TopParken Verhuur

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen en deze volledig te verhuren of om deze gedeeltelijk te verhuren  neemt onze eigen verhuurorganisatie de volledige verhuur voor u uit handen. Onze verhuurorganisatie heeft jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiewoningen op diverse locaties in Nederland. Gedurende het gehele jaar zorgen zij voor het volledige verhuurproces van uw vakantiewoning. U kunt dus in alle rust en zonder zorgen profiteren van uw investering. U kunt online zelf aangeven wanneer u de woning vrijgeeft voor verhuur en wanneer u de woning zelf wilt gebruiken.

Samenwerking met touroperators

Om een hoge bezettingsgraad te realiseren, wordt er samengewerkt met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen.  Enkele touroperators waar wij mee samenwerken zijn:

  • Booking.com
  • BungalowSpecials
  • Bungalow.net
  • Interchalet

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze eigen verhuurorganisatie en/of het kopen van een vakantiewoning geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen