1. Nieuwe vakantiewoningen en villa's te koop
  2. Keuze uit 5 vakantieparken
  3. De mooiste regio van Nederland

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd: prachtige bossen, mooie waterlandschappen, schitterende natuurgebieden en leuke dorpen en steden. Kortom, de Veluwe is de perfecte plek om een eigen vakantiewoning te kopen. Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiehuizen op maar liefst 5 vakantieparken op de Veluwe. Bijvoorbeeld Recreatiepark Beekbergen, een recent vernieuwd vakantiepark gelegen aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, vlakbij Apeldoorn en midden in de bossen. De perfecte locatie om het hele jaar door te genieten van vakantie in de natuur in uw eigen vakantiehuis of om een vakantiewoning te kopen voor de verhuur met daarbij een interessant netto rendement.

Leuk feit: De Veluwe was in 2019 de populairste vakantiebestemming in eigen land. De Veluwe was vorig jaar goed voor 1,7 miljoen vakanties, dat zijn er maar liefst 16,3% meer dan in 2018 (bron: Omroep Gelderland).

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Onze 5 vakantieparken op de Veluwe

Meer informatie ontvangen?
Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiehuis op de Veluwe? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan, met alle informatie over onze vakantieparken en vakantiewoningen op de Veluwe.

Vraag de brochure aan
 

Bekijk het aanbod op onze vakantieparken op de Veluwe

Recreatiepark Beekbergen

Bospark Ede

Recreatiepark 't Gelloo

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark de Wielerbaan

Waarom een vakantiehuis kopen op de Veluwe bij TopParken?

  • Een interessant rendement bij de verhuur van uw vakantiehuis en de mogelijkheid tot het terugvragen van BTW.
  • Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw vakantiewoning dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.
  • Koop uw vakantiehuis bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

Maak echt kennis met de Veluwe
Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiehuis op de Veluwe? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

De voordelen van een vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u een recreatiewoning kopen op een vakantiepark op de Veluwe? Dan vindt u bij TopParken zeker wat u zoekt. Elk vakantiepark is anders maar hebben toch ook dingen gemeen, ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur en bieden geweldige faciliteiten aan. Gaat u de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk verhuren dan zijn deze faciliteiten ook beschikbaar voor uw gasten. Niet alleen is de Veluwe een populaire vakantieregio voor binnenlandse vakanties maar ook steeds meer buitenlandse toeristen komen naar Nederland. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Voor de verhuur werkt TopParken onder andere samen met touroperators.