Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Noord-Holland

Vakantiewoning kopen in Noord-Holland

  • Vakantiehuizen aan het water
  • In Berkhout, vlakbij Amsterdam
  • 30 km vaarroutes vanaf het park

Nog enkele vakantiewoningen te koop in Noord-Holland

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning in Noord-Holland? Een huisje aan het water, vlakbij het IJsselmeer en het Markermeer waar u geniet van rust en natuur? Wat uw wensen en eisen ook zijn, bij Park Westerkogge bent u aan het juiste adres! Op dit vakantiepark in Berkhout, wat recent volledig vernieuwd is, zijn nog enkele vakantiehuizen te koop direct aan het water.

Meer informatie over Park Westerkogge
 

Of vraag direct onze brochure aan.

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark in Noord-Holland

Bekijk hieronder onze vakantiewoningen ⤵️

Park Westerkogge

Vakantiehuis kopen in Noord-Holland op een vakantiepark

Bij TopParken zijn diverse type vakantiewoningen te koop in Noord-Holland op Park Westerkogge, vlak bij Hoorn. Wanneer u een vakantiehuis koopt in Noord-Holland op Park Westerkogge bent u vanaf deze centrale locatie snel in Amsterdam of Haarlem. Ook vaart u vanaf het park zo naar het IJssel- of Markermeer, er start meer dan 30 kilometer aan vaarroutes vanaf het park.

 
  • Bij het Marker- en IJsselmeer
  • Watersport paradijs
  • Vlak bij natuurgebied 'De Hulk' en Hoorn
 
Bekijk dit vakantiepark
 

Ontdek de voordelen van een vakantiewoning kopen in Noord-Holland

De vakantieparken van TopParken bieden diverse voorzieningen aan waar u als eigenaar van een vakantiewoning ook gebruik van kan maken. De meeste parken beschikken over een zwembad, horecagelegenheid, speelvelden voor de kinderen en fietsverhuur. Als u bovendien kiest voor verhuur zijn deze faciliteiten ook voor uw gasten beschikbaar. Het gehele verhuurproces wordt dan door TopParken geregeld. Koopt u een vakantiewoning in Noord-Holland dan beleeft u het vakantiegevoel niet één keer per jaar, maar wanneer u maar wilt. Uw eigen vakantiehuis is altijd beschikbaar op de momenten dat u toe bent aan een vakantie!

Wilt u een vakantiewoning kopen in Noord-Holland? Breng dan eens een bezoek aan een van onze vakantieparken óf maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo leert u direct de regio, het vakantiepark en de vakantiewoningen beter kennen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Veelgestelde vragen

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiewoning kopen in Noord-Holland?

Een vakantiewoning kopen in Noord-Holland kan bij TopParken vanaf €158.993,- inclusief kavel. De woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en bieden u de ideale mogelijkheid om te beleggen in een vakantiewoning. Laat u adviseren door onze medewerkers en vind de woning van uw dromen. 

Kan ik bij TopParken een vakantiehuis kopen in Noord-Holland vlak bij Hoorn?

Een vakantiehuis kopen in de omgeving van Hoorn? Bij TopParken heeft u die mogelijkheid! Bij Park Westerkogge, op ongeveer 7 km afstand van Hoorn, koopt u een vakantiewoning in Noord-Holland aan het water van het Markermeer. Ideaal voor watersportliefhebbers.

Kan ik een vakantiewoning kopen in Noord-Holland aan het water?

U wilt een tweede huis aanschaffen in Nederland op een locatie aan het water? Bij TopParken koopt u een vakantiehuis aan het water in Noord-Holland. Dankzij de ligging aan het Markermeer, en de nabijheid van het IJsselmeer, is het de ideale locatie voor uw vakantiewoning.

Heeft TopParken een vakantiehuis te koop in Noord-Holland in Berkhout?

Park Westerkogge is een vakantiepark gelegen in Berkhout in Noord-Holland. Een vakantiehuis kopen in Noord-Holland op dit park is een interessante investering. Veel binnen- en buitenlandse toeristen trekken naar deze regio, waardoor u een aantrekkelijk rendement kunt behalen bij verhuur van de woning. 

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer