1. In Ede, Lunteren, Wageningen of Beekbergen
  2. De mooiste regio van Nederland
  3. Nieuwe vakantiewoningen en villa's te koop

Uw eigen vakantiewoning op de Veluwe

Gaat u graag op vakantie in Nederland en bent u een echte natuurliefhebber? Dan is het kopen van een eigen vakantiewoning op de Veluwe de ideale investering. De Veluwe is een van de mooiste regio's van Nederland. Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... U vind het allemaal op de Veluwe.

Vakantiewoningen te koop

Op onze vijf vakantieparken op de Veluwe vindt u een ruim aanbod aan vakantiewoningen & villa's. Vakantiewoningen aan het water, aan de bosrand, voor twee personen of voor acht. Er is altijd een type vakantiewoning die bij u past. Er zijn nieuwe vakantiewoningen te koop inclusief eigen koopkavel!

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen voor gedeeltelijk / volledige verhuur is er een aantrekkelijk netto rendement haalbaar.

Wilt u meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning op de Veluwe? Vraag dan onze brochure aan.

Brochure aanvragen
 

Kennis maken met de Veluwe

Kom gerust eens een bezoek brengen aan een van onze vakantieparken. Maak kennis met de omgeving, het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Bezoek een van onze open huis dagen of maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt.

 
 

Onze vakantieparken op  de Veluwe