Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Op Google

Vakantiewoning kopen Recreatiepark Beekbergen
Vakantiewoning kopen Recreatiepark Beekbergen

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

  1. Vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  2. Luxe (duurzame) vakantiewoningen
  3. Aan de bosrand of mooie waterpartij
  4. Geniet van natuur, rust en veiligheid

Vakantiewoningen voor eigen gebruik of met rendement

Zoekt u een vakantiewoning op de Veluwe voor eigen gebruik of met een interessant rendement? Bekijk dan de mogelijkheden op Recreatiepark Beekbergen, een recent vernieuwd vakantiepark in de bossen van Beekbergen (Gelderland). Wanneer u een vakantiewoning zoekt voor verhuur is de Veluwe een steeds interessantere regio, in 2019 was de Veluwe de populairste vakantiebestemming van Nederland en ontving de regio maarliefst 18% meer bezoekers dan in 2018. Ook wanneer u een vakantiewoning zoekt voor eigen gebruik is Recreatiepark Beekbergen, dankzij de vele faciliteiten en prachtige omgeving, zeer interessant.

Nieuwe duurzame vakantiewoningen te koop!

Recent hebben wij op Recreatiepark Beekbergen nieuwe duurzame vakantiewoningen geïntroduceerd.  Deze worden op een elektrische manier verwarmd en zijn voorzien van zonnepanelen. Naast dat de nieuwe vakantiewoningen volledig duurzaam zijn, kunt u deze nog bijzonderder maken, namelijk met wellness faciliteiten.

Ontdek de mogelijkheden

De prachtige omgeving, de luxe van het vakantiepark en veelzijdigheid aan vakantiewoningen maakt Recreatiepark Beekbergen een zeer populair vakantiepark voor het kopen van een vakantiewoning. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen
 

Of bekijk onze vakantiewoningen

Een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

Op Recreatiepark Beekbergen zijn nieuwe vakantiewoningen te koop vanaf € 143.035 incl. eigen kavel. Deze zijn geschikt voor eigen gebruik of met een interessant rendement. Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoningen voor gedeeltelijk/volledige verhuur

Bekijk het volledig aanbod op Recreatiepark Beekbergen


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers