.

 

Bekijk het aanbod

Bekijk alle vakantiewoningen

Vakantiewoning op vakantiepark van TopParks

TopParks biedt vakantiewoningen aan op 17 toplocaties in Nederland. Een vakantiewoning kopen op een vakantiepark van TopParks brengt veel voordelen met zich mee. Zo ligt uw vakantiehuis altijd op een aantrekkelijke locatie, in de natuur maar toch dicht bij grote steden en toeristische trekpleisters. Dit is zowel voor uzelf als mogelijke huurders aantrekkelijk.

Een ander groot voordeel is dat zowel u als uw gasten onbeperkt gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Denk hierbij aan het zwembad, de sportfaciliteiten, de speeltuinen en de fietsverhuur. Ook vindt u op de meeste vakantieparken enkele horecagelegenheden of winkeltjes die uw vakantie nog comfortabeler maken. De vakantieparken van TopParks combineren de luxe van een eigen vakantiehuis met het gemak van een vakantiepark.

 
 

Sfeerimpressie van TopParks

 
 

Een TopParks vakantiewoning kopen

De voordelen van het kopen van een vakantiehuis bij TopParks gaan echter nog een stapje verder. Zoals hierboven aangegeven kunt u, wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParks, deze eenvoudig en tegen een interessant rendement (gedeeltelijk) verhuren. De verhuur van een vakantiehuis kan echter behoorlijk wat rompslomp met zich meebrengen. De verhuurorganisatie van TopParks neemt u hier veel werk uit handen. Zo nemen zij de volledige verhuur bij u uit handen, maar ook de schoonmaak van uw vakantiehuis wordt geregeld.

Om een hoge bezettingsgraad te realiseren werkt TopParks samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie en nemen de verhuurkansen aanzienlijk toe. Een vakantiehuis kopen bij TopParks is dus niet alleen maar rust en ontspanning, het is bij verhuur ook nog een fiscaal slimme investering met interessante rendementen.

Meer over een vakantiewoning kopen bij TopParks

De woningen van TopParks variëren van knusse tweepersoons vakantiehuisjes tot ruime villa’s. Of u de vakantiewoning nu voor eigen gebruik koopt of voor de verhuur, bij TopParks is het kopen van een vakantiewoning altijd een mooie investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan.

 
Vraag een brochure aan