Vakantiewoning kopen aan zee

Wat is er heerlijker dan een vakantiehuis aan zee? In de zomer kunt u er heerlijk zwemmen en zonnen en in de herfst en lente heerlijk uitwaaien tijdens een lange strandwandeling. Niet voor niets is de Nederlandse kust al jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op onze drie vakantieparken aan de kust zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop. Op onze overige vakantieparken in Nederland hebben wij nog wel een groot aanbod vakantiewoningen te koop. Deze zijn interessant voor zowel eigen gebruik of met een interessant netto rendement per jaar.

Bekijk vakantiewoningen

Ontdek onze nieuwe waterrijke projecten in eigen land

Op twee prachtige waterrijke locaties in eigen land is TopParken recent gestart met nieuwe projecten met luxe vakantiewoningen. Met deze nieuwe projecten speelt TopParken nog beter in op de behoefte van de gasten. Op de vakantieparken, Park Westerkogge en Recreatiepark het Esmeer, wordt de waterrijke omgeving volledig doorgevoerd in het uiterlijk van het park zelf. Zo zijn alle vakantiewoningen gelegen direct aan het water, daarnaast zijn ze uitgevoerd met sauna, jaccuzzi en buitendouche.

Recreatiepark het Esmeer en Park Westerkogge zijn beide gelegen in een zeer populaire waterrijke omgeving in eigen land. Recreatiepark het Esmeer is gelegen in de Aalst (Gelderland), het park ligt als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Park Westerkogge ligt naast Hoorn (30 minuten van Amsterdam) op korte afstand van het Marker- en IJsselmeer. Ook het strand is goed bereikbaar vanaf Park Westerkogge.

De prachtige nieuwe woningen en de unieke omgeving maakt de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik of voor verhuur. Bij volledige verhuur profiteert u van een hoog netto rendement per jaar!

Bekijk onze nieuwe waterrijke projecten  ​​​​​​​
 

De voordelen van een vakantiehuis kopen bij TopParken

Een huisje kopen in Nederland klinkt misschien als een droom, maar dit kan eenvoudig werkelijkheid worden. Bovendien is het een goede investering, omdat u de mogelijkheid heeft het huis te verhuren wanneer u het niet gebruikt, zodat het ook nog eens rendement oplevert. En dat is allemaal veel makkelijker dan u misschien denkt. Wanneer u een vakantiehuis in een van de vakantieparken van TopParken koopt wordt de verhuur namelijk volledig voor u geregeld door onze verhuurorganisatie. Naar zowel de verhuur als de schoonmaak van uw vakantiehuis heeft u geen omkijken, wat een service!

TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en de vakantieparken hebben het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dit zijn goede voorwaarden om te besluiten uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te gaan verhuren. Koopt u een recreatiewoning aan zee liever alleen voor eigen gebruik dan is dat ook geen probleem. Zo heeft u altijd een heerlijk vakantieadres.

Onze vakantiewoningen in Nederland