1. Tweede huis aan de kust
  2. In Noordwijk & Egmond
  3. Eigen gebruik of verhuur

Vakantiewoning kopen in de duinen

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de duinen is een vakantiewoning kopen in de duinen een uitstekend idee. Door uw eigen vakantiehuis te kopen in de duinen bent u altijd verzekerd van een gezellig onderkomen op uw favoriete locatie. Het wordt ongetwijfeld een tweede thuis waar u zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen. En bent u er niet, dan levert het bij verhuur een aantrekkelijk rendement op. Door de toename van binnenlandse vakanties en buitenlandse toeristen is verhuur een zeer interessante mogelijkheid bij het kopen van een vakatiewoning.

Een vakantiewoning kopen in de buurt van Egmond of Noordwijk, twee van de mooiste kustplaatsen in Nederland, behoort bij TopParken tot de mogelijkheden. Op drie verschillende vakantieparken kunt u hier een vakantiewoning nabij de zee kopen. Op deze parken zijn geen nieuwe vakantiewoningen te koop maar alleen nieuw-gebruikte woningen. Heerlijke stranden en mooie duinlandschappen zorgen ervoor dat het hier voor iedere vakantieganger heerlijk vertoeven is.

Bekijk de vakantiewoningen
 

Vakantiewoning kopen op vakantiepark in de duinen

Als u besluit om een vakantiewoning te kopen in de duinen, ga dan voor een vakantiehuis op een vakantiepark. Dan geniet u niet alleen van de comfort en privacy van een eigen woning, maar ook alle faciliteiten die het park te bieden heeft. In de buurt van Noordwijk en Egmond liggen een aantal van de leukste vakantieparken van Nederland waar u een prachtig vakantiehuis in de duinen kunt kopen.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt, zoals de naam al aangeeft, in de prachtige duinen bij Noordwijk. Op steenworp afstand van de zee en midden in de natuur. Een andere prachtige optie in Noordwijk is een vakantiewoning op Parc du Soleil. Deze fijne badplaats aan de Nederlandse kust is een geliefde vakantiebestemming voor zowel Nederlanders als buitenlanders. De hele familie zal ook meer dan graag op bezoek komen in uw vakantiehuisje op Recreatiepark de Woudhoeve. De uitgebreide faciliteiten op deze vakantieparken, zoals een zwembad, horecagelegenheden en fietsverhuur, zijn niet alleen voor u maar ook voor uw gasten beschikbaar bij verhuur.

Vraag de brochure aan

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Parc du Soleil

Recreatiepark de Woudhoeve

Service en voordelen van TopParken

Koopt u een recreatiewoning bij TopParken dan doet u dat bij een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring in de recreatiebranche.  De hoge bezettingsgraad in onze vakantieparken is onder andere een resultaat van onze samenwerking met touroperators. Dit maakt de verhuur van uw vakantiewoning een aantrekkelijke optie. Bovendien hoeft u hier zelf niks voor te doen, dit wordt volledig verzorgd door onze eigen verhuurorganisatie. Behalve een interessant rendement bij verhuur kunt u onder andere ook BTW terugvorderen. U kunt de woning gedeeltelijk of geheel verhuren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen deze volledig voor eigen gebruik aan te schaffen. 

Meer over een vakantiewoning kopen in de duinen

Heeft u altijd al een vakantiehuis willen kopen in de duinen en aan zee? Dan is het kopen van een vakantiewoning bij TopParken voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur een ideale investering. Geniet van een aantrekkelijk rendement bij verhuur van de woning. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak via onderstaande knop.

Maak een afspraak