1. Investeren met een aantrekkelijk rendement
  2. Woning kopen inclusief eigen grond
  3. Vakantiewoning op een vakantiepark

Waar op letten bij het kopen van een vakantiewoning?

Een vakantiehuis kopen is een interessante investering. Maar wanneer u van plan bent om een vakantiewoning te kopen zijn er wel verschillende dingen waar u op moet letten. Zo is het goed van tevoren te bepalen wat uw te besteden budget is voor het kopen van een vakantiehuis.

De omgeving van de vakantiewoning

Allereerst natuurlijk de omgeving. Zoekt u een vakantiehuis op een rustige en afgelegen locatie midden in de natuur of juist in de buurt van een grote stad? Een combinatie van beiden kan natuurlijk ook. Als u een sportieve vakantieganger bent is een locatie met een mooi landschap en goede wandel- en fietsroutes natuurlijk ideaal. Terwijl een levensgenieter misschien eerder naar het culturele en culinaire aanbod in de omgeving kijkt.

Faciliteiten van het vakantiepark

Wanneer u een vakantiehuis op een vakantiepark koopt kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Welke faciliteiten dit zijn verschilt per park. Dus als u graag een zwembad, horecagelegenheid of sportfaciliteiten bij uw woning heeft is het goed om te kijken welk vakantiepark aan uw wensen voldoet.

Het type vakantiewoning

Ook het type en formaat van het vakantiehuis zijn natuurlijk van belang. Zoekt u een vakantiewoning voor twee of juist een ruime villa voor het hele gezin? En wat vindt u qua uitvoering en inrichting belangrijk? Wilt u bijvoorbeeld veel ramen voor veel natuurlijk lichtinval, een modern of juist klassiek vakantiehuis of een grote tuin? Het is dan ook belangrijk om inzichtelijk te maken waar uw vakantiehuis aan moet voldoen. Iedere vakantiewoning van TopParken beschikt over een eigen parkeerplaats.

Natuurlijk is het ook heel belangrijk om vast te stellen of het vakantiehuis geschikt is voor de verhuur. Ligging, aantal kamers, inrichting en faciliteiten zijn hierbij van groot belang. Bij TopParken vindt u een ruim aanbod van allerlei soorten vakantiehuisjes, die voldoen aan de bovenstaande eisen en die ook nog eens allemaal geschikt zijn voor de verhuur. U heeft hierbij de keuze uit vakantiehuizen op maar liefst 17 toplocaties in Nederland.

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen
 

Rendement van een vakantiehuis

Het is uiteraard ook belangrijk om te overwegen met welk doel u het vakantiehuis koopt. Bent u van plan er hoofdzakelijk zelf gebruik van te maken of wilt u het volledig of gedeeltelijk verhuren. Uw vakantiehuis verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt levert natuurlijk extra rendement op. Wanneer u het huis wilt aanbieden voor de verhuur is natuurlijk wel van belang dat zowel de woning als de locatie niet alleen voor u, maar ook voor potentiële huurders aantrekkelijk is. Iets om zeker in gedachten te houden wanneer u een vakantiehuis uitkiest.

Waar u ook op moet letten bij het kopen van een vakantiehuis is de grond waar het huis op staat. Bij TopParken kunt u de woning kopen inclusief grond, maar dit is niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen de grond te huren of in erfpacht te nemen.

Hoe werkt het verhuren van uw vakantiehuis

TopParken beschikt over een eigen professionele verhuurorganisatie, welke de volledige verhuur voor u uit handen zal nemen. U kunt ervoor kiezen om uw vakantiewoning volledig of gedeeltelijk te verhuren. Dankzij onze samenwerking met vele binnen- en buitenlandse touroperators, zijn we in staat om een hoge bezettingsgraad te realiseren. Hierdoor kunt u zonder zorgen profiteren van uw investering.

Voordelen en service van TopParken

Een vakantiewoning kopen kan een uitstekende investering zijn, maar ook een goede manier om uw geld te beleggen. Vooral wanneer u besluit om de vakantiewoning te verhuren. TopParken heeft vakantiewoningen in verschillende prijsklassen beschikbaar. Laat u, alvorens u een vakantiehuis koopt, altijd goed informeren door een professioneel financieel adviseur.

Afspraak maken

Meer over een vakantiewoning kopen?

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen op een toplocatie? Een investering in een vakantiewoning kan u een aantrekkelijk rendement opleveren, afhankelijk het wel of niet verhuren van de vakantiewoning. TopParken geniet dankzij haar professionele verhuurorganisatie van een hoge bezetting op de vakantieparken. Dit maakt het verhuren van de vakantiewoning extra aantrekkelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen, vraag dan vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan.

Aanbod vakantiewoningen

Bekijk ons volledige aanbod vakantiewoningen