Vakantiewoning kopen in de duinen

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de duinen is een vakantiewoning kopen in de duinen een uitstekend idee. Door uw eigen vakantiehuis te kopen in de duinen bent u altijd verzekerd van een gezellig onderkomen op uw favoriete locatie. De Nederlandse kust is al jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op onze drie vakantieparken in de duinen zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop. Bekijk onze andere vakantiewoningen in eigen land.

Bekijk vakantiewoningen

Nieuwe projecten in eigen land

Op twee prachtige waterrijke locaties in eigen land is TopParken recent gestart met nieuwe projecten met luxe vakantiewoningen. Met deze nieuwe projecten speelt TopParken nog beter in op de behoefte van de gasten. Op de vakantieparken, Park Westerkogge en Recreatiepark het Esmeer, wordt de waterrijke omgeving volledig doorgevoerd in het uiterlijk van het park zelf. Zo zijn alle vakantiewoningen gelegen direct aan het water, daarnaast zijn ze uitgevoerd met sauna, jaccuzzi en buitendouche.

De prachtige nieuwe woningen en de unieke omgeving maakt de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik of voor verhuur. Bij volledige verhuur profiteert u van een hoog netto rendement per jaar!

Bekijk onze nieuwe waterrijke projecten  ​​​​​​​ 
 

Of vraag direct meer informatie aan

De voordelen van een vakantiehuis kopen bij TopParken

Een huisje kopen in Nederland klinkt misschien als een droom, maar dit kan eenvoudig werkelijkheid worden. Bovendien is het een goede investering, omdat u de mogelijkheid heeft het huis te verhuren wanneer u het niet gebruikt, zodat het ook nog eens rendement oplevert. En dat is allemaal veel makkelijker dan u misschien denkt. Wanneer u een vakantiehuis in een van de vakantieparken van TopParken koopt wordt de verhuur namelijk volledig voor u geregeld door onze verhuurorganisatie. Naar zowel de verhuur als de schoonmaak van uw vakantiehuis heeft u geen omkijken, wat een service!

TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en de vakantieparken hebben het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dit zijn goede voorwaarden om te besluiten uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te gaan verhuren. Koopt u een recreatiewoning aan zee liever alleen voor eigen gebruik dan is dat ook geen probleem. Zo heeft u altijd een heerlijk vakantieadres.

Een vakantiewoning kopen op een van de vakantieparken van TopParken.

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen op 20 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op unieke locaties in de natuur. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, met een interessant rendement of met een combinatie van beide.

 
Vraag de brochure aan