Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Recreatiepark BeekbergenVakantiewoning kopenVakantieparkenOver TopParken

Recreatiepark Beekbergen

  1. Nieuwe vakantiewoningen op eigen grond
  2. Volledig vernieuwd deel op het park
  3. Zeer populaire vakantiebestemming

Op korte afstand van de stad Apeldoorn, midden in de bossen en aan de rand van de Veluwe, ligt Recreatiepark Beekbergen. Een populair vakantiepark onder vakantiegangers door de gunstige ligging. Eind 2020 heeft TopParken het naastgelegen vakantiepark Berkenrode overgenomen. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de herontwikkeling van o.a. de infrastructuur. Het gehele gebied is inmiddels geïntegreerd in Recreatiepark Beekbergen en de verkoop van nieuwe vakantiewoningen is gestart!

Start verkoop nieuwe vakantiewoningen op Recreatiepark Beekbergen

Over het gehele terrein is de bekende uniforme en kwalitatieve uitstraling van TopParken doorgevoerd. Het nieuwe gedeelte op het park bevindt zich op een glooiende locatie rondom een gerenoveerde monumentale boerderij zoals deze veel op de Veluwe te vinden zijn.

  • Zeer ruim opgezette kavels in een bosrijke omgeving.
  • Veel privacy rondom de woning.
  • Prachtig uitzicht op de natuur vanuit de woning.
  • Sauna en/of buitendouche mogelijk.
  • Inclusief eigen kavel en tuinaanleg. 
  • Veel faciliteiten op het park (o.a. zwembad en restaurant).

U kunt er voor kiezen de woning volledig zelf te gebruiken, volledig te verhuren of om eigen gebruik en verhuur van de vakantiewoning te combineren. Op het park zijn diverse showmodellen te bekijken. Vraag vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in op het park om kennis te maken met de woningen en het vernieuwde vakantiepark.

Brochure aanvragen
 

Aanbod vakantiewoningen

Laat u adviseren door onze adviseurs

Wilt u kennis maken met het vakantiepark, onze vakantiewoningen en de omgeving? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs op het vakantiepark. Onze adviseurs geven u graag een rondleiding over het park, door de omgeving en laten u de showodellen van binnen en buiten zien. Uiteraard zullen zij u voorzien van advies en kunt u bij hen terecht met al uw vragen. 

Afspraak maken
 

Ligging Recreatiepark Beekbergen

Bezoekadres: Kuiltjesweg 44 in Beekbergen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis op Recreatiepark Beekbergen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of plan een afspraak in met een van onze verkoopadviseurs. 

Brochure aanvragen

Bekijk ook onze andere parken op de Veluwe


Privacy policy | Disclaimer | Pers

Green Key  TicketsPlus  Zoover AwardsGoogle ReviewsZakenvriend van KWF