Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Recreatiepark Beekbergen

  1. Nieuwe vakantiewoningen op eigen grond
  2. Ruim opgezette kavels
  3. Volledig vernieuwd vakantiepark
  4. Zeer populaire vakantiebestemming

Op korte afstand van de stad Apeldoorn, midden in de bossen en aan de rand van de Veluwe, ligt Recreatiepark Beekbergen. De ligging zorgt voor een breed aanbod aan activiteiten in de nabije omgeving. Van wandelen- en fietsen door de natuurrijke omgeving tot een bezoek aan Paleis het Loo of de Apenheul Kortom, een heerlijke plek voor woningeigenaren en vakantiegasten.

Het vakantiepark is onlangs uitgebreid en vernieuwd.

Het nieuwe gedeelte is gelegen op een glooiend gebied met hierop nieuwe vakantiewoningen. Deze zijn geschikt voor vier personen en gelegen op zeer grote kavels in de bossen met veel privacy. Op dit nieuwe deel is de omgeving perfect doorgevoerd, zo zijn er o.a. diverse kleine watervallen gecreëerd (geïnspireerd door de Loenense waterval).

  • Zeer ruim opgezette kavels in een bosrijke omgeving.
  • Per direct beschikbaar.
  • Veel privacy rondom de woning.
  • Prachtig uitzicht op de natuur vanuit de woning.

U kunt er voor kiezen de woning volledig zelf te gebruiken, volledig te verhuren of om eigen gebruik en verhuur van de vakantiewoning te combineren. Vraag vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in op het park om kennis te maken met de woningen en het vernieuwde vakantiepark.

Brochure aanvragen
 

Aanbod vakantiewoningen

Laat u adviseren door onze adviseurs

Wilt u kennis maken met het vakantiepark, onze vakantiewoningen en de omgeving? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs op het vakantiepark. Onze adviseurs geven u graag een rondleiding over het park, door de omgeving en laten u de showodellen van binnen en buiten zien. Uiteraard zullen zij u voorzien van advies en kunt u bij hen terecht met al uw vragen. 

Afspraak maken
 

Ligging Recreatiepark Beekbergen

Bezoekadres: Kuiltjesweg 44 in Beekbergen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis op Recreatiepark Beekbergen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of plan een afspraak in met een van onze verkoopadviseurs. 

Brochure aanvragen

Bekijk ook onze andere parken op de Veluwe


Privacy policy | Disclaimer

Green Key  TicketsPlus  Zoover AwardsGoogle ReviewsZakenvriend van KWF