Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Camping te koop Nederland

Wilt u uw camping verkopen?

Camping te koop Nederland

Denkt u erover na om uw camping te verkopen? Ter uitbreiding van het aanbod komen wij graag in contact met camping- en vakantiepark eigenaren om een eventuele camping overname bespreekbaar te maken. Ons familiebedrijf staat bekend om de unieke locaties, luxe vakantiewoningen en kwalitatief hoogwaardige vakantieparken. Deze succesvolle formule breiden wij graag uit in Nederland.

Waarom TopParken?

  • Jarenlange ervaring als projectontwikkelaar en vakantiemakelaar
  • Trotse eigenaar van 19 vakantieparken in Nederland
  • Toonaangevende speler in de recreatiemarkt
  • Familiebedrijf
  • Professioneel en persoonlijk
 

TopParken is een familiebedrijf dat in de jaren 70 is opgericht door Janus Bergervoet. Anno 2022 is de familie Bergervoet nog steeds de trotse eigenaar van TopParken. Dit maakt TopParken een van de weinige vakantieparkaanbieders in de recreatiebranche welke steeds een écht familiebedrijf is.

Lees meer over TopParken

Samen met een alsmaar groeiend team met professionals groeit de organisatie continu en is TopParken inmiddels een toonaangevende speler in de recreatiebranche.

TopParken is een projectontwikkelaar en daardoor betrokken bij elk onderdeel van het traject. Van de aankoop van een geheel nieuw of bestaande camping of vakantiepark, tot het in de markt zetten van een compleet hoogwaardig vakantiepark inclusief infrastructuur, luxe vakantiehuizen en faciliteiten.

 

Op zoek naar unieke locaties in Nederland

De vakantieparken van TopParken liggen verspreid door Nederland, van de bosrijke Veluwe tot aan diverse waterrijke omgevingen en van het heuvelachtige Zuid-Limburg tot de rustgevende Achterhoek. Wellicht past de locatie van uw camping of vakantiepark in dit rijtje. Om aan te blijven sluiten bij de huidige wensen en behoeften van de markt, wordt er continu gewerkt aan het doorontwikkelen van bestaande- en nieuwe vakantieparken.

Overweegt u uw camping te verkopen?

De TopParken familie, bestaande uit de gasten, huiseigenaren en medewerkers van 19 vakantieparken, groeit. Het ontwikkelen van een volgend vakantiepark op een unieke locatie in Nederland is daarbij één van de belangrijkste onderdelen. Staat uw topcamping te koop? Of overweegt u deze te koop te zetten? TopParken komt graag met u in contact om een gesprek te plannen. Laat gerust uw gegevens achter via onderstaand formulier.

Wij komen graag met u in contact

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Camping te koop