Vakantiewoning kopen aan de kust

De Nederlandse kust is al jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op onze vakantieparken aan zee zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop. Op onze twee vakantieparken in Noord-Holland en Zuid-Holland, Park Westerkogge en Parc de IJsselhoeve, hebben wij nog wel een groot aanbod nieuwe vakantiehuizen te koop. Deze waterrijke vakantieparken zijn beide gelegen op ongeveer 30 minuten rijden van het strand (Egmond aan Zee en Scheveningen). 

Voordelen

Naast dat de keuze uit (nieuwe) vakantiehuisjes aan de kust klein is heeft de aankoop een vakantiehuis een stukje van de Nederlandse kust af verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is het prijsverschil, vakantiehuizen die niet aan de kust liggen zijn over het algemeen goedkoper dan huisjes die wel aan de kust liggen. Dit omdat de kavelprijzen in populaire toeristische dorpen zoals Scheveningen een stuk hoger liggen dan in de rest van Nederland. Daarnaast is er weinig aanbod aan de kust en veel vraag, dit zorgt een een stijging in de prijzen van vakantiewoningen. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de aankoop van een vakantiewoning op Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Vraag de brochure aan
 

Een vakantiewoning kopen op een van de vakantieparken van TopParken.

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen op 17 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op unieke locaties in de natuur. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, met een interessant rendement of met een combinatie van beide.