1. Vakantiewoningen direct aan het (vaar)water
  2. Te koop met eigen aanlegsteiger & bootje
  3. Bij het Markermeer, IJsselmeer, de Maas of de IJssel

Vakantiewoning kopen aan het water

Het hele jaar door veilig op vakantie in uw eigen vakantiewoning aan het water én profiteren van een interessant rendement? Het is mogelijk op de waterrijke vakantieparken van TopParken. TopParken heeft meerdere waterrijke vakantieparken in Nederland met alle belangrijkste aspecten voor de waterliefhebber. Rondom de parken zijn vele watersportactiviteiten mogelijk, zijn er uiteraard vismogelijkheden en, misschien wel het belangrijkste, u kunt eropuit met uw (eigen) bootje.

Op een van onze parken, Park Westerkogge in Berkhout, kunt u nu ook een vakantiewoning aan het water kopen inclusief eigen aanlegsteiger. Direct vanaf dit park starten meer dan 30 kilometer aan vaarroutes. Op Recreatiepark het Esmeer in Aalst bevindt zich een jachthaven en zijn diverse typen vakantiehuizen te koop met uniek uitzicht over de Maas. Aan het park gelegen bevind zich een jachthaven waarvandaan u de Maas op vaart. Zoekt u een vakantiehuis in de Randstad? Bekijk dan het waterrijke Parc de IJsselhoeve, gelegen vlakbij Rotterdam en direct aan de IJssel.

Wilt u hier meer weten over onze waterrijke vakantieparken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Meer informatie aanvragen
 

Waarom een vakantiehuis kopen aan het water?

  • Een interessant rendement bij de verhuur van uw vakantiehuis.
  • Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw vakantiewoning dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.
  • Koop uw vakantiehuis bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

De voordelen van een vakantiewoning kopen

Wilt u een recreatiewoning kopen op een vakantiepark aan het water? Dan vindt u bij TopParken zeker wat u zoekt. Elk vakantiepark is anders maar hebben toch ook dingen gemeen, ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur. Gaat u de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk verhuren dan zijn deze faciliteiten ook beschikbaar voor uw gasten. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Voor de verhuur werkt TopParken onder andere samen met touroperators. Bekijk hier alle voordelen

 

Meer informatie over het kopen van een vakantiewoning

Wilt u meer informatie ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Het nieuwe project direct in het echt bekijken? Plan dan een afspraak in met een van onze advsiseurs op het park. aan over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.

Vraag de brochure aan
 

Vakantieparken aan het water

Met een keuze uit drie vakantieparken aan water vindt u bij TopParken gegarandeerd de een vakantiepark die precies bij uw wensen past. Op onze TopParken zijn vakantiehuizen te koop voor voor 4, 5 en 6 personen. De vakantiehuizen aan het water zijn modern en luxe ingericht, waardoor u profiteert van het comfort van thuis, maar tegelijkertijd toch geniet van het échte vakantiegevoel dankzij de schitterende ligging aan het water.

  • Vlakbij het IJsselmeer en het Markermeer.
  • Aan rivier de IJssel.
  • Tussen het Esmeer en de Maas.

Op de waterrijke vakantieparken zijn diverse typen vakantiewoningen te koop. Deze zijn zowel voor eigen gebruik als voor verhuur zeer interessant. Geniet het hele jaar door van de waterrijke omgeving rondom u heen of kies voor zekerheid met de verhuur van uw vakantiewoning. Vakanties aan het water zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden, dit zorgt het gehele jaar voor een hoge bezetting en een hoog rendement.