1. Vakantiewoning aan de kust
 2. In Egmond & Noordwijk
 3. Investering met rendement bij verhuur

Vakantiewoning kopen aan zee

Wat is er heerlijker dan een vakantiehuis aan zee? In de zomer kunt u er heerlijk zwemmen en zonnen en in de herfst en lente heerlijk uitwaaien tijdens een lange strandwandeling. Aan het eind van de dag geniet u van een drankje en verse vis in een gezellige strandtent. Een vakantie aan zee is simpelweg op ieder moment van het jaar een goed idee! Bij TopParken kunt u op drie verschillende vakantieparken een vakantiewoning nabij de zee kopen. Op deze parken zijn geen nieuwe vakantiewoningen te koop maar alleen nieuw-gebruikte woningen.

Een vakantiewoning aan de kust is zeer populair en daarom ook uitermate geschikt om te verhuren. Bij verhuur van uw vakantiewoning ontvangt u een aantrekkelijk rendement en kunt u onder andere BTW terugvorderen. U bepaalt uiteindelijk zelf of u de woning (gedeeltelijk) wilt verhuren of alleen voor eigen gebruik koopt.

Bekijk de vakantiewoningen
 

De voordelen van een vakantiehuis kopen bij TopParken

Een huisje aan zee kopen in Nederland klinkt misschien als een droom, maar dit kan eenvoudig werkelijkheid worden. Bovendien is het een goede investering, omdat u de mogelijkheid heeft het huis te verhuren wanneer u het niet gebruikt, zodat het ook nog eens rendement oplevert. En dat is allemaal veel makkelijker dan u misschien denkt. Wanneer u een vakantiehuis in een van de vakantieparken van TopParken koopt wordt de verhuur namelijk volledig voor u geregeld door onze verhuurorganisatie. Naar zowel de verhuur als de schoonmaak van uw vakantiehuis heeft u geen omkijken, wat een service!

TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en de vakantieparken hebben het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dit zijn goede voorwaarden om te besluiten uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te gaan verhuren. Koopt u een recreatiewoning aan zee liever alleen voor eigen gebruik dan is dat ook geen probleem. Zo heeft u altijd een heerlijk vakantieadres.

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen aan zee

Recreatiepark de Woudhoeve

Parc du Soleil

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Onze vakantieparken aan de kust

 
 1. In Egmond
 2. Korte afstand tot het strand
 3. Veel faciliteiten op het park
 
Bekijk dit vakantiepark
 
 
 1. In Noordwijk
 2. Op loopafstand van het strand
 3. Vlak bij Amsterdam
 
Bekijk dit vakantiepark
 
 
 1. In Noordwijk
 2. Aan de rand van de duinen
 3. Vlak bij het strand
 
Bekijk dit vakantiepark
 

Vakantiewoning aan de Nederlandse kust

Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan geniet u ook van de uitgebreide voorzieningen op de vakantieparken. Zo kunt u zwemmen bij het binnen- of buitenzwembad op de parken, fietsen huren om de omgeving te verkennen, zijn er verschillende speel- en sportvelden en eten en drinken doet u bij de horecagelegenheden. Mocht u de recreatiewoning gaan verhuren dan maken ook uw gasten gebruik van deze faciliteiten. 

Een vakantie aan de Nederlandse kust is niet alleen populair bij Nederlanders, ook steeds meer buitenlandse toeristen komen vakantie vieren in Nederland. Wanneer u een huisje aan zee koopt in Egmond of Noordwijk dan zit u ook nog eens in de buurt van enkele van de mooiste en populairste stranden van Nederland. Daarnaast heeft ook nog eens diverse leuke steden binnen handbereik. Deze idyllische plaatsen bieden simpelweg alles om u of uw gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie of heerlijk weekendje weg. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven in een vakantiewoning aan zee.

Meer over een vakantiewoning kopen aan zee

Een vakantiehuis kopen bij TopParken betekent niet alleen rust en ontspanning, het is ook nog eens een goede investering met interessante rendementen als u de woning verhuurt. Wilt u vaker tijd doorbrengen aan de Nederlandse kust en daar ook nog rendement (bij verhuur) uithalen? Dan is het kopen van een vakantiehuis aan zee een perfecte investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan of maak via onderstaande knop een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak een afspraak