Een vakantiewoning kopen in eigen land

Een vakantiewoning kopen in Nederland is het hele jaar door genieten van vakantie. Ga op vakantie wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten, ontdek nieuwe fiets- en wandelroutes in de omgeving en bezoek leuke uitjes. 

Wanneer u een vakantiewoning koopt profiteert u, naast het genot van uw eigen vakantiewoning, van vele extra’s. Zo zijn alle faciliteiten gratis te gebruiken en profiteert u van kortingen en arrangementen bij activiteiten in de omgeving.

Vraag de gratis brochure aan voor meer informatie over het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik.

Brochure aanvragen
 
 

Combinatie van eigen gebruik en verhuur
De laatste jaren is het kopen van een vakantiewoning voor gedeeltelijk eigen gebruik / verhuur steeds interessanter geworden. U bepaalt zelf wanneer u de woning wilt verhuren en wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur.  Meer informatie

 

Vakantiewoningen te koop

Op onze 17 vakantieparken in Nederland heeft u keuze uit een groot aanbod van verschillende typen vakantiewoningen en villa’s. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een twee persoons woning, een villa voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt. 

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Permanente bewoning op onze parken is niet toegestaan, tenzij het betreffende bestemmingsplan het toelaat.