Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Utrecht

Vakantiewoning kopen in Utrecht

 
 • In Lage Vuursche, Lexmond en Westenburg
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide
 • Vrijstaande vakantiewoningen op huur- en koopkavels

Recreatiewoningen te koop in Utrecht

Bij TopParken zijn diverse (nieuwe) recreatiewoningen te koop in de provincie Utrecht, namelijk bij Résidence Lage Vuursche, Resort Lexmond en Résidence Westenburg. Door de unieke ligging ervaart u de rust van de natuur, maar ook de levendigheid van de stad. Binnen een kleine 30 minuten rijden bent u namelijk in het centrum van Utrecht. Een vakantiewoning kopen in Utrecht voor eigen gebruik of toch liever voor verhuur? Bij TopParken heeft u de keuze uit beide mogelijkheden en kunt u het ook nog combineren. Er zijn vakantiehuizen beschikbaar op huur- en koopkavels.

Tip! Op Résidence Lage Vuursche bieden we een hoog vast nettorendement. Meer informatie hierover vindt u in onze brochure.

 

Informatiedagen⤵

Bekijk onze recreatiewoningen in Utrecht ⤵

Bekijk onze recreatiewoningen nabij Lunteren ⤵

Résidence Lage Vuursche

Resort Lexmond

Résidence Westenburg

De vakantiewoningen van TopParken

De vakantiewoningen in Utrecht liggen op natuurrijke en rustgevende locaties. Dankzij de ruim opgezette kavels behoudt u ook de privacy op de parken zelf. De recreatiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en enkele woningen op Résidence Lage Vuursche kunnen zelfs  uitgebreid worden met wellness mogelijkheden zoals een buitendouche, sauna en/of hottub. Dankzij de centrale ligging van de provincie kunnen uw familie, vrienden en gasten gemakkelijk de vakantiewoning bereiken. Geparkeerd kan worden op de eigen parkeerplaats aan de vakantiewoning! Wilt u een van onze parken of de vakantiewoningen een keer vrijblijvend komen bezichtigen?

 
  Geschikt voor 4 tot 6 personen
  Optioneel met wellness
  Privé parkeerplaats
  Ruime kavels op eigen grond
 

Over de provincie Utrecht

Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland. De provincie Utrecht heeft veel te bieden, van uitgestrekte bossen tot waterrijke plekjes aan rivier de Lek. Daarmee is het een perfecte plek om een vakantiehuis te kopen. De Utrechtse Heuvelrug heeft een oppervlakte van ongeveer 23.000 hectare wat bestaat uit bossen, heidevelden, graslanden en stuifzanden. Liever op bezoek naar een bruisende stad? Ook dat kan vanuit uw vakantiewoning in Utrecht. Utrecht stad is één van de oudste steden van Nederland. Statige herenpanden in allerlei kleuren, sfeervolle grachten en gezellige straatjes met kleine boetiekjes: er is heel wat te ontdekken. Vanuit uw vakantiewoning in Utrecht geniet u van de rust en van de natuur, maar ook van de bruisende stad.

 
 

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn in totaal 83 luxe vakantiewoningen gerealiseerd, allemaal gelegen op eigen grond. Deze woningen bieden plek aan 4 tot 6 personen, liggen op ruime kavels en zijn volledig gasloos. Dankzij de grootte van de kavels bieden de vakantiehuizen u volop rust en privacy. 

 

Resort Lexmond

Aan de oevers van rivier de Lek vindt u Resort Lexmond. Op dit nieuwe vakantiepark is de verkoop van vakantiewoningen onlangs gestart. Het is mogelijk om van april tot en met oktober gebruik te maken van uw eigen vakantiewoning of deze te laten verhuren via onze professionele verhuurorganisatie waardoor u geniet van een interessant rendement.

 

Résidence Westenburg

Dit park ligt in Benschop op slechts 20 minuten van Utrecht (stad). Het park de ideale plek om tot rust te komen. Op het vakantiepark zijn nog diverse vakantiehuizen te koop, deze worden aangeboden inclusief eigen grond of op een huurkavel. Het is mogelijk om het hele jaar in uw vakantiewoning te verblijven, mits u een ander woonadres heeft.

 

Uw vakantiewoning in Utrecht

Wanneer u een vakantiewoning in Utrecht koopt kunt u zelf kiezen tussen volledig eigen (recreatief) gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide mogelijkheden. Als u ervoor kiest om uw vakantiewoning te verhuren dan wordt de woning verhuurd door onze professionele verhuurorganisatie. Deze verhuurorganisatie werkt aan een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad en daarmee een aantrekkelijk rendement voor u. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in Utrecht? Kom dan gerust eens langs op Resort Lexmond, Résidence Westenburg of Résidence Lage Vuursche en plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Liever eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

 

Kiest u voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide? 

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

In welke mate ontzorgt jullie verhuurorganisatie mij?

Onze professionele verhuurorganisatie heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche. Onze verhuurorganisatie bestaat, onder andere, uit klantenservicemedewerkers, yield en revenue experts, een marketingteam, een eigenaren afdeling en uiteraard schoonmaak-, receptie- en terreinmedewerkers op onze vakantieparken. Zij zorgen ervoor dat de complete verhuur en het onderhoud wordt verzorgd zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. 

Biedt TopParken recreatiewoningen aan in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug?

TopParken biedt op twee verschillende parken recreatiewoningen te koop aan die zich nabij de Utrechtse Heuvelrug bevinden. Résidence Lage Vuursche bevindt zich op 30 minuten rijafstand van de Utrechtse Heuvelrug. Ook Résidence Westenburg in Benschop bevindt zich vlak bij de Utrechtse Heuvelrug, op 25 autominuten afstand.