1. Aan de kust & aan het water
  2. Vlak bij steden zoals Amsterdam en Haarlem
  3. In Berkhout

Vakantiehuis kopen in Noord-Holland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? Een huisje aan het water, vlakbij het IJsselmeer? Een eigen plekje waar u in de weekenden en vakanties geniet van rust en natuur? Wat uw wensen en eisen ook zijn, TopParken laat ze uitkomen!. Aan de oostelijke kant van de provincie koopt u een vakantiewoning in Berkhout bij het IJssel- en Markermeer. Verhuurt u het vakantiehuis geheel of gedeeltelijk dan ontvangt u een interessant rendement, dat is het overwegen waard.

Bekijk onze vakantiehuizen

Nieuw! Waterrijke project met luxueuze vakantiewoningen in Noord-Holland

TopParken gaat op Park Westerkogge (Berkhout) verder met het ontwikkelen van het vakantiepark afgestemd op de behoefte van de gasten! De nieuwe ontwikkeling op het vakantiepark zorgt ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op het park zelf. Daarnaast zijn de luxe vakantiewoningen uitgevoerd met sauna, jaccuzi en buitendouche. Lees hier meer over dit nieuwe project

Een sfeerimpressie van de vakantieparken in Noord-Holland

Vakantiehuizen te koop op vakantiepark in Noord-Holland

Bij TopParken zijn diverse type vakantiewoningen te koop in Noord-Holland op Park Westerkogge, vlak bij Hoorn. Wanneer u een vakantiehuis koopt in Noord-Holland op Park Westerkogge bent u vanaf deze centrale locatie snel in Amsterdam of Haarlem. Ook vaart u vanaf het park zo naar het IJssel- of Markermeer, er start meer dan 30 kilometer aan vaarroutes vanaf het park.

Vakantiehuis kopen in Noord-Holland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? Een huisje aan het water, vlakbij het IJsselmeer? Een eigen plekje waar u in de weekenden en vakanties geniet van rust en natuur? Wat uw wensen en eisen ook zijn, TopParken laat ze uitkomen! Koop een vakantiewoning in Berkhout bij het IJssel- en Markermeer. Verhuurt u het vakantiehuis geheel of gedeeltelijk dan ontvangt u een interessant rendement, dat is het overwegen waard.

 
  1. Bij het Marker- en IJsselmeer
  2. Watersport paradijs
  3. Vlak bij natuurgebied 'De Hulk' en Hoorn
 
Bekijk dit vakantiepark
 

Ontdek de voordelen van een vakantiehuis kopen in Noord-Holland

De vakantieparken van TopParken bieden diverse voorzieningen aan waar u als eigenaar van een vakantiewoning ook gebruik van kan maken. De meeste parken beschikken over een zwembad, horecagelegenheid, speelvelden voor de kinderen en fietsverhuur. Als u bovendien kiest voor verhuur zijn deze faciliteiten ook voor uw gasten beschikbaar. Het gehele verhuurproces wordt dan door TopParken geregeld. Koopt u een vakantiewoning in Noord-Holland dan beleeft u het vakantiegevoel niet één keer per jaar, maar wanneer u maar wilt. Uw eigen vakantiehuis is altijd beschikbaar op de momenten dat u toe bent aan een vakantie!

Wilt u een recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Breng dan eens een bezoek aan een van onze vakantieparken óf maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo leert u direct de regio, het vakantiepark en de vakantiewoningen beter kennen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Onze vakantiewoningen in Noord-Holland

Park Westerkogge