1. Gelegen aan zee
  2. 2 vakantieparken in Noordwijk
  3. Midden in de bollenstreek
  4. Nabij Leiden, Den Haag en Amsterdam

Vakantiewoning kopen in Noordwijk (aan zee)

Aan de Nederlandse kust ligt de populaire badplaats Noordwijk. Een zeer geschikte locatie om een vakantiehuis te kopen en te genieten van de zee wanneer u dat wilt. Geniet 365 dagen per jaar van uw eigen vakantiewoning of profiteer van een interessant rendement bij het verhuren van uw vakantiewoning aan de kust. U bepaald zelf of u gedurende het jaar vakantie viert in uw vakantiewoning of dat u het vakantiehuis gedeeltelijk/volledig laat verhuren door onze eigen verhuurafdeling

Momenteel zijn er geen nieuwe vakantiewoning te koop in Noordwijk.

Bekijk vakantiewoningen

Vakantieparken in Noordwijk

Op korte afstand van de zee liggen 2 vakantieparken van TopParken; Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. Recreatiepark Noordwijkse Duinen beschikt over een modern restaurant, meerdere types vakantiewoningen en een buitenzwembad. Parc du Soleil onderscheid zich met een binnenzwembad, een indoor speeltuin en een gezellig restaurant. Beide parken beschikken over voldoende faciliteiten om onbezorgd te genieten.

Meer informatie aanvragen
 

Ontdek Noordwijk, populaire kustplaats aan zee

Onze vakantieparken in Noordwijk liggen midden in de bollenstreek en pal aan zee. Binnen een korte tijd staat u op het beroemde strand van Noordwijk. Het strand valt onder de langste kuststrook van Nederland. De strook is maar liefst 13 kilometer lang.

Omgeving: aan zee in de bollenstreek

De provincie Zuid-Holland is erg in trek bij de (inter)nationale gast. Toeristische trekpleisters als de Keukenhof en de binnensteden van Leiden, Den Haag en Amsterdam zorgen ervoor dat vele vakantiegangers de omgeving van Noordwijk bezoeken. De directe omgeving van Noordwijk zorgt ervoor dat u zich nooit hoeft te vervelen. Wanneer u kiest om uw vakantiewoning gedeeltelijk/volledig te verhuren hoeft u zich geen zorgen te maken over het rendement. Jaarlijks ontvangen wij op Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil duizenden (inter)nationale bezoekers.

 

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Noordwijk? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen