Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoningen te koop in Noord-Brabant

Vakantiewoning kopen in Noord-Brabant

  • De laatste vakantiewoningen
  • Vakantiepark vlakbij Den Bosch
  • Vlak bij recreatieplas de IJzeren Man

Vakantiewoningen te koop in Brabant

Wilt u een vakantiewoning kopen in Brabant? Een eigen plekje waar u volledig tot rust kunt komen? Dat is een uitstekend idee. Een vakantiehuis kopen in Brabant betekent namelijk genieten van rust, natuur én onbeperkte Brabantse gezelligheid. Het is allemaal mogelijk ons vakantiepark in Noord-Brabant, Résidence de Leuvert, gelegen vlakbij recreatieplas De IJzeren Man. Het vakantiepark in Cromvoirt heeft nog enkele vakantiehuizen te koop. De populaire omgeving maakt het zeer interessant om uw vakantiewoning te verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt. Zo profiteert u niet alleen van uw eigen vakantiegenot maar ook van een interessant rendement.

Onze vakantiewoningen in Noord-Brabant

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Brabant

Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Brabant, waar moet u dan aan denken? Het hele jaar door genieten op een unieke locatie in de natuur met geweldige faciliteiten. Op ons vakantiepark in Noord-Brabant bevindt zich onder andere een verwarmd buitenzwembad, horecagelegenheid, speeltuinen, sportvelden en nog veel meer. En daar komt de fantastische omgeving nog bij! Vakantiepark Résidence de Leuvert ligt namelijk in Cromvoirt, op slechts 10 minuten van Den Bosch en op loopafstand van de IJzeren Man. De IJzeren Man is een recreatieplas/strandbad met het langste zandstrand van Brabant en activiteiten zoals een klimbos, restaurant, en nog veel meer.

Ontdek het vakantiepark en veel meer in Brabant

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een vakantiehuis in Noord-Brabant maar wilt u eerst kennis maken met het park? Breng dan eens een bezoekje aan Résidence de Leuvert in Cromvoirt en ontdek al het moois wat Brabant te bieden heeft. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer