1. Aan de kust & aan het water
  2. Vlakbij steden zoals Amsterdam en Haarlem
  3. In Berkhout & Egmond
 

Vakantiehuis kopen in Noord-Holland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? Een huisje aan het water, vlakbij het IJsselmeer of aan de Nederlandse kust, een eigen plekje waar u in de weekenden kunt genieten van rust en natuur? Wat uw wensen en eisen ook zijn, TopParken laat ze uitkomen! Op onze twee vakantieparken in Noord-Holland, Park Westerkogge en Recreatiepark de Woudhoeve, bieden wij diverse type vakantiehuizen aan. De parken zijn gelegen op een unieke plek in Noord-Holland, namelijk in Egmond (aan de kust) en in Berkhout (vlakbij het IJsselmeer). Zo kunt u op een unieke plek in de natuur genieten van alle highlights die Noord-Holland te bieden heeft. Denk hierbij aan de vele wateren zoals het IJsselmeer, de Zaanse Schans, de prachtige kustlijn en, niet te vergeten, de bruisende steden en pitoreske dorpjes. Zo ligt onze hoofdstad Amsterdam op korte afstand van de parken. Naast de prachtige omgeving rondom onze vakantieparken kent het kopen van een vakantiewoning in Noord-Holland nog meer voordelen, zoals de uitstekende parkvoorzieningen.

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Een sfeerimpressie van de vakantieparken en Noord-Holland

Vakantiehuizen te koop op vakantieparken in Noord-Holland

Bij TopParken zijn diverse type vakantiewoningen te koop op twee vakantieparken in Noord-Holland: Park Westerkogge, gelegen aan het water in Berkhout, vlakbij Hoorn. Wanneer u vakantiehuis koopt op Park Westerkogge kunt u vanaf deze centrale locatie gemakkelijk naar Amsterdam of Haarlem. Ook vaart u vanaf het park zo naar de verschillende meren, er starten meer dan 40 kilometer aan vaarroutes vanaf het park.  Recreatiepark de Woudhoeve bevindt zich in Egmond aan den Hoef, vlakbij de toeristische kustplaats Egmond aan Zee. Het park is gelegen op korte afstand van de kust. Op dit vakantiepark zijn nog maar enkele vakantiehuizen te koop.

Naast de mooie natuurgebieden en grote steden in de omgeving van de parken bevinden er zich ook vele toeristische trekpleisters in Noord-Holland, zoals de Zaanse Schans. En wilt u even de natuur in? Dan kunt u uitwaaien op het strand of genieten aan het water. Geniet in alle rust van uw eigen vakantiehuisje, ontspan in de ruime tuin aan het water en geniet van het onbeperkte gebruik van de vele faciliteiten en voorzieningen op het park. Beleef het vakantiegevoel niet één keer per jaar, maar geniet wanneer u maar wilt. Uw eigen vakantiehuis is altijd beschikbaar op de momenten dat u toe bent aan een vakantie!

De voordelen van een vakantiehuis kopen in Noord-Holland bij TopParken

  • Keuze uit twee vakantieparken op een unieke en centrale locatie in Noord-Holland.
  • Maak onbeperkt gebruik van de vele voorzieningen op het park, zoals het zwembad, sportvelden, speeltuinen en horecagelegenheden.
  • U koopt een woning bij een betrouwbaare partij dankzij onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche.
Ontdek wat Noord-Holland u te bieden hebben

Wilt u een recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Breng dan eens een bezoek aan een van onze vakantieparken óf maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo leert u direct de regio, het vakantiepark en de vakantiewoningen beter kennen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Onze vakantiewoningen in Noord-Holland

Park Westerkogge

Recreatiepark de Woudhoeve