• Vakantiewoningen direct aan het water
  • Inclusief eigen kavel
  • Bij het Markermeer of de IJsselmeer
  • Aan de Maas of aan de IJssel

Vakantiewoning kopen aan het water

Het hele jaar door op vakantie kunnen in uw eigen vakantiewoning aan het water én profiteren van een interessant rendement? Het is mogelijk op de waterrijke vakantieparken van TopParken. TopParken heeft meerdere waterrijke vakantieparken in Nederland met alle belangrijke aspecten voor de waterliefhebber. Rondom de parken zijn vele watersportactiviteiten mogelijk en zijn er uiteraard vismogelijkheden.

Op een van onze parken, Park Westerkogge in Berkhout zijn nog enkele vakantiewoningen te koop direct aan het water.  Op Recreatiepark het Esmeer in Aalst bevindt zich een jachthaven en zijn diverse typen vakantiehuizen te koop met een uniek uitzicht over de Maas. Zoekt u een vakantiehuis in de Randstad maar toch ook aan het water? Bekijk dan het waterrijke Parc de IJsselhoeve, gelegen vlak bij Rotterdam en direct aan de IJssel.

Wilt u hier meer weten over onze waterrijke vakantieparken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Meer informatie aanvragen
 

Tip! Vakantiewoningen direct aan het water zijn zeer populair bij vakantiegasten.

 

Waarom een vakantiehuis kopen aan het water?

  • Een interessant rendement bij de verhuur van uw vakantiehuis.
  • Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw vakantiewoning dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.
  • Koop uw vakantiehuis bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

De voordelen van een vakantiewoning kopen

Wilt u een recreatiewoning kopen op een vakantiepark aan het water? Dan vindt u bij TopParken zeker wat u zoekt. Elk vakantiepark is anders maar hebben toch ook dingen gemeen, ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur. Gaat u de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk verhuren dan zijn deze faciliteiten ook beschikbaar voor uw gasten. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Voor de verhuur werkt TopParken onder andere samen met touroperators.

 

Meer informatie over het kopen van een vakantiewoning

Wilt u meer informatie ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Het nieuwe project direct in het echt bekijken? Plan dan een afspraak in met een van onze advsiseurs op het park.

Vraag de brochure aan
 

Aanbod vakantiehuizen aan het water

 
 
 
Bekijk alle vakantiewoningen aan het water
 

Vakantieparken aan het water

Met een keuze uit meerdere vakantieparken aan water vindt u bij TopParken gegarandeerd een vakantiepark dat precies bij uw wensen past. Op onze vakantieparken zijn vakantiehuizen te koop voor voor 4, 5 en 6 personen. De vakantiehuizen aan het water zijn modern en luxe ingericht, waardoor u profiteert van het comfort van thuis, maar tegelijkertijd toch geniet van het échte vakantiegevoel dankzij de schitterende ligging aan het water.

  • Vlak bij het IJsselmeer en het Markermeer.
  • Aan rivier de IJssel.
  • Tussen het Esmeer en de Maas.

Op de waterrijke vakantieparken zijn diverse typen vakantiewoningen te koop. Deze zijn zowel voor eigen gebruik als voor verhuur zeer interessant. Geniet het hele jaar door van de waterrijke omgeving rondom uw vakantiewoning of kies voor zekerheid met de verhuur van uw vakantiewoning. Vakanties aan het water zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden, dit zorgt het gehele jaar voor een hoge bezetting en een hoog rendement.

Vakantieparken niet direct aan vaarwater, maar wel aan een waterpartij: