1. Luxe vakantiewoningen te koop
  2. De allerlaatste kavels
  3. Nabij Maastricht
  4. Natuurlijke omgeving

Vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Geniet van de magische stad Maastricht wanneer u maar wilt. Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Maastricht ligt in het dorpje Schin op Geul Résidence Valkenburg.  Vanaf dit vakantiepark van TopParken beleeft u Zuid-Limburg op z'n best.  Op Résidence Valkenburg is het mogelijk om een tweede huis te kopen nabij Maastricht. Zo geniet u het hele jaar door van de schitterende omgeving van Zuid-Limburg.

 

Onze vakantiewoningen

Vakantiepark Maastricht

In het heuvellandschap van Zuid-Limburg en op korte afstand van Maastricht en Valkenburg ligt Résidence Valkenburg. Op dit nieuwe vakantiepark vindt u luxe vakantiewoningen en vele faciliteiten voor jong en oud. Een verwarmd buitenzwembad, restaurant met terras en entertainment in de schoolvakanties zorgen ervoor dat u zich prima kan vermaken op het vakantiepark.

Door de verschillende type vakantiewoningen en de veelzijdige omgeving kunt u letterlijk alle kanten op. Fiets- en natuurliefhebbers kunnen zich volledig uitleven in het heuvellandschap van Limburg. Ook de grotten en het indrukwekkende plein 'Het Vrijthof' zijn populaire hotspots die u blijven verbazen. Proef de gastvrijheid van Limburg!

 
 
 
 

Bezoek Maastricht wanneer u maar wilt

In Maastricht krijgt u het gevoel alsof u in het buitenland zit. U raakt nooit uitgegeken op deze stad van Nederland. Ook buiten Maastricht kunt u zich uitstekend vermaken. Denk aan een bezoek aan het gezellige Valkenburg of een ontdekkingstocht door het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. 

Wanneer u een vakantiewoning voor eigen gebruik koopt voelt u de gastvrijheid van Limburg maar liefst elke dag! Het is ook mogelijk om een vakantiewoning beschikbaar te stellen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Wanneer u daarvoor kiest is er een aantrekkelijk rendement haalbaar.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Voelt u zich thuis in Zuid-Limburg? Dan is het kopen van een tweede woning erg interessant voor u! Laat u verblijvend informeren door onze verkoopbrochure aan te vragen of neem contact op voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Brochure aanvragen