Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Noord-Holland

Vakantiehuizen te koop in Noord-Holland

 
 • Uw eigen vakantiewoning direct aan het water
 • Vlak bij het Markermeer en Amsterdam
 • 30 kilometer aan vaarroutes vanaf het park

Een vakantiewoning kopen aan het water in Noord-Holland

Noord-Holland is een typisch Nederlandse provincie: bollenvelden, molens, vissersdorpen en heerlijke badplaatsen. Dit alles maakt het een zeer populaire plek voor toeristen. Het kan dan ook zeer interessant voor u zijn om te investeren in een vakantiewoning in Noord-Holland. Bij Park Westerkogge, een waterrijk vakantiepark van TopParken, kunt u een moderne vakantiewoning kopen tot 6 personen. U kunt hier zelf gebruik van maken, deze verhuren of een combinatie van beide mogelijkheden. Een heerlijk huisje aan het water, vlak bij het IJsselmeer en het Markermeer, waar u in alle rust kunt genieten van prachtige natuur. 

 

Of vraag meer informatie aan in onze brochure

 

Bekijk onze recreatiewoningen in Noord-Holland:

Park Westerkogge

Uw eigen recreatiewoning bij TopParken

Bij TopParken zijn diverse typen recreatiewoningen te koop in Noord-Holland. De recreatiewoningen bevinden zich direct aan het water. Alle woningen zijn uit te breiden met een eigen hottub. De verhuur wordt volledig uit handen genomen door onze professionele verhuurorganisatie. U ontvangt tevens een aantrekkelijk rendement. Wij vertellen u graag waarom TopParken een geschikte partner is voor het kopen van een recreatiewoning. 

 
  Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  Professionele verhuurorganisatie
  Hoog nettorendement per jaar
  Hele jaar door een hoge bezettingsgraad
 
 

De mogelijkheden voor het gebruik van uw woning:

Park Westerkogge: voor natuur- en waterliefhebbers

Het park bevindt zich op een zeer populaire vakantielocatie vlak bij Hoorn, het Markermeer en Amsterdam. Op het park vindt u diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad met ligweide, fietsverhuur, horeca en speeltuinen. Hier kunnen u en uw (mogelijke) huurders onbeperkt gebruik van maken. Maar de omgeving van het park biedt meer. Zo vindt u een recreatieplas, wandelpark, Dierenpark Artis en vele vismogelijkheden vlakbij. Tevens bevinden bruisende steden als Alkmaar en Volendam zich op nog geen 25 kilometer afstand. Bent u een echte natuur- en waterliefhebber, maar wilt u ook de gezelligheid van een grote stad dichtbij? Dan is het kopen van een vakantiewoning in Noord-Holland op Park Westerkogge een goede keuze.

 

Of maak een afspraak

 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden ons:

Bevinden de vakantiewoningen zich aan het water?

De recreatiewoningen bij Park Westerkogge bevinden zich vlak bij of aan het water. Dankzij de ligging aan het Markermeer en de nabijheid van het IJsselmeer is dit een ideale locatie om een vakantiewoning te kopen in Noord-Holland.

Waar ligt Park Westerkogge precies?

Park Westerkogge is gelegen in Berkhout. Dit kleine dorp is onderdeel van de gemeente Koggenland en telt 2605 inwoners. Een recreatiewoning in deze omgeving kopen is erg interessant aangezien er veel binnen- en buitenlandse toeristen naar deze regio trekken. Hierdoor kunt u een aantrekkelijk rendement behalen bij verhuur van de woning.