1. (duurzame) Vakantiehuizen te koop in Brabant
  2. Op een vakantiepark vlak bij Den Bosch
  3. Vlak bij de Loonse/Drunense Duinen

Vakantiewoning kopen in Brabant

Wilt u een vakantiewoning kopen in Brabant? Een eigen plekje voor in de vakanties of in de weekenden waar u volledig tot rust kunt komen? Dat is een uitstekend idee. Geniet van de prachtige Brabantse natuur en het bourgondische leven waar de provincie Noord-Brabant om bekend staat. Een eigen vakantiehuis kopen in Brabant betekent namelijk genieten van rust, natuur én onbeperkte Brabantse gezelligheid. Het is allemaal mogelijk bij TopParken op ons vakantiepark in Noord-Brabant, Résidence de Leuvert.  Het vakantiepark in Cromvoirt heeft een groot aanbod vakantiehuizen, van groot tot klein, op een rustige plek op het park of juist op een levendigere plek op het park. Ontdek meer over het aanbod én de voordelen van een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Brabant.

Bekijk onze vakantiehuizen

Onze vakantiewoningen in Noord-Brabant

 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Brabant

Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Brabant, waar moet u dan aan denken? Het hele jaar door genieten op een unieke locatie in de natuur met geweldige faciliteiten. Op ons vakantiepark in Noord-Brabant bevindt zich onder andere een verwarmd buitenzwembad, horecagelegenheid, speeltuinen, sportvelden en nog veel meer. En daar komt de fantastische omgeving nog bij! Vakantiepark Résidence de Leuvert ligt namelijk in Cromvoirt, op slechts 10 minuten van Den Bosch. Vlak bij een gezellige stad dus maar ook in de buurt van de natuurgebeiden de Biesbosch en de Loonse en Drunsense Duinen, met recht een toplocatie dus!

 
 

Koopt u een eigen recreatiewoning in Noord-Brabant dan geniet u het hele jaar door van de ultieme rust van de natuur. En wilt u even weg uit de rust en het bourgondische leven ervaren? Bezoek dan Den Bosch of Eindhoven. En alsof dat nog niet genoeg is liggen nationale trekpleisters zoals de Efteling en Safaripark Beekse Bergen op korte afstand van het vakantiepark.

Ontdek het vakantiepark en veel meer in Brabant

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een vakantiehuis in Noord-Brabant maar wilt u eerst kennis maken met het park? Breng dan eens een bezoekje aan Résidence de Leuvert in Cromvoirt en ontdek al het moois wat Brabant te bieden heeft. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Informatie aanvragen