Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoningen te koop in Noord-Brabant

Vakantiewoning kopen in Noord-Brabant

 
  • Luxe vakantiewoningen
  • Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde
  • Résidence de Leuvert in Cromvoirt

Een vakantiewoning kopen in Noord-Brabant

Een eigen vakantiewoning betekent een plek waar u volledig tot rust kunt komen en een plek waar u een aantrekkelijk rendement kunt behalen. Een vakantiehuis kopen bij Resort de Brabantse Kempen of Résidence de Leuvert in Brabant betekent ook genieten van rust, natuur én onbeperkte Brabantse gezelligheid. Het is allemaal mogelijk op onze vakantieparken in Lage Mierde en Cromvoirt, gelegen vlak bij recreatieplassen, natuurgebieden en de binnensteden van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. De populaire omgeving maakt het zeer interessant om uw vakantiewoning te verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt. Zo profiteert u niet alleen van uw eigen vakantiegenot maar ook van een interessant rendement. Wilt u alvast meer weten over de verschillende gebruiksvormen en de investeringsmogelijkheden?

 
 

Informatiedagen ⤵

Deze vakantiewoningen staan te koop:

Resort de Brabantse Kempen

Résidence de Leuvert

Maak kennis met onze vakantiehuizen in Brabant

De vakantiewoningen van Resort de Brabantse Kempen en Résidence de Leuvert zijn gelegen op een aantrekkelijke locatie. De woningen zijn geschikt voor alle reissamenstellingen en gelegen op ruime grond. Voor extra ontspanning kunt u kiezen voor een woning met wellnessfaciliteiten zoals een hottub en/of sauna. Daarnaast bent u volledig vrij om te genieten van deze plek wanneer u wilt en onbeperkt gebruik te maken van de faciliteiten. Wanneer u ervoor kiest om de vakantiewoning (voor een deel) te verhuren ontzorgd onze professionele verhuurorganisatie u op het gebied van verhuur en beheer. Op die manier investeert u echt in vakantiegevoel in Brabant.

Investeren bij TopParken:

  • Jarenlange ervaring in de branche
  • Te koop inclusief eigen kavel
  • Voor eigen gebruik en/of met rendement
  • Ontzorging door onze verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijke rendementen
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Noord-Brabant

Vakantieparken Resort de Brabantse Kempen en Résidence de Leuvert liggen beide op een unieke locatie midden in de natuur. Vanaf deze parken kunt het hele jaar rond genieten van de vele parkfaciliteiten zoals ons verwarmde buitenzwembad (met waterglijbaan!), horecagelegenheden, fiets- en e-chopper verhuur, padelbanen, midgetgolfbaan en meer! Een dagje weg van het park? Breng dan een bezoek aan recreatieplas de IJzeren Man en natuurgebied 'De Brabantse Kempen' of ga lekker winkelen in Den Bosch, Eindhoven of Tilburg. De prachtige, toeristische ligging van Résidence de Leuvert en Resort de Brabantse Kempen zorgen ervoor dat u en uw gasten zich nooit hoeven te vervelen! Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend ons park en de vakantiewoningen te bezichtigen.

 

Investeringskansen in Brabant:

Ontdek het vakantiepark en veel meer in Brabant

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een vakantiehuis in Noord-Brabant maar wilt u eerst kennis maken met het park? Breng dan eens een bezoekje aan Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde of Résidence de Leuvert in Cromvoirt. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.