Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Over TopParken

Over TopParken

TopParken is een familiebedrijf dat is opgericht door Janus Bergervoet. Decennialange ervaring, een schat aan kennis en het exploiteren van vele vakantieparken, heeft de organisatie doen uitgroeien tot een specialist in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. De organisatie is daarmee van klein familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

Onze missie

Bij TopParken doen we wat we doen om een bijdrage te leveren aan het investeren in waardevolle herinneringenHierin staat het familiegevoel centraal, zowel intern als extern. Dit komt naar voren in alles wat we doen; in onze diensten en communicatie, op onze vakantieparken en binnen de verhuur-, verkoop- en overige processen.

Bij TopParken zijn huiseigenaren echt onderdeel van onze organisatie, van de TopParken familie. De sfeer binnen de organisatie is informeel en we werken dagelijks aan het verzorgen van fijne verblijven, waarbij eigenaren en gasten zich thuis voelen op onze parken; bij de receptie, de horeca en in de vakantiewoningen. Ons doel is hen, samen met hun familie en/of vrienden, optimaal te laten genieten van hun waardevolle tijd samen. We gaan daarbij kwaliteits- en servicegericht te werk, rekening houdend met mens, milieu en natuur. Dit alles doen we met veel passie en enthousiasme; dag in en dag uit.

"Het investeren in waardevolle herinneringen"

De organisatie

Het hoofdkantoor van TopParken is gevestigd in Lunteren, op vakantiepark Landgoed de Scheleberg. Deze locatie heeft een rijke geschiedenis, wat te zien is aan de uitstraling van het pand. TopParken is een projectontwikkelaar en daardoor betrokken bij elk onderdeel van het traject. Van de aankoop van een geheel nieuw of bestaand vakantiepark, tot het in de markt zetten van een compleet hoogwaardig vakantiepark inclusief infrastructuur, vakantiehuizen en faciliteiten.

De vakantiehuizen worden vervolgens aangeboden in de verkoop voor zowel eigen gebruik, als de verhuur. Het gehele verhuurproces wordt bij TopParken verzorgd door de professionele, inhouse, verhuurorganisatie. Van het optimaliseren van de bezetting met behulp van marketingcampagnes, tot een professionele Customer Service en Support afdeling. De eigenaren afdeling is daarbij speciaal opgericht voor alle huiseigenaren. De medewerkers van deze afdeling zijn het eerste, vaste aanspreekpunt bij vragen, onduidelijkheden en overige zaken.

De directie van TopParken bestaat uit de familie Bergervoet, in nauwe samenwerking met een voltallig managementteam, bestaande uit diverse professionals, besturen zij de organisatie.

 

Van het kopen van kale stukken grond op unieke locaties tot het aanbieden van compleet ingerichte vakantieparken.

Duurzaam ondernemen 

Bij TopParken zetten we ons elke dag in om de perfecte balans te vinden tussen mens, natuur en milieu. Zowel op onze vakantieparken, als vanuit het hoofdkantoor. Zo zijn onze vakantieparken erop gericht om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. We werken daarbij continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf. Lees meer 

De oprichting en geschiedenis van TopParken

Het TopParken concern zoals we het vandaag de dag kennen is in 2004 opgericht door de familie Bergervoet. Het bedrijf is destijds opgericht als projectontwikkelaar en bestond uit diverse, hoogwaardige vakantieparken en accommodaties in Nederland.

 

Locaties in Nederland

De vakantieparken van TopParken liggen verspreid door Nederland, van de bosrijke Veluwe tot aan diverse waterrijke omgevingen en van het heuvelachtige Zuid-Limburg tot de rustgevende Achterhoek. In totaal zijn er 19 TopParken vakantieparken, waarvan er 5 in ontwikkeling zijn. Om aan te blijven sluiten bij de huidige wensen en behoeften van de markt, wordt er continu gewerkt aan het doorontwikkelen van bestaande- en nieuwe vakantieparken.

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende stageplek of een full-/parttime baan in de recreatiebranche? Kom bij ons werken! Als werknemer van TopParken ben je onderdeel van de TopParken familie. Naast een fijne werkomgeving, profiteer je van leuke extra’s zoals een gratis weekend of midweek weg per kalenderjaar! En zeg nou eerlijk, wie kan er zeggen dat hij/zij zelfs op het werk het échte vakantiegevoel hebben? Bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures.

Veelgestelde vragen Over TopParken

Wie is de eigenaar van TopParken?

De eigenaar van TopParken is de familie Bergervoet. De familie heeft in 2004 TopParken opgericht.

Wat is TopParken?

TopParken is een middelgroot familiebedrijf met 17 vakantieparken in Nederland. Het bedrijf is in 2004 opgericht. TopParken focust zich op kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en woningen. Het familiegevoel staat hierin centraal. Met veel ervaring, kennis en passie is de organisatie uitgegroeid tot een specialist in de exploitatie van vakantieparken en de verkoop- en verhuur van vakantiewoningen.

Wie is de directeur van TopParken?

De familie Bergervoet is naast eigenaar ook directeur van TopParken.