1. Gelegen aan de IJssel
  2. 15 min. vanaf Rotterdam
  3. Omringd door uitgestrekte weilanden
  4. Waterrijk vakantiepark

Vakantiewoning kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel (vlakbij Rotterdam)

Heeft u wel eens gedacht aan het kopen van een eigen vakantiewoning in Nederland? Op Parc de IJsselhoeve komt u volledig tot rust wanneer u dat wilt. Deze unieke locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel is een van de rustigste plekken van de Randstad en van de provincie Zuid-Holland. Toch bent u vanaf Parc de IJsselhoeve alsnog binnen 15 minuten middenin het levendige centrum van Rotterdam!

Het is ook mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te laten verhuren. Daarbij ontzorgen wij u volledig bij het verhuren van uw vakantiewoning. Onze professionele verhuurorganisatie verhuurt de vakantiewoning in Nederland graag voor u tegen een aantrekkelijk rendement.

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiepark in Nieuwerkerk a/d IJssel

Aan de Hollandsche IJssel en vlakbij Rotterdam ligt het pittireske Nieuwerkerk aan den IJssel. Wanneer u in Nieuwerkerk a/d IJssel bent ervaart u de diversiteit van stad en land. Geniet van een waterrijke omgeving met uitgestrekte veengebieden of ontdek de moderne binnenstad van Rotterdam met onder andere de beroemde markthal. Door de veelzijdigheid van deze locatie wordt Parc de IJsselhoeve, één van onze 17 vakantieparken, vaak gevonden door liefhebbers van stad en natuur.

Meer informatie aanvragen
 
 

U voelt zich thuis op Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is gelegen in Klein-Hitland, een recreatiegebied gelegen aan de Hollandsche IJssel. In de omgeving van het het park is er een manege te vinden waar echte paardenliefhebbers zich uit kunnen leven. Tegenover het vakantiepark vindt u de oude steenovens van Klein-Hitland waar veel informatie over de geschiedenis van deze steenbakkerij te vinden is. 

Op het park kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten voor jong en oud. Zwem in het verwarmde buitenzwembad, geniet van een hapje en een drankje in de brasserie of bezoek samen met uw hond de hondenspeeltuin.

Meer over een vakantiewoning kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis aan het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze brochure aan. 

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vul het formulier in en wij zullen u voorzien van meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.
Brochure aanvragen