Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Zuid-Holland

Vakantiewoning kopen in Zuid-Holland

  • Woningen aan het water van de IJssel, vlakbij Rotterdam
  • Op Parc de IJsselhoeve
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Luxe recreatiewoningen te koop in Zuid-Holland

Door de toename van vakanties in Zuid-Holland, met zowel binnen- als buitenlandse toeristen, kan het kopen van een recreatiewoning zeer aantrekkelijk zijn. Bij Parc de IJsselhoeve, direct gelegen aan de IJssel, heeft u de mogelijkheid een vakantiewoning te kopen in Zuid-Holland. Dankzij de ligging van het park aan het water en de nabijheid van Rotterdam is het park een populaire vakantiebemming. Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan is het mogelijk deze geheel of gedeeltelijk te verhuren. Dit levert een aantrekkelijk rendement op. Ontdek ons aanbod vakantiehuizen in de provincie Zuid-Holland.

 

Vakantiewoningen te koop bij Parc de IJsselhoeve

Bij TopParken kunt u een vakantiehuis kopen op een prachtig vakantiepark in Zuid-Holland. Parc de IJsselhoeve is direct aan de IJssel gelegen en op slechts 15 minuten van Rotterdam. Koopt u een recreatiewoning in Zuid-Holland bij TopParken dan maakt u ook gebruik van alle voorzieningen op het park. Het beschikt namelijk over vele faciliteiten zoals een buitenzwembad, sportveld, speeltuin, restaurants en nog veel meer. Bovendien is dit ook beschikbaar voor uw gasten als u kiest voor verhuur. Wilt u de prachtige omgeving rondom uw eigen vakantiehuis verkennen? Maak dan gebruik van een van de vele fiets- en wandelroutes die rondom de parken gelegen zijn.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Zuid-Holland? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie of neem contact op voor het plannen van een afspraak.

 

Ontdek ons park:

  • Waterrijk park
  • Direct aan de IJssel
  • Luxe vakantiehuizen
  • Dicht bij Rotterdam
  • Veel faciliteiten
 

Ontdek de voordelen van een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland bij TopParken

Koopt u een vakantiewoning in Zuid-Holland bij TopParken dan kunt er ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te verhuren. Het gehele verhuurproces wordt dan door TopParken geregeld. Het is ook mogelijk de recreatiewoning alleen voor eigen gebruik te kopen. Een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland is, als u voor verhuur kiest, een goede investering want u ontvangt een aantrekkelijk rendement.

Bent u inmiddels steeds enthousiaster geworden over het kopen van een vakantiehuis in Zuid-Holland? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Vraag ook vrijblijvend onze brochure aan voor meer informatie. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

 
 

Een greep uit ons aanbod:

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat voor soort recreatiewoning kan ik kopen in Zuid-Holland bij TopParken?

Op Parc de IJsselhoeve staat een groot aantal chalets te koop in Zuid-Holland. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen, beschikken over een ruime tuin en zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien liggen de meeste woningen direct aan het water, voor een optimaal vakantiegevoel.

Is het mogelijk een vakantiewoning te kopen vlak bij Rotterdam?

Bij Parc de IJsselhoeve staan vakantiehuizen te koop in Zuid-Holland op korte afstand van Rotterdam. Vanaf dit vakantiepark bent u met de auto binnen een halfuur in het centrum van Rotterdam. De ideale locatie voor uw tweede huis, of dit nu voor uzelf is of om te gaan verhuren.

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Cookieverklaring | Disclaimer