Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiewoning kopen Recreatiepark Beekbergen
Vakantiewoning kopen Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen

 1. Luxe (duurzame) vakantiewoningen te koop
 2. Voor eigen gebruik of met rendement
 3. Gelegen op de Veluwe
 4. Aan de bosrand of mooie waterpartij

Op korte afstand van de stad Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe, ligt de plaats Beekbergen. Beekbergen wordt omringt door groen, bossen en landbouwgrond. Naast de groene omgeving is er ook veel te beleven in de directe omgeving, zoals de Apenheul. Dit is ook de reden dat Beekbergen (Gelderland) steeds vaker gevonden wordt door vakantiegangers.

Op het vakantiepark staan diverse nieuwe (duurzame) vakantiewoningen te koop. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning op de Veluwe voor eigen gebruik bent u hier aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om de vakantiewoning te verhuren, daarbij profiteert u van een interessant rendement per jaar.

 • Vakantiewoningen te koop op eigen gebruik en met eigen parkeerplaats.
 • Recent geintroduceerd: duurzame vakantiewoningen met zonnepanelen.
 • In de mooiste regio van Nederland, de Veluwe.
 • Gelegen midden in de bossen.
 • Vlakbij Apeldoorn.
 • Veel faciliteiten op het park zoals:
  • Zwembad, fietsverhuur, restaurant en speeltuinen.

Wanneer u een vakantiewoning zoekt voor verhuur is de Veluwe een steeds interessantere regio. In 2019 was de Veluwe de populairste vakantiebestemming van Nederland en ontving de regio maarliefst 18% meer bezoekers dan in 2018. Dit zorgt er voor dat de bezetting op het vakantiepark het gehele jaar hoog is en u een interessant netto rendement over uw investering ontvangt.

Brochure aanvragen
 

Kennis maken met het park?

Bezoek dan zaterdag 27 en zondag 28 juni de open huis dagen op het park. Al onze showmodellen zijn geopend en onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van advies. In het restaurant staan lekkere hapjes en drankjes voor u klaar.

Wij volgen tijdens de open dagen de richtlijnen van het RIVM. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs u tijdens de open dagen te woord kan staan? Plan dan eenvoudig en snel een afspraak in. Uiteraard bent u ook op een andere datum van harte welkom.

Aanbod vakantiewoningen

Bekijk alle vakantiewoningen

Laat u adviseren door onze adviseurs

Het is weer mogelijk om onze vakantieparken en vakantiewoningen te bezoeken. Onze adviseurs hanteren de richtlijnen welke door het RIVM zijn opgesteld zodat u veilig onze parken kunt bezoeken. Wel willen wij u vragen om eerst een afspraak te maken.

Bflijft u toch liever thuis? Geen enkel probleem, wij bieden wij u ook de mogelijkheid om een videogesprek te voeren met een van onze advsieurs.

Afspraak maken
 

Ligging Recreatiepark Beekbergen

Bezoekadres: Kuiltjesweg 44 in Beekbergen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis op Recreatiepark Beekbergen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of plan een afspraak in met een van onze verkoopadviseurs. 

Brochure aanvragen

Bekijk ook onze andere parken op de Veluwe


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers