1. Vlakbij het Markermeer
  2. Voor eigen gebruik
  3. Voor (Gedeeltelijke) verhuur
  4. nabij Hoorn (Noord-Holland)

Vakantiewoning kopen in Berkhout (vlakbij het Markermeer)

Vlakbij het Markermeer en de stad Hoorn ligt Berkhout. Deze unieke locatie is erg in trek bij mensen met een liefde voor varen en watersporten. Door de waterrijke en veelzijdige omgeving verveelt u zich niet snel. Dit is ook de reden dat Park Westerkogge vaak gevonden wordt door (inter)nationale vakantiegasten.

Wanneer u met uw eigen sloep of boot regelmatig het water betreedt is het kopen van een eigen vakantiewoning aan het water zeer interessant. Met maar liefst 45 km aan vaarroutes direct vanaf het vakantiepark kunt u alle kanten op.

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen vakantiewoning gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurafdeling. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijk rendement tot 7%.

Bekijk vakantiewoningen
 
 

Maak kennis met Park Westerkogge

 

Vakantiepark in Berkhout (nabij Hoorn)

Leg uw eigen boot aan bij de steigers van Park Westerkogge of bezoek aan Hoorn, Volendam of Amsterdam. Door de molens, de uitgestrekte weilanden en de wateren in Noord-Holland proeft u duidelijk de oer-Hollandse sfeer. Naast de prachtige omgeving kunt u zich ook uitstekend vermaken op het vakantiepark. Zo bezit het park over diverse faciliteiten voor jong en oud zoals een verwarmd buitenzwembad, een gezellig restaurant met bar en een air trampoline.

Meer informatie aanvragen
 

Ontdek het waterrijke Berkhout

Dichtbij de stad Hoorn ligt het kleine dorpje Berkhout. Op het land is er voldoende te beleven in bijvoorbeeld Recreatiegebied de Hulk. Te voet op op de fiets is er genoeg te ontdekken in de directe omgeving van Berkhout. Ook op het water is er voldoende te beleven. Een fijne plek voor iedere watersporter. 

Door de afwisseling van land, stad en water is Park Westerkogge zeer geliefd bij een groot publiek. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gedeeltelijke/volledig verhuur van uw vakantiewoning. 

Meer over een vakantiewoning kopen in Berkhout

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis aan het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze brochure aan. 

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vul het formulier in en wij zullen u voorzien van meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.
Brochure aanvragen