Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Projecten en ontwikkelingen

Projecten en ontwikkelingen

Nieuwe projecten en ontwikkelingen binnen TopParken

TopParken is gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. Hieronder valt het optimaliseren en doorontwikkelen van onze bestaande vakantieparken en de aankoop en aanleg van nieuwe parken. Onze jarenlange ervaring in de branche en een schat aan kennis vormen hierin de basis. Op deze pagina geven we u graag inzicht in ons actuele aanbod, lopende projecten en ontwikkelingen.

Bekijk onze nieuwste projecten en ontwikkelingen ⤵️

Verkoop op Resort Lexmond gestart

Resort Lexmond

Met trots deelt TopParken dat er onlangs is gestart met de eerste verkoopfase van de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond. De eerste verkoopfase omvat 42 vakantiewoningen, geschikt voor vier of vijf personen. De vakantiewoningen zijn ruim gelegen op huur- of koopkavel en zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bovendien is de locatie van de woningen uniek: vanaf de vakantiewoning geniet men van een prachtig uitzicht over rivier de Lek.
Meer informatie

Binnenkort: Nieuwe vakantiewoningen te koop in Brabant

Resort de Brabantse Kempen

Resort Brabantse Kempen in Lage Mierde, voorheen Camping Hertenwei, wordt volledig gerenoveerd en uitgebreid. De Brabantse Kempen is het tweede vakantiepark in Noord-Brabant van TopParken. Er worden, naar verwachting, in 2024 nieuwe, luxe vakantiewoningen gebouwd die in de verkoop gaan voor eigen gebruik en/of verhuur. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en de verkoopfase(s) van Resort de Brabantse Kempen? Schrijf u dan in.
Schrijf u in
 

Altijd als eerste op de hoogte?

Naast bovenstaande projecten en ontwikkelingen, blijven we al onze bestaande vakantieparken continu doorontwikkelingen om aan te blijven sluiten bij de hedendaagse wensen en behoeften van de markt. We blijven ons daarbij oriënteren op nieuwe kansen en mogelijkheden om bestaande parken uit te breiden en nieuwe parken de ontwikkelingen. Als eerste op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent ons woningaanbod, onze vakantieparken en nieuwe projecten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we informeren u als eerste.