Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Informatiedagen op Recreatiepark 't Gelloo

 

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Recreatiepark 't Gelloo. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

 
  • Zaterdag 11 en zondag 12 mei
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Barteweg 15 in Ede (Gelderland)
  • Kom écht kennismaken
  • Hier start uw zoektocht

De zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning start hier

Bent u al zich al een tijdje aan het oriënteren of een eigen vakantiewoning iets voor u is en bent u op zoek naar een vakantiepark met veel faciliteiten voor de (klein)kinderen? Bezoek dan zaterdag 11 of zondag 12 mei de informatiedagen op Recreatiepark 't Gelloo, tijdens deze dagen vertellen wij u graag alles over de interessante mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wij geloven namelijk dat de échte zoektocht naar een eigen vakantiewoning pas begint op het vakantiepark. Op het vakantiepark proeft u de vakantiesferen, ziet u de omgeving en maakt u natuurlijk echt kennis met de vakantiewoningen en de ligging hiervan.

Tijdens onze informatiedagen zijn alle showmodellen geopend en kunt u deze van binnen- en buiten bekijken. Kom u ook langs op Recreatiepark 't Gelloo?

 

Eerst meer informatie ontvangen over Recreatiepark 't Gelloo? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en verhuur.
✔️ Genoeg te doen voor de (klein)kinderen.
✔️ Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur zal er een financieel/fiscaal specialist aanwezig zijn voor persoonlijk advies.
✔️ Ontmoet onze professionele partners en leveranciers.

Recreatiepark t Gelloo

Over Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark ‘t Gelloo is een vakantiepark in Ede, gelegen midden in de Gelderse bossen op de Veluwe. De ligging zorgt voor een groot aanbod aan activiteiten in de (nabije) omgeving. Dit, in combinatie met de vele faciliteiten, maakt van Recreatiepark ‘t Gelloo een echt familiepark. Een verblijf op Recreatiepark ‘t Gelloo staat garant voor een veelzijdige vakantie; ontdek de natuurrijke omgeving, bezoek een van de vele musea in de buurt of verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes en historische steden. Geen zin om eropuit te trekken? Geen probleem, de faciliteiten op het vakantieparken zorgen voor uren vermaak. Kortom; bent u op zoek naar een eigen vakantiewoningen met en ruim aanbod aan faciliteiten én een fijne ligging? Dan bent u bij Recreatiepark ‘t Gelloo aan het goede adres.

Aanbod vakantiewoningen

Het vakantiepark beschikt over een brede diversiteit aan vakantiewoningen, van comfortabel tot luxe, op eigen grond of huurgrond met wellness of zonder.

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️