Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Projecten en ontwikkelingen

Projecten en ontwikkelingen

Nieuwe projecten en ontwikkelingen binnen TopParken

TopParken is gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. Hieronder valt het optimaliseren en doorontwikkelen van onze bestaande vakantieparken en de aankoop en aanleg van nieuwe parken. Onze jarenlange ervaring in de branche en een schat aan kennis vormen hierin de basis. Op deze pagina geven we u graag inzicht in ons actuele aanbod, lopende projecten en ontwikkelingen.

Bekijk onze nieuwste projecten en ontwikkelingen ⤵️

Binnenkort in de verkoop, TopParken Lexmond!

Resort Lexmond • Aan de Lek • Utrecht

Begin dit jaar heeft TopParken twee vakantieparken overgenomen aan de rivier de Lek in Lexmond. Binnenkort starten wij met de vernieuwing van het park en de verkoop van 115 nieuwe vakantiewoningen. Lees hier onze recente publicatie over de ontwikkelingen.

  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur.
  • Volledig vernieuwde infrastructuur, zwembad, horeca en faciliteitengebouw.
  • Gelegen op slechts 20 minuten vanaf Utrecht.

Als eerste op de hoogte gebracht worden? Schrijf u dan in.

Schrijf u in

Nieuwe kindvriendelijke vakantiewoningen op Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde; waar rust en ontspanning samenkomt. Op ons vakantiepark nabij de Duitse grens zijn we gestart met de verkoop van nieuwe kindvriendelijke vakantiewoningen. Dezew woningen kunnen uitgebreid worden met onder andere een trampoline, zandbak en een omheining. Wilt u profiteren van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft? Breng dan een bezoek een Résidence Lichtenvoorde en laat u inspireren.
Meer informatie

Bospark Ede volledig gerenoveerd en vernieuwd

Bospark Ede

Bospark Ede is recent volledig gerevitaliseerd en vernieuwd. Zo is de infrastructuur vernieuwd, de faciliteiten uitgebreid en zijn er nieuwe, luxe vakantiewoningen gebouwd. Deze zijn te koop op koop- of huurkavel. Heeft u al eens een bezoek gebracht aan Bospark Ede? Dan nodigen we u graag nogmaals uit. We verzekeren dat u het niet meer terug herkent! Mocht u Bospark Ede nog niet bezocht hebben, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om kennis te maken met het vernieuwde, bosrijke park. We staan voor u klaar.
Meer informatie

Start verkoop vakantiewoningen op Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche

Op ons vakantiepark in Lage Vuursche zijn we onlangs gestart met de verkoop van onze nieuwe luxe vakantiewoningen; de Lodge Royal Eco. Alle woningen zijn gelegen op grote eigen(!) kavels en kunnen uitgebreid worden met onder andere een hottub. Bent u benieuwd naar het vakantiepark, de vakantiewoningen en de omgeving?
Meer informatie
 

Altijd als eerste op de hoogte?

Naast bovenstaande projecten en ontwikkelingen, blijven we al onze bestaande vakantieparken continu doorontwikkelingen om aan te blijven sluiten bij de hedendaagse wensen en behoeften van de markt. We blijven ons daarbij oriënteren op nieuwe kansen en mogelijkheden om bestaande parken uit te breiden en nieuwe parken de ontwikkelingen. Als eerste op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent ons woningaanbod, onze vakantieparken en nieuwe projecten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we informeren u als eerste.

 
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer