Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Een eigen vakantiewoning kopen

  • Vakantiewoningen op parken door heel Nederland
  • Zeer populair voor eigen gebruik
  • Genieten van natuur en rust op de mooiste locaties

Een eigen vakantiewoning in Nederland

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning in Nederland? Op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent, zonder afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik. Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen en villa’s, maar ook chalets voor eigen gebruik. Gelegen op de mooiste locaties in Nederland midden in de natuur. Of u nu op zoek bent naar een 4-persoons vakantiewoning aan het water of een 8-persoons villa op de Veluwe, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

 

Of vraag direct meer informatie aan

 
 

Vakantiewoning voor eigen gebruik

Kunt u zich het al voorstellen? Spontane weekendjes weg met familie of vrienden, een zomervakantie zo lang als u wilt of sfeervolle kerstdagen in een relaxte sfeer. Een recreatiewoning voor eigen gebruik betekent dat u van vakantie kunt genieten wanneer het u uitkomt zonder dat u rekening hoeft te houden met de bezetting. U koopt een vakantiewoning op eigen grond of huurgrond en inclusief tuinaanleg en eigen parkeerplaats. Kiest u ervoor om een recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, dan heeft u de vrijheid deze geheel naar eigen wens in te richten. Zo kan uw eigen vakantiewoning aanvoelen als thuis. Ook de aankoop van een volledige inventaris behoort tot de mogelijkheden. Overigens heeft een grote speler in de recreatiebranche recent het concept "leasen van een vakantiehuis" geïntroduceerd. Dit concept biedt TopParken niet aan en wij leggen hier graag uit waarom de voordelen niet opwegen tegen de nadelen.

Weet u al waar u een vakantiewoning in Nederland voor eigen gebruik wilt kopen?

Voordelen van een eigen vakantiewoning 

  • Op vakantie wanneer het u uitkomt

  • Natuur, rust en veiligheid

  • Vakantieparken op de mooiste plekjes in de natuur

  • De vakantiewoning geheel naar wens inrichten

  • Veel faciliteiten voor jong en oud op de parken

  • Inclusief eigen kavel, parkeerplaats, tuinaanleg en aansluitkosten.

 
 
 
Commercial TopParken

Over TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning in Nederland kiest u zelf hoe u de woning gaat gebruiken, voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van beide. Als eigenaar van een vakantiewoning kunt u uiteraard ook gebruik maken van de uitstekende parkfaciliteiten, wat uw vakantieplezier zeker vergroot. Aanschuiven in het restaurant, plonsen in het zwembad, klimmen in de speeltuin of uw sportieve kant laten zien op het sportveld. Het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.