TopParken

TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland, waarvan een aantal nog in aanbouw of ontwikkeling zijn, op de de beste locaties die ons land kent, allen midden in de natuur. Op deze unieke parken kunt u een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van beide. Ook kunt u op alle vaknatieparken genieten van een welverdiende vakantie in eigen land.

Historie TopParken

TopParken is een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken. We nemen u graag mee terug in de tijd waar de familie Bergervoet haar intrede deed in de recreatiebranche.

Oprichter Janus Bergervoet zag in de jaren 70 dat steeds meer mensen terugkwamen naar hetzelfde vakantieadres. Daarom startte hij een bedrijf voor de verkoop van chalets voor consumenten. Hij heeft met zijn vernieuwende modellen in de jaren 70 gezorgd voor een stijging van de verkoop van chalets in Nederland. Al snel zag Bergervoet dat zijn klanten niet alleen op zoek waren naar kwalitatief hoogwaardige chalets, maar ook naar de juiste locaties met het juiste aanbod faciliteiten en de juiste ambiance. Zodoende begon hij met het kopen van grond op unieke locaties in Nederland en het creëren van een bijzondere vakantiebeleving door o.a. het aanbod faciliteiten af te stemmen op de gast. Bergervoet heeft in de loop der jaren maar liefst 70 vakantieparken geëxploiteerd. Met deze ervaring was het tijd om de volgende stap te nemen.

In 2004 startte Bergervoet, samen met zijn kinderen, Peter en Riekie, TopParken, dat bestond uit verschillende vakantieparken. Met TopParken wilden zij kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties aanbieden in Nederland. Hierbij werd een chalet ook steeds meer vervangen door een volwaardig vakantiehuis, voorzien van alle hedendaagse gemakken en voorzieningen. Door het succes van de eerste TopParken vakantieparken werd er al snel verder uitgebreid op de Veluwe. In de jaren die volgden zijn er nog tal van nieuwe vakantieparken bij gekomen. Hierdoor heeft de familie het vakantieaanbod flink weten uit te breiden. Met momenteel maar liefst 17 vakantieparken op unieke locaties in

is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

Onze vakantieparken

Onze vakantieparken zijn gelegen op de mooiste locaties in Nederland. Daar is het echt tot rust komen in uw eigen vakantiewoning, van basis- tot luxe-uitvoeringen. Onze vakantiewoningen zijn van de hoogst haalbaar kwaliteit gemaakt, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.
De faciliteiten zijn altijd afgestemd op de wens van onze eigenaren en gasten. Daarnaast biedt ieder vakantiepark de leukste uitjes aan. Zo maken we van een normale vakantie een topvakantie in eigen land en kunt u voor eigen gebruik echt genieten van top tot teen! Ook als investeerder of gedeeltelijk verhuurder ontzorgen wij u van top tot teen. Bij TopParken investeert u niet alleen in een top product en een top locatie, maar brengen wij u ook een top rendement!

Eigenaar van een vakantiewoning bij TopParken?

Wanneer u trotse eigenaar bent van een vakantiewoning bij TopParken wilt u snel en overzichtelijk informatie over uw woning kunnen bekijken. Wij hebben hiervoor een eigenaren-systeem ontwikkeld wat u als eigenaar veel voordelen biedt. Lees hier meer over het systeem & log direct in.

Missie

"Mensen de vrijheid bieden om gedurende het hele jaar te genieten en/of te profiteren van een eigen vakantiewoning in Nederland."

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende full time baan, vakantiebaan of stageplek in de recreatie branche? Kom bij ons werken!

Bij TopParken werk je op de mooiste vakantieparken in Nederland. Wie kan nu zeggen dat hij of zij werkt en toch altijd een vakantiegevoel heeft? Als werknemer van TopParken maak je deel uit van een jonge en dynamische organisatie die continu groeit. Bekijk onze vacatures & stages

Veelgestelde vragen Over TopParken

Wie is de eigenaar van TopParken?

De eigenaar van TopParken is de familie Bergervoet, bestaande uit Janus Bergervoet en zijn kinderen Riekie Bergervoet en Peter Bergervoet. Oprichter Janus Bergervoet zag in de jaren 70 dat steeds meer mensen terugkwamen naar hetzelfde vakantieadres. Daarom startte hij een bedrijf voor de verkoop van chalets voor consumenten. In 2004 richtte de familie Bergervoet TopParken op. 

Waar liggen de TopParken?

De TopParken vakantieparken liggen verspreid over 6 provincies in Nederland. U vindt de TopParken in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht. 

Hoeveel TopParken?

Er zijn 17 TopParken vakantieparken in Nederland. Op 12 van deze vakantieparken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis of kampeerplaats te huren, de andere vakantieparken zijn momenteel nog in ontwikkeling. Een van deze parken is The Dutch Palm in Cuijk.