Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiewoningen te koop aan het water (Aalst)

  1. In het rivierengebied van de Bommelerwaard
  2. Waterrijk vakantiepark in Gelderland
  3. Gelegen aan het Esmeer en de Maas
  4. 20 en 21 juni: Open dagen

Een vakantiewoning kopen aan het water?

Bekijk dan de mogelijkheden op Recreatiepark het Esmeer. Op dit waterrijke vakantiepark in Aalst zijn diverse typen vakantiewoningen te koop vanaf  € 135.993,- direct aan het water. Recreatiepark het Esmeer is gelegen op een unieke locatie.

  • In het rivierengebied van de Bommelerwaard.
  • Als schiereiland tussen het Esmeer & de Maas.
  • In de veelzijdige provincie Gelderland.
  • Direct aan recreatieplas het Esmeer met o.a. een zandstrand.

Deze prachtige waterrijke omgeving maakt Recreatiepark het Esmeer een zeer populair vakantiepark voor het kopen van een vakantiewoning. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Parkvideo Recreatiepark het Esmeer

Kennis maken met het park?

Bezoek dan zaterdag 20 en zondag 21 juni de open huis dagen op het park. Al onze showmodellen zijn geopend en onze adviseurs staan klaar om u te adviseren. In het restaurant staan lekkere hapjes en drankjes voor u klaar. Daarnaast presenteren wij dit weekend een nieuw type vakantiewoning aan het water!

Wij volgen tijdens de open dagen de richtlijnen van het RIVM. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs u tijdens de open dagen te woord kan staan? Plan dan eenvoudig en snel een afspraak in. Uiteraard bent u ook op een andere datum van harte welkom.

Afspraak maken
 

Vakantiewoningen te koop

Op Recreatiepark het Esmeer zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 100.369,- excl. btw en kavel en incl. tuinaanleg en parkeerplaats of vanaf € 109.500,- incl. kavel, tuinaanleg, parkeerplaats, inventaris en kosten koper (excl. btw). Bij aankoop voor volledige verhuur is er een interessant netto rendement per jaar mogelijk. 

U bepaalt uiteraard zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt.

Onze vakantiewoningen


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers