Een vakantiewoning kopen in Nederland, waar moet u op letten en wat is belangrijk om te weten? Allereerst is het belangrijk om het volgende voor u zelf duidelijk te hebben.

Waarom wil ik een vakantiehuis kopen, wat is het doel ervan?

Wilt u de vakantiewoning voor uzelf gebruiken of wilt u een interessant rendement behalen met de verhuur van de vakantiewoning. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om te weten op welke locatie u een vakantiewoning wilt kopen. Wij leggen u graag de verschillen en mogelijkheden uit.

Hoe wilt u de vakantiewoning gaan gebruiken?

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Nederland heeft u vaak de keuze uit twee mogelijkheden. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik of u koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur. Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid! U kunt er namelijk ook voor kiezen om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik én verhuur.

Voor eigen gebruik

Gaat u graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale investering. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Op onze 17 vakantieparken in Nederland zijn er verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons woning, een villa voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Combinatie van eigen gebruik en verhuur

Wanneer u een vakantiewoning koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u zelf wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage.

Voor verhuur

Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur. Wanneer u investeert in een vakantiewoning en deze laat verhuren door onze eigen verhuurorganisatie, ontzorgen wij u volledig. Wij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces van uw vakantiewoning. Zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering met een interessant netto rendement van 7% per jaar.

23 t/m 25 november | Open dagen in Zuid-Limburg

Over TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning in Nederland kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken.

Een vakantiewoning kopen op een van onze 17 vakantieparken

Wilt u een vakantiewoning kopen in Nederland? Bekijk dan ons grote aanbod vakantieparken. TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland, gelegen op de mooiste locaties midden in de natuur. U vindt de parken verspreid door heel Nederland, zo is er altijd een vakantiepark in de omgeving die u aanspreekt.  Kies hieronder de provincie / omgeving de het beste bij u past & bekijk het overzicht van vakantieparken.

Bekijk de ligging van onze vakantieparken

Aanbod vakantiewoningen

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning in Nederland kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken.

Op onze 17 vakantieparken in Nederland zijn er verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons woning, een villa voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Bekijk een greep uit ons aanbod vakantiehuizen

 

Voordelen kopen van een vakantiehuis

Het kopen van een vakantiehuis heeft veel voordelen, deze voordelen zijn per type koper verschillend. Er zijn drie verschillende kopers te herkennen, de koper die een vakantiehuis koopt voor eigen gebruik, de koper die een vakantiehuis koopt voor gedeeltelijk eigen gebruik / verhuur en de koper die de woning volledig verhuurt.

Meer informatie over de aankoop van een vakantiehuis

Wanneer u voor uzelf een duidelijk doel heeft voor het vakantiehuis en wanneer u een voorkeurslocatie heeft, is het belangrijk om u te laten informeren door een professionele partij. Het doorlezen van een brochure waarin meer informatie staat over de aankoop van een vakantiewoning helpt hierbij.

Wanneer u beslissing heeft gemaakt in welke omgeving u een vakantiehuis wilt kopen is het verstandig om een afspraak op locatie te maken met een adviseur. Hij/zij kan u meer vertellen over de omgeving, het vakantiepark, de vakantiewoning en de mogelijkheden.