Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Waterrijke projecten met luxueuze vakantiewoningen

Nieuw! Twee waterrijke projecten met luxueuze vakantiewoningen

 

TopParken breidt uit op Recreatiepark het Esmeer en Park Westerkogge! Op beide vakantieparken, gelegen aan het water, is gestart aan de ontwikkeling van een nieuw gedeelte op het park met nieuwe vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn allen gelegen aan het water. Met de uitbreiding wordt de waterrijke omgeving nog verder doorgevoerd in het uiterlijk van het park zelf. 

Luxe vakantiewoningen te koop

De nieuwe vakantiewoningen zijn allen gelegen direct aan het water en beschikken over een ruimte tuin. Enkele woningen beschikken zelfs over een aanlegsteiger voor een uw sloep. Daarnaast kunt u uw vakantiewoningen uitbreiden met wellness faciliteiten zoals een saunca of spa.

 

Of vraag direct meer informatie aan

Impressies van de uitbreiding

Recreatiepark het Esmeer en Park Westerkogge

Zowel Recreatiepark het Esmeer als Park Westerkogge zijn gelegen in een prachtige waterrijke omgeving in eigen land. Recreatiepark het Esmeer is gelegen in de Bommelerwaard, als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Park Westerkogge bevindt zich vlakbij Hoorn en op korte afstand van het Marker- en IJsselmeer. Vanaf het park starten meer dan 45 kilometer aan vaarroutes. Op beide vakantieparken wordt de waterrijke omgeving volledige doorgevoerd in het uiterlijk van het park.

Bekijk onze nieuwe vakantiewoningen aan het water

 

Verkoop gestart!

Wilt u als eerste kennis maken met onze nieuwe vakantiewoningen aan het water? Plan dan een afspraak in op het park met een van onze adviseurs en bekijk onze showmodellen.

 

Bekijk ook ons overige nieuws