Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Zuid-Holland

Vakantiewoning kopen in Zuid-Holland

 
 • Vakantiewoningen aan de oevers van de IJssel
 • Op 20 minuten rijden van Rotterdam
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Luxe recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland

Bij Parc de IJsselhoeve, direct gelegen aan de IJssel, heeft u de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen in Zuid-Holland. Dankzij de ligging van het park aan het water en de bruisende stad Rotterdam op 20 minuten rijafstand is het park een schitterende vakantiebestemming. Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan is het mogelijk om deze volledig en/of gedeeltelijk te verhuren tegen een aantrekkelijk netto rendement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Zuid-Holland?

 

Uw eigen recreatiewoning in het bruisende Zuid-Holland

Wanneer u een recreatiewoning in Zuid-Holland koopt bij TopParken dan kunt u ook gebruikmaken van alle voorzieningen op het park. Het park beschikt over vele faciliteiten. U en uw gasten kunnen zwemmen in het buitenzwembad en elkaar uitdagen op het sportveld. Voor de kinderen is er een speeltuin en verder beschikt het park over een gezellig restaurant. Wilt u de prachtige omgeving rondom uw eigen vakantiehuis verkennen? Ontdek dan de vele fiets- en wandelroutes die rondom het park gelegen zijn.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Zuid-Holland? Maak dan vrijblijvend een afspraak om Parc de IJsselhoeve te bezoeken.

 
 

Bekijk onze recreatiewoningen in Zuid-Holland:

 
 

Ontdek de voordelen van een eigen vakantiehuis

Koopt u een vakantiewoning in Zuid-Holland bij TopParken dan kunt u ervoor kiezen om deze te verhuren. Het beheer en de verhuur worden compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie terwijl u profiteert van een aantrekkelijk rendement. U kunt ook zelf recreatief gebruikmaken van uw vakantiewoning of kiezen voor een combinatie van beide mogelijkheden. Dan kunt u vakantie vieren in uw recreatiewoning in Zuid-Holland en deze verhuren wanneer u hier geen gebruik van maakt. Investeren in een vakantiewoning brengt ook fiscale voordelen met zich mee; zo kunt u (een deel van) de betaalde BTW terugvorderen bij de Belastingdienst. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogeljkheden? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken! Wij plannen graag vrijblijvend een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken.

 
  Eigen gebruik en/of verhuur
  Aantrekkelijk rendement
  Professionele verhuurorganisatie
  Fiscale voordelen
 
 
 

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat voor soort recreatiewoning kan ik kopen in Zuid-Holland bij TopParken?

Op Parc de IJsselhoeve staan een aantal chalets te koop in Zuid-Holland. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen, beschikken over een ruime tuin en zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien liggen de meeste woningen direct aan het water, voor een optimaal vakantiegevoel.

Hoe ver is het naar Rotterdam vanaf het vakantiepark?

Bij Parc de IJsselhoeve staan vakantiehuizen te koop in Zuid-Holland op 18 kilometer van Rotterdam. Vanaf dit vakantiepark bent u met de auto binnen een halfuur in het centrum van Rotterdam. De ideale locatie voor uw tweede huis, of dit nu voor uzelf is of om te gaan verhuren.