Vakantiewoning kopen in Egmond (aan zee)

Aan de kust in de provincie Noord-Holland ligt de badplaats Egmond, bestaande uit Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. Deze plaatsen zijn ontwikkelt zich tot een volwaardige, toeristische trekpleister. Een vakantiewoning kopen op Recreatiepark de Woudhoeve is zeer aantrekkelijk door de toeristenstroom en de levendige omgeving.

Geniet elke dag van de Nederlandse kust door een vakantiewoning voor eigen gebruik te kopen. Het is ook mogelijk om te investeren door uw vakantiewoning gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Egmond is een zeer geliefde locatie van onze (inter)nationale gast waardoor een aantrekkelijk rendement tot 7% mogelijk is.

Momenteel zijn er geen nieuwe vakantiewoningen te koop in Egmond.

Bekijk vakantiewoningen

Vakantiepark in Egmond

Recreatiepark de Woudhoeve beschikt over meerdere faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een toegankelijk restaurant en sport- en spelvoorzieningen. De omgeving maakt het vakantiepark aan zee meer dan uniek. De ligging tussen het strand en de stad Alkmaar zorgen voor een veelzijdige tijd in uw eigen vakantiewoning. 

Meer informatie aanvragen
 

Ontdek Egmond, toeristische trekpleister aan de kust

Het oude vissersdorpje Egmond is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste badplaatsen van Nederland. Van een nieuwjaarsduik aan het begin van het jaar tot een kerstmarkt in de maand december, het hele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd. Wanneer u het hele jaar door geniet op Recreatiepark de Woudhoeve is bijna elke dag anders. Dit zorgt er ook voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de gedeeltelijke/volledige verhuur van uw vakantiewoning.

Meer over een vakantiewoning kopen in Egmond

Koop een vakantiewoning in Egmond aan den Hoef en geniet elke dag van de populaire badplaats in Nederland. Door de ligging aan de Noordzee is de locatie uitermate geschikt om een eigen vakantiewoning te kopen.

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Egmond? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen