1. Bosrijke kavels
  2. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie
  3. Toplocaties op de Veluwe

Boshuisje te koop in Nederland

Natuurliefhebbers opgelet! Bij TopParken kunt u een boshuisje kopen op prachtige locaties op de Veluwe. De vakantiehuizen op de vakantieparken op de Veluwe liggen op ruime en bosrijke kavels. Zo geniet u non-stop van de natuur als u verblijft in uw eigen boshuisje. De Veluwe is een uitgestrekt natuurgebied waar TopParken op verschillende locaties een boshuisje te koop heeft. De vraag naar toeristische verblijfsmogelijkheden in deze regio is groot, wat een groot voordeel is als u een boshuisje wilt kopen voor de verhuur. Onze boshuisjes zijn te koop voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. 

Ontdek ons aanbod boshuisjes

Boshuisje te koop op de volgende locaties:

Boshuisje kopen op de Veluwe

TopParken heeft vijf vakantieparken op de Veluwe waar u de mogelijkheid heeft een boshuisje te kopen. De boshuisjes zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Kiest u voor eigen gebruik dan kunt u het huisje naar eigen wens inrichten en er zo vaak als u wilt gebruik van maken. Een boshuisje kopen voor permanente bewoning is niet mogelijk. Besluit u het boshuisje volledig te verhuren dan kunt u zelf geen gebruik maken van het huisje maar ontvangt u wel een hoog rendement. Tot slot kunt u kiezen voor een tussenvorm, een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van het huisje stelt u deze beschikbaar voor de verhuur. Uw rendement is dan afhankelijk van hoe vaak u de woning beschikbaar stelt voor verhuur.

 

De voordelen van TopParken

  1. Meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche
  2. Hoge bezetting op de vakantieparken dankzij samenwerkingen met gerenommeerde touroperators
  3. Professionele verhuurorganisatie voor de verhuur van uw boshuisje
  4. Kies uw eigen gebruiksvorm: eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide
  5. Mogelijkheid voor het kopen van een boshuisje inclusief de grond
 

Bekijk de boshuisjes van TopParken

Recreatiepark Beekbergen

Bospark Ede

Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark de Wielerbaan

Vakantie in een boshuisje

Behalve de schitterende omgeving heeft een boshuisje kopen bij TopParken nog meer voordelen. Doordat de boshuisjes op een vakantiepark liggen heeft u onbeperkt toegang tot de uitgebreide faciliteiten. Deze voorzieningen lopen uiteen van een zwembad (binnen en/of buiten) en animatie voor de kinderen tot aan diverse horecagelegenheden en sportvelden. Met de Veluwe als achtertuin heeft ook de omgeving veel te bieden voor vakantiegangers. 

Heeft u interesse in een boshuisje te koop bij TopParken? Dan heeft u verschillende opties. U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs, vrijblijvend contact opnemen of via onderstaande button onze brochure aanvragen. Laat u inspireren en informeren over een boshuisje kopen in Nederland.

Vraag de brochure aan