Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Boshuisje te koop

Boshuisje te koop

 
 • Kavels direct aan de bosrand
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie
 • Toplocaties op de Veluwe

Koop uw eigen boshuisje in Nederland

Een boshuisje staat garant voor rust, ruimte en ontspanning. Een plek om even te ontsnappen aan de hedendaagse drukte en een plek om samen te komen met familie en vrienden. Op een van de mooiste bosrijke gebieden van Nederland, de Veluwe, hebben wij diverse vakantieparken waar u een boshuisje kunt kopen. Alle vakantiewoningen zijn gelegen op zeer ruime eigen kavels, sommige direct aan de bosrand (zonder omheining). Volgens Omroep Gelderland blijft de vraag naar toeristische verblijfsmogelijkheden in deze regio groot, wat een groot voordeel is als u een boshuisje wilt kopen voor de verhuur. Daarnaast kunt u het boshuisje ook zelf recreatief gebruiken. Zo geniet u non-stop van de natuur als u verblijft in uw eigen boshuisje.

Bekijk onze boshuisjes:

Bospark Ede

Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark Beekbergen

Resort Veluwe

Recreatiepark de Wielerbaan

Boshuisje kopen op de Veluwe

TopParken heeft diverse vakantieparken op de Veluwe waar u de mogelijkheid heeft een boshuisje te kopen. De boshuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Kiest u voor eigen gebruik dan kunt u het huisje naar eigen wens inrichten en er zo vaak als u wilt gebruik van maken. Een boshuisje kopen voor permanente bewoning is niet mogelijk. Besluit u het boshuisje volledig te verhuren dan kunt u zelf geen gebruik maken van het huisje, maar ontvangt u wel een hoog rendement. Tot slot kunt u kiezen voor een tussenvorm, een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van het huisje stelt u deze beschikbaar voor de verhuur. Uw rendement is dan afhankelijk van hoe vaak u de woning beschikbaar stelt voor verhuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Boshuisjes te koop op de volgende locaties:

De voordelen van TopParken

 
  Jarenlange ervaring

  Door onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche weten wij gasten op een juiste manier te benaderen. 

  Hoge bezetting

  Mede dankzij de samenwerkingen met gerenommeerde touroperators en een online marketingbureau.

  Professionele verhuur

  Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt het onderhoud, het beheer en de verhuur van uw boshuisje.

  Keuze uit diverse gebruiksvormen

  Kies voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide mogelijkheden. Geniet zoals u dat wilt en wanneer u wilt. 

  Optie tot koopgrond

  Bij TopParken is het mogelijk een boshuisje inclusief grond te kopen. Op die manier bent u volledig eigenaar van de woning.

De voordelen van uw eigen vakantiewoning in de bossen

Wanneer u eigenaar bent van uw eigen vakantiewoning kunt u op elk moment recreëren in de natuur. U kunt volop genieten van prachtige wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. Ook met minder weer is er genoeg te beleven op en rondom onze vakantieparken. Door de centrale ligging bent u binnen no-time in steden als Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort. Onze vakantieparken bieden talloze activiteiten en voorzieningen aan zoals zwembaden, horecagelegenheden, speelgelegenheden en meer! Er is altijd wel wat te doen voor u en uw gasten. Wij voorzien u in onze brochure graag over extra informatie omtrent onze vakantiewoningen en vakantieparken. 

 
 

Of maak een afspraak