1. Vakantiewoning kopen in eigen land
  2. Van de Veluwe tot aan de kust
  3. Professionele verhuurorganisatie

Vakantiewoning kopen in Nederland

Droomt u ook wel eens van het kopen van een eigen vakantiehuis in Nederland? Een plek waar u zich ieder moment terug kunt trekken om te ontspannen en van de natuur te genieten? Of een plekje dat u kunt verhuren wanneer u er geen gebruik van maakt om zo wat extra inkomsten te ontvangen?

Een vakantiewoning kopen in Nederland bij TopParken is dan de perfecte manier. Zo heeft u een eigen woning die u, bij volledig eigen gebruik, naar uw smaak in kunt richten en waar u in een mum van tijd bent. Maakt u zelf geen gebruik van de vakantiewoning kunt u die u  heel eenvoudig verhuren. In plaats van leeg staan levert uw vakantiehuis dan juist rendement op. Bovendien zijn vrienden en familie natuurlijk op ieder moment welkom om even bij u langs te komen.

Bekijk ons aanbod vakantiewoningen

Verkoop gestart op Résidence Lage Vuursche

Waar zoekt u een vakantiewoning?

Vakantiewoning kopen op een vakantiepark in Nederland

Koopt u een vakantiehuis op een vakantiepark van TopParken dan geniet u van vele voordelen. Zowel u als uw gasten genieten van de vele faciliteiten op het vakantiepark, zoals het zwembad, de horeca en de sportfaciliteiten. Daarnaast liggen ook nog eens het strand, de natuur en/of prachtige steden op steenworp afstand. Simpelweg alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie. De service en voordelen van TopParken houden hier echter niet op.

Service en voordelen van TopParken

Voor veel mensen is het verhuurproces van hun vakantiehuis uiteindelijk te stressvol. Er komen geen boekingen of er is gewoonweg geen tijd. De verhuurplannen die er ooit waren worden uiteindelijk nooit realiteit of zijn helaasniet rendabel. TopParken biedt haar klanten hiervoor de uitkomst. Indien u een vakantiehuis koopt bij TopParken wordt dir uit handen genomen door onze eigen verhuurorganisatie. TopParken regelt alles omtrent zowel de verhuur alsook de schoonmaak van uw vakantiehuis! Daarnaast maakt u ook nog eens gebruik van het geweldige netwerk van TopParken dat de verhuurkansen aanzienlijk zal doen toenemen. Zo geniet u, zonder hier zelf iets voor te doen, van een interessant rendement bij verhuur.

Doordat de binnenlandse vakanties toenemen en er ook steeds meer buitenlandse toeristen naar Nederland trekken is verhuur een interessante mogelijkheid. TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en zal u, zoals hierboven aangegeven, volledig ontzorgen. Houdt u de vakantiewoning liever voor alleen eigen gebruik dan is dit ook mogelijk.

Vakantiehuis kopen in Nederland

Nederland is ronduit een heerlijk vakantieland. Met leuke steden en prachtige natuur is het geen wonder dat zoveel toeristen ieder jaar naar ons land komen. Mede doordat TopParken samenwerkt met bekende partners als booking.com hebben onze vakantieparken doorgaans een hoge bezettingsgraad. Dit maakt het verhuren van uw vakantiewoning zeer aantrekkelijk. Kies voor een 2 persoons tiny house op de Veluwe, een luxe 4 persoons woning aan het water of een luxe villa in de Achterhoek. Zowel u als u gasten, als u de woning verhuurt, gaan optimaal genieten van een vakantie op de vakantieparken van TopParken.

Een vakantie in eigen land betekent ook dat u niet lang onderweg bent en er even snel tussenuit kunt gaan wanneer u wilt. Al helemaal wanneer u besluit een vakantiewoning te kopen in Nederland. Dan is ontspanning en vermaak namelijk altijd binnen handbereik. Kies voor een vakantiehuis op één van onze toplocaties en geniet wanneer u wilt van een welverdiende vakantie in Nederland. En wanneer u zelf niet in uw vakantiehuis verblijft kunt u deze via de verhuurorganisatie van TopParken ook snel en simpel verhuren! Haal zo op eenvoudige wijze het maximale rendement uit uw vakantiehuis!

Meer over een vakantiewoning kopen in Nederland

Een vakantiewoning in Nederland kopen kan bij TopParken op maar liefst 17 verschillende vakantieparken door het hele land. Of u nu kiest voor een vakantiehuis in Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland of Limburg, uw vakantiehuis is altijd binnen eenvoudig bereik voor u en uw gasten! Wilt u ook op vakantie gaan wanneer u het wilt en genieten van een interessant rendement bij verhuur? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vraag de brochure aan voor meer informatie.
Brochure aanvragen