Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe (Ede)

  1. Vanaf € 139.493 incl. eigen kavel
  2. Vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  3. Het gezelligste familiepark van de Veluwe
  4. Vlakbij Arnhem en Amersfoort

Een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

Bekijk dan de mogelijkheden op Recreatiepark 't Gelloo in Ede, hét vakantiepark voor kinderen bij uitstek. Op het park bevinden zich o.a.  twee zwembaden, binnen- en buitenspeeltuinen, een game-ruimte, restaurant en multifunctioneel sportveld. Op het vakantiepark op de Veluwe zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 139.493 incl. eigen kavel. Recreatiepark 't Gelloo is gelegen op een unieke locatie in de Gelderse bossen.

De vele binnen- en buiten faciliteiten en unieke omgeving maken Recreatiepark 't Gelloo een zeer populair vakantiepark voor het kopen van een vakantiewoning. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Bezoek Recreatiepark 't Gelloo

Wilt u echt kennis maken met Recreatiepark 't Gelloo, de prachtig omgeving en onze vakantiewoningen? Maak dan vrijblijvend een afspraak wanneer het u uitkomt. 

Afspraak maken
 
 
Vakantiewoning
 

Bezoekadres: Barteweg 15 in Ede

 

Vakantiewoningen te koop

Op Recreatiepark 't Gelloo zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor gedeeltelijk / volledige verhuur. Bij aankoop voor volledige verhuur is er een aantrekkelijk rendement mogelijk. Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt.

Onze vakantiewoningen


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers