Vakantiewoning kopen in Noordwijk?

De kustplaats Noordwijk is al jaren de populairste locaties van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod in Noordwijk dan ook heel schaars. Onze twee vakantieparken in Noordwijk zijn helaas ook geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Op ons andere vakantiepark in Zuid-Holland, Parc de IJsselhoeve, hebben wij nog wel een groot aanbod nieuwe vakantiehuizen te koop. Dit waterrijke vakantiepark is gelegen op ongeveer 30 minuten rijden van het strand van Scheveningen en is dus een heel interessant alternatief!

Voordelen

Naast dat de keuze uit (nieuwe) vakantiewoningen aan de kust klein is heeft de aankoop een vakantiehuis een een stukje van de Nederlandse kust af verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is het prijsverschil, vakantiehuizen die niet aan de kust liggen zijn over het algemeen goedkoper dan vakantiehuizen die wel aan de kust liggen. Dit omdat de kavelprijzen in populaire toeristische dorpen zoals Scheveningen een stuk hoger liggen dan in de rest van Nederland. Daarnaast is er weinig aanbod aan de kust en veel vraag, dit zorgt een een stijging in de prijzen van vakantiewoningen. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de aankoop van een vakantiewoning op Parc de IJsselhoeve? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Brochure aanvragen
 

De voordelen van een vakantiehuis kopen bij TopParken

Een vakantiehuis kopen in Nederland klinkt misschien als een droom, maar dit kan eenvoudig werkelijkheid worden. Bovendien is het een goede investering, omdat u de mogelijkheid heeft het huis te verhuren wanneer u het niet gebruikt, zodat het ook nog eens rendement oplevert. En dat is allemaal veel makkelijker dan u misschien denkt. Wanneer u een vakantiehuis in een van de vakantieparken van TopParken koopt wordt de verhuur namelijk volledig voor u geregeld door onze verhuurorganisatie. Naar zowel de verhuur als de schoonmaak van uw vakantiehuis heeft u geen omkijken, wat een service!

TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en de vakantieparken hebben het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dit zijn goede voorwaarden om te besluiten uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te gaan verhuren. Koopt u een recreatiewoning aan zee liever alleen voor eigen gebruik dan is dat ook geen probleem. Zo heeft u altijd een heerlijk vakantieadres.

Bekijk onze vakantiewoningen

Bekijk al onze vakantiewoningen