1. Gelegen vlakbij Utrecht Centrum
  2. Midden in de natuur
  3. Kom volledig tot rust
 

Vakantiewoning kopen in Utrecht

Wilt u een vakantiehuis kopen in de provincie Utrecht? Een eigen plek midden in de natuur, vlakbij de stad Utrecht. Een vaste uitvalsbasis waar u volledig tot rust kunt komen maar wat ook gemakkelijk bereikbaar is? Dan bent u bij Résidence Westenburg aan het juiste adres. Op dit rustige vakantiepark in de provincie Utrecht zijn diverse vakantiewoningen te koop waar u het hele jaar door kunt genieten van vakantie én van al het moois dat zowel de provincie als de stad Utrecht te bieden hebben.

Bekijk onze vakantiehuizen
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Utrecht

Een vakantiehuis kopen op Résidence Westenburg? Dit park ligt in Benschop op slechts 20 minuten van Utrecht (stad). Het park ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale plek om tot rust te komen. Op het vakantiepark zijn nog diverse vakantiehuizen te koop, deze worden aangeboden inclusief eigen grond of op een huurkavel. 

Over de provincie Utrecht

Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland. Maar de provincie Utrecht heeft veel te bieden. Van uitgestrekte bossen tot gezellige winkelsteden. De Utrechtse Heuvelrug heeft een oppervlakte van ongeveer 23.000 hectare wat bestaat uit bossen, heidevelden, graslanden en stuifzanden. Liever op bezoek naar een bruisende stad? Ook dat kan in Utrecht. Utrecht stad is een van de oudste steden van Nederland. Statige herenpanden in allerlei kleuren, sfeervolle grachten, gezellige straatjes met kleine boetiekjes, er is heel wat te ontdekken.

Maak kennis met onze vakantiewoningen in Utrecht

Bent u geintereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Utrecht? Kom dan gerust eens langs op Résidence Westenburg of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Liever eerst meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop.

Vraag de brochure aan