Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Onze Verhuurorganisatie

Onze verhuurorganisatie

 

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken heeft u de keuze om uw vakantiewoning te gebruiken voor uw eigen vakantieplezier of om deze (gedeeltelijk) te verhuren. Kiest u ervoor om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren, dan wordt dit geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. We gaan daarbij direct voor u aan de slag om een zo hoog mogelijke bezetting/rendement voor u te realiseren. Het volledige verhuurtraject nemen we voor u uit handen; van de boeking tot en met de schoonmaak.

Wij vertellen u graag meer over onze verhuurorganisatie, wat er voor u geregeld wordt en van welke samenwerkingen u direct profiteert.

 

1. De verhuurorganisatie van TopParken.
2. Wat maakt onze verhuurorganisatie zo sterk.
   2a. TopParken Marketing
3. Wat regelt de verhuurorganisatie voor u.
   3a. Persoonlijke eigenaren omgeving
4. Onze samenwerkingen.


“Het volledige verhuurtraject nemen we voor u uit handen; van de boeking tot en met de schoonmaak.”

De verhuurorganisatie van TopParken

TopParken heeft een eigen verhuurorganisatie met jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiewoningen op diverse locaties in Nederland. Onze verhuurorganisatie bestaat, onder andere, uit klantenservicemedewerkers, yield en revenue experts, een marketingteam, een eigenaren afdeling en uiteraard schoonmaak-, receptie- en terreinmedewerkers op onze vakantieparken. Al deze afdelingen vormen het succes van de verhuurorganisatie van TopParken en hebben samen één doel:

Het behalen van het beste rendement voor u als eigenaar en het verzorgen van een fantastische vakantie met waardevolle herinneringen voor onze gasten.

Wat maakt onze verhuurorganisatie zo sterk

Het TopParken concern zoals we het vandaag de dag kennen is in 2004 opgezet als projectontwikkeling- en verhuurorganisatie. Dit houdt in dat we betrokken zijn bij het gehele traject; van de aankoop van een nieuw- of bestaand vakantiepark, tot het ontwikkelen van dit park tot een kwalitatief vakantiepark, passend bij de wensen en behoefte van de huidige markt. De nieuwe, kwalitatieve vakantiewoningen worden vervolgens te koop aangeboden, waarna onze verhuurorganisatie zich ontfermt over de verhuur en het behalen van een zo hoog mogelijke bezetting.

Door dit gehele traject in eigen beheer te houden en betrokken te blijven, kunnen we veel waardevolle input halen uit onze kennis en ervaring. Dit gebruiken we vervolgens om onze processen te optimaliseren. We verzamelen daarbij continu informatie over de ervaringen van onze woningeigenaren en gasten, om dit vervolgens te verwerken binnen de bestaande (verhuur)processen. Onze decennialange ervaring en betrokkenheid in het gehele traject maakt van onze (verhuur)organisatie, een betrouwbare, deskundige partner in de recreatiebranche.  

TopParken Marketing 

Onze marketing afdeling zet jaarrond marketingactiviteiten op rondom de verhuur van vakantiewoningen in Nederland. Via zowel offline als online inzet zorgen zij ervoor dat TopParken op de juiste momenten top-of-mind is bij de potentiële boekers. Dit zult u ervaren wanneer u bijvoorbeeld aan het surfen bent op internet maar ook wanneer u tv kijkt of wanneer u op de snelweg rijd.

Alle marketingactiviteiten worden, samen met betrouwbare partners, door TopParken zelf uitgevoerd met hierbij volledige focus op de eigen website topparken.nl. Mede hierdoor zijn wij niet afhankelijk van touroperators maar vullen onze touroperators ons vooral uitstekend aan. Deze marketingstrategie zorgt niet alleen aantoonbaar voor een hoge bezetting maar zorgt er ook al twee jaar op rij voor dat wij de grootste online groei doormaakte van alle vakantiepark aanbieders in Nederland, zo bleek uit onafhankelijk onderzoek.

 
Video over TopParken

Wat regelt de verhuurorganisatie voor u

Wanneer de datum vastgesteld is dat uw woning “in de verhuur gaat”, gaat onze verhuurorganisatie direct voor u aan de slag. Vanaf het moment dat de woning toegevoegd is in ons professionele reserveringssysteem wordt de woning automatisch meegenomen in diverse marketing campagnes. Ook wordt deze direct doorgeplaatst naar de websites van onze samenwerkingen en is het wachten tot de boekingen binnen stromen.

Ook wanneer de boeking gemaakt is heeft u nergens omkijken naar. Wij verzorgen de volledige communicatie richting de toekomstige gasten van uw vakantiewoning, zorgen dat de woning schoon is en regelen de sleuteloverdracht op het vakantiepark. Op het vakantiepark geven wij de gasten tips over de leukste uitjes in de omgeving en zorgen wij dat ze een fantastische tijd hebben in uw vakantiewoning.

Kortom, “Wij regelen alles voor u, van de boeking tot en met de schoonmaak.”

Persoonlijke eigenaren omgeving

Als eigenaar van een vakantiewoning bij TopParken heeft u toegang tot uw persoonlijke  “eigenaren omgeving”. In de eigenaren omgeving kunt u allerlei informatie terugvinden zoals de beschikbaarheid van uw vakantiewoning en de behaalde huuropbrengsten van uw vakantiewoning. Ook kunt u hier uw woning blokkeren voor de verhuur, handig als u bijvoorbeeld zelf een weekend weg wilt. Na aankoop van de vakantiewoning ontvangt u vanuit onze eigenaren afdeling een duidelijke handleiding over dit systeem.

Onze samenwerkingen 

Om het hele jaar door, ook in het laagseizoen, een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren voor uw vakantiewoning, werken we samen met grote, (inter)nationale travel bedrijven. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen. Zo hebben wij een goede samenwerking met onder andere Booking.com en Expedia. Ook binnen Nederland werken wij samen met diverse grote bedrijven zoals;

✔️ Belvilla
✔️ BungalowNET
✔️ Voordeeluitjes
✔️ BungalowsNL
✔️ Parkvakanties

✔️ BungalowSpecials
✔️ Heerlijkehuisjes
✔️ Bestcamp
✔️ Hometogo
✔️ Bungalowparkoverzicht

Naast deze samenwerkingen hebben wij ook partnerships met bijvoorbeeld Coca Cola, Douwe Egberts, Rituals en Blom Interieurs. Dit houdt in dat deze bedrijven producten en diensten leveren aan TopParken. Daarbij bevelen zij TopParken aan als dé vakantiebestemming in eigen land en zetten we regelmatig gezamenlijke acties op met deze partijen. Deze samenwerkingen zijn dus niet alleen interessant voor onze gasten maar ook voor u als eigenaar.

 

Meer informatie over onze verhuurorganisatie

Wilt u meer weten over onze verhuurorganisatie? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs, zij vertellen u graag meer!