Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Op Google

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

  1. Op Landgoed de Scheleberg
  2. Vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  3. Voor eigen gebruik of met rendement
  4. Geniet van natuur, rust en veiligheid

Vakantiewoningen voor eigen gebruik of met rendement

Zoekt u een vakantiewoning op de Veluwe waar u het hele jaar door kunt genieten van vakantie of waar u een interessant rendement over ontvangt? Bekijk dan de mogelijkheden op Landgoed de Scheleberg. Een exclusief landgoed in de bossen van Lunteren (Gelderland), rondom het vakantiepark bevinden zich vele fiets- en wandelroutes en vele faciliteiten. Wanneer u een vakantiewoning zoekt voor verhuur is de Veluwe een steeds interessantere regio, in 2019 was de Veluwe de populairste vakantiebestemming van Nederland en ontving de regio maarliefst 18% meer bezoekers dan in 2018.

Nieuwe vakantiewoningen!
Recent hebben ons nieuwste type  vakantiewoning, de Module Special  geïntroduceerd op Landgoed de Scheleberg. Deze luxe vakantiewoning is beschikbaar voor 4 of 6 personen en gelegen direct aan de bosrand van het park. Vanaf de woning loopt u dus zo de natuur in, het park is namelijk niet omheind.
Bekijk de Module Special

Ontdek de mogelijkheden

De prachtige omgeving, de luxe van het vakantiepark en veelzijdigheid aan vakantiewoningen maakt Landgoed de Scheleberg een zeer populair vakantiepark voor het kopen van een vakantiewoning. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen
 

Of bekijk onze vakantiewoningen

Wilt u advies op maat? 
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Onder het genot van een hapje en drankje geven zij u graag een rondleiding en staan zij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken
 
 

Bezoekadres: Immenweg 15 in Lunteren

Onze vakantiewoningen

Vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoningen met rendement

Bekijk vakantiewoningen voor eigen gebruik
 
Bekijk vakantiewoningen met rendement
 


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers