1. Genieten aan het strand of vlakbij Rotterdam
  2. Keuze uit drie parken
  3. In Noordwijk & Nieuwerkerk a/d IJssel
 

Vakantiewoning kopen in Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland valt altijd wat te beleven, de provincie is van alle markten thuis: natuur, water, cultuur, historie, grote steden, stranden en populaire toeristische trekpleisters. Kom tot rust op het strand van Noordwijk, bezoek Rotterdam of Den Haag, vaar met een bootje over de IJssel, ontdek de geschiedenis van Delft of bezoek de prachtige bloemenvelden van de Keukenhof.  

Kortom, Zuid-Holland is de ideale provincie om een eigen vakantiewoning te kopen. Een eigen plekje aan het water of aan het strand en op korte afstand van de gezellige steden Rotterdam en Den Haag. Lijkt het u wel wat om een vakantiehuis te kopen in Zuid-Holland? Bij TopParken vindt u drie vakantieparken in Zuid-Holland, twee in Noordwijk en een in Nieuwerkerk a/d IJssel, al deze parken zijn prachtig gelegen in de natuur en beschikken over vele faciliteiten en voorzieningen. Ontdek ons aanbod vakantiehuizen in de provincie Zuid-Holland.

Bekijk onze vakantiehuizen
 

Vakantiewoningen te koop op een vakantiepark in Zuid-Holland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland? Bij TopParken heeft u keuze uit drie vakantieparken die u veel te bieden hebben. Alle parken beschikken over vele faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, sportvelden, speeltuinen, restaurants en nog veel meer. Wilt u de prachtige omgeving rondom uw eigen vakantiehuis verkennen? Maak dan gebruik van een van de vele fiets- en wandelroutes die rondom de parken gelegen zijn.  U kunt ten allertijde optimaal genieten van uw vakantiewoning en vakantie vieren wanneer u dat uitkomt.

Prachtige vakantieparken aan het water en aan de kust van Zuid-Holland

Bij TopParken kunt u een vakantiehuis kopen op een van onze drie vakantieparken in Zuid-Holland. Parc de IJsselhoeve is gelegen direct aan het water van de IJssel en op slechts 15 minuten van Rotterdam. Parc du Soleil en Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn beide gelegen in Noordwijk, aan de rand van de duinen en op loopafstand van de kust en gezellige boulevard van Noordwijk. Op onze drie vakantieparken in Zuid-Holland heeft u keuze uit een groot aantal prachtige vakantiehuizen. 

Meer informatie

Onze vakantieparken in Zuid-Holland

Maak echt kennis met onze vakantiewoningen in Zuid-Holland

Bent u geintereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Zuid-Holland? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

Afspraak maken