Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Projecten en ontwikkelingen

Projecten en ontwikkelingen

Nieuwe projecten en ontwikkelingen binnen TopParken

TopParken is gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. Hieronder valt het optimaliseren en doorontwikkelen van onze bestaande vakantieparken en de aankoop en aanleg van nieuwe parken. Onze jarenlange ervaring in de branche en een schat aan kennis vormen hierin de basis. Op deze pagina geven we u graag inzicht in ons actuele aanbod, lopende projecten en ontwikkelingen.

Bekijk onze nieuwste projecten en ontwikkelingen ⤵️

Bospark Ede volledig gerenoveerd en vernieuwd

Bospark Ede

Bospark Ede is recent volledig gerevitaliseerd en vernieuwd. Zo is de infrastructuur vernieuwd, de faciliteiten uitgebreid en zijn er nieuwe, luxe vakantiewoningen gebouwd. Deze zijn te koop op koop- of huurkavel. Heeft u al eens een bezoek gebracht aan Bospark Ede? Dan nodigen we u graag nogmaals uit. We verzekeren dat u het niet meer terug herkent! Mocht u Bospark Ede nog niet bezocht hebben, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om kennis te maken met het vernieuwde, bosrijke park. We staan voor u klaar.
Meer informatie

Nieuwe kavels gecreëerd op Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen

Op Recreatiepark Beekbergen zijn verschillende nieuwe kavels met luxe vakantiewoningen gecreëerd. Deze zijn gelegen op een van de mooiste plekjes van het park en de kavels kunnen zowel gekocht als gehuurd worden. Benieuwd naar de nieuwe kavels en vakantiewoningen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.
Meer informatie

Nieuwe kindvriendelijke vakantiewoningen op de Veluwe te koop

Recreatiepark 't Gelloo

Op zoek naar een vakantiewoning op een (kindvriendelijk) vakantiepark op de Veluwe? Bekijk dan eens ons aanbod op Recreatiepark 't Gelloo in Ede. Op dit vakantiepark staan nieuwe vakantiewoningen van het type Module Special. Deze woningen zijn gelegen op een huurkavel, waardoor de aanschafprijs een stuk lager ligt dan bij de aankoop van een vakantiewoning op eigen grond.
Meer informatie

Start 2e fase op Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche

Op ons nieuwste vakantiepark in Lage Vuursche zijn we onlangs gestart met de verkoop van de eerste, luxe vakantievilla’s; de Lodge Royal Eco. De eerste verkoopfase is inmiddels volledig uitverkocht en we zijn direct gestart met de tweede verkoopfase. De populaire vakantievilla’s in deze fase zijn gelegen op grotere kavels en kunnen uitgebreid worden met onder andere een hottub. Bent u benieuwd naar het vakantiepark, de vakantiewoningen en de omgeving?
Meer informatie
 

Altijd als eerste op de hoogte?

Naast bovenstaande projecten en ontwikkelingen, blijven we al onze bestaande vakantieparken continu doorontwikkelingen om aan te blijven sluiten bij de hedendaagse wensen en behoeften van de markt. We blijven ons daarbij oriënteren op nieuwe kansen en mogelijkheden om bestaande parken uit te breiden en nieuwe parken de ontwikkelingen. Als eerste op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent ons woningaanbod, onze vakantieparken en nieuwe projecten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we informeren u als eerste.

 
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer