Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoningen te koop aan het water

Vakantiewoning te koop aan het water

 • Luxe woningen direct aan het water
 • Inclusief eigen kavel
 • In Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland

Een vakantiewoning aan het water kopen

Het hele jaar door op vakantie kunnen gaan in uw eigen vakantiewoning aan het water en dan ook nog eens profiteren van een interessant rendement. Dat is toch heerlijk? Bij TopParken is dit mogelijk op de waterrijke vakantieparken. TopParken heeft recreatiewoningen aan het water in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland. Rondom de parken zijn vele watersportactiviteiten mogelijk en zijn er uiteraard vismogelijkheden. Onze recreatiewoningen bevinden zich in LexmondBerkhoutNieuwerkerk aan den IJssel en Aalst. Wilt u meer weten over onze waterrijke vakantieparken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. 

 

Tip! Vakantiewoningen direct aan het water zijn zeer populair bij vakantiegasten.

 

Ons aanbod vakantiehuizen aan het water

Resort Lexmond

Park Westerkogge

Parc de IJsselhoeve

Recreatiepark Het Esmeer

 

De voordelen van het kopen van een vakantiehuis aan het water

Investeren in recreatief vastgoed biedt u een goed alternatief voor banksparen. Zeker als u kiest voor volledige verhuur van de recreatiewoning kan u dit meer rendement opleveren dan het traditionele banksparen. Wilt u het liefst alleen zelf gebruik van de woning? Dan kiest u voor volledig eigen gebruik. Maar u kunt ook kiezen voor gedeeltelijke verhuur. Door de vele binnen- en buitenlandse toeristen die jaarlijks vakantie vieren in Nederland is verhuren een aantrekkelijke optie. Bij verhuur ontvangt u een nettorendement per jaar. De verhuur van de woning wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Tot slot is het een groot voordeel dat u onbeperkt gebruik kunt maken van de faciliteiten op het vakantiepark, zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.

De voordelen kort samengevat:

 
  Rendement

  Wanneer u besluit de woning te verhuren dan ontvangt u een interessant rendement. 

  Professionele verhuurorganisatie

  Wanneer u voor verhuur kiest dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.

  Faciliteiten

  U en uw gasten maken onbeperkt gebruik van de top faciliteiten waarover het vakantiepark beschikt.

  Betrouwbare partner

  TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche wat het tot een betrouwbare organisatie maakt.

 
 

Een vakantiewoning kopen op een vakantiepark van TopParken

Wanneer u besluit een vakantiewoning te kopen op een vakantiepark aan het water dan zit u goed bij TopParken. U kunt bij ons vakantiehuizen kopen voor maximaal 6 personen. De woningen zijn modern en luxe ingericht, waardoor u profiteert van het comfort van thuis, maar tegelijkertijd toch geniet van het échte vakantiegevoel dankzij de schitterende ligging aan het water. Elk vakantiepark is anders, maar toch hebben ze ook dingen gemeen. Ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur. Gaat u de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk verhuren dan zijn deze faciliteiten ook beschikbaar voor uw gasten. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Voor de verhuur werkt TopParken onder andere samen met touroperators.

 
 

Meer informatie over het kopen van een recreatiewoning

Wilt u meer informatie ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Wilt u het vakantiepark direct in het echt bekijken? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs op het park. Onze adviseurs nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden en het hele proces met u door te lopen.

 
 

Ontdek onze parken aan het water ⤵

Dit vroegen mensen ons ⤵

✦ Mag ik bij jullie ook een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik kopen?

Dat kan! Stelt u zich eens voor, spontane weekendjes weg met familie of vrienden, zo lang u maar wilt op zomervakantie en geen rekening houden met de bezetting van uw woning. U koopt een vakantiewoning op eigen grond of huurgrond inclusief tuinaanleg en een eigen parkeerplaats. U heeft de vrijheid uw recreatiewoning geheel naar eigen wens in te richten. Weet u al waar u een vakantiewoning aan het water voor eigen gebruik wilt kopen?

✦ Op welke parken kan ik een vakantiewoning aan het water kopen?

Op Resort LexmondPark WesterkoggeRecreatiepark het Esmeer en Parc de IJsselhoeve kunt u een vakantiewoning aan het water kopen. Resort Lexmond ligt direct aan rivier de Lek. Park Westerkogge bevindt zich vlak bij Hoorn en het Markermeer. Bij Recreatiepark Het Esmeer vindt u zelfs een jachthaven en heeft u een uniek uitzicht over de Maas. Parc de IJsselhoeve bevindt zich in de Randstad én direct aan de IJssel. Welk park heeft uw voorkeur?

 

Ontdek onze parken niet direct aan vaarwater, maar wel aan een waterpartij ⤵