Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Noord-Holland

Vakantiehuizen te koop in Noord-Holland

 • Uw eigen vakantiewoning direct aan het water
 • Vlak bij het Markermeer en Amsterdam
 • 30 kilometer aan vaarroutes vanaf het park

Een vakantiewoning kopen aan het water in Noord-Holland

Noord-Holland is een typisch Nederlandse provincie: bollenvelden, molens, vissersdorpen en heerlijke badplaatsen. Dit alles maakt het een zeer populaire plek voor toeristen. Het kan dan ook zeer interessant voor u zijn om te investeren in een vakantiewoning in Noord-Holland. Bij Park Westerkogge, een waterrijk vakantiepark van TopParken, kunt u een moderne vakantiewoning kopen voor maximaal 6 personen. Een heerlijk huisje aan het water, vlak bij het IJsselmeer en het Markermeer, waar u in alle rust kunt genieten van prachtige natuur. Bekijk ons aanbod vakantiewoningen in de provincie Noord-Holland

 

Of vraag meer informatie aan over Park Westerkogge

 

Het aanbod recreatiewoningen

Uw eigen recreatiewoning bij TopParken

Bij TopParken zijn diverse typen recreatiewoningen te koop in Noord-Holland. De recreatiewoningen bevinden zich direct aan het water en zijn beschikbaar tot 70 m². Alle woningen zijn uit te breiden met een eigen hottub. Het is mogelijk om een woning te kopen en deze te verhuren of voor privégebruik. Een combinatie van beide mogelijkheden is ook mogelijk. Voordat u besluit een recreatiewoning bij TopParken te kopen wilt u natuurlijk weten wat de voordelen zijn. Wij vertellen u graag waarom TopParken een geschikte partner is voor het kopen van een recreatiewoning. 

 
  Wij hebben jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  Eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie
  Verhuur door onze professionele verhuurorganisatie
  U ontvangt een hoog netto rendement per jaar op uw woning
  Hele jaar door een hoge bezettingsgraad op de vakantieparken
 
 

De mogelijkheden voor het gebruik van uw woning:

Park Westerkogge: voor natuur- en waterliefhebbers

Het park bevindt zich op een zeer populaire vakantielocatie vlak bij Hoorn, het Markermeer, het IJsselmeer, de Zaanse Schans en Amsterdam. Op het park vindt u diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad met ligweide, fietsverhuur, horeca en speeltuinen. Hier kunnen u en uw (mogelijke) huurders onbeperkt gebruik van maken. Maar de omgeving van het park biedt meer. Zo vindt u een recreatieplas, wandelpark, Dierenpark Artis en vele vismogelijkheden vlakbij. Tevens bevinden populaire steden als Alkmaar en Volendam zich op nog geen 25 kilometer afstand. Bent u een echte natuur- en waterliefhebber, maar wilt u ook de gezelligheid van een grote stad dichtbij? Dan is het kopen van een vakantiewoning op Park Westerkogge een goede keuze.

 
 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden ons:

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiewoning kopen in Noord-Holland?

Een vakantiewoning kopen in Noord-Holland kan bij TopParken vanaf €158.993,- inclusief kavel. De woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en bieden u de ideale mogelijkheid om te beleggen in een vakantiewoning. Laat u adviseren door onze medewerkers en vind de woning van uw dromen. 

Bevinden de vakantiewoningen zich aan het water?

De recreatiewoningen bij Park Westerkogge bevinden zich vlak bij of aan het water. Dankzij de ligging aan het Markermeer, en de nabijheid van het IJsselmeer, is het de ideale locatie voor uw vakantiewoning in Noord-Holland.

Waar ligt Park Westerkogge precies?

Park Westerkogge is gelegen in Berkhout. Dit kleine dorp is onderdeel van de gemeente Koggenland en telt 2605 inwoners. Een recreatiewoning in deze omgeving kopen is erg interessant. Veel binnen- en buitenlandse toeristen trekken naar deze regio, waardoor u een aantrekkelijk rendement kunt behalen bij verhuur van de woning. 

 
 
 
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer