Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Recreatiewoning kopen bij Amersfoort

  • Luxe recreatiewoningen
  • Duurzaam gebouwd op ruime kavels
  • Gelegen in een bosrijk gebied

Recreatiewoning kopen in de buurt van Amersfoort

Amersfoort is een bruisende stad vlak bij de Veluwe, en op slechts een half uur rijden van het nieuwe vakantiepark van TopParken; 'Résidence Lage Vuursche'. Een recreatiewoning kopen nabij Amersfoort is interessant wanneer u uw geld wilt investeren in recreatief vastgoed. Résidence Lage Vuursche ligt in het bosrijke Lage Vuursche en nabij de Loosdrechtse plassen wat het aantrekkelijk maakt voor fiets-, watersport- en wandelliefhebbers. De groeiende populariteit van dit gebied, met 2 miljoen bezoekers per jaar, maakt het des te interessanter om een recreatiewoning te kopen bij Amersfoort, voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Bekijk het vakantiepark
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Informatie- en inspiratie dagen

Maak kennis met ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche ⤵

 

Recreatiewoning te koop bij Amersfoort

De recreatiewoningen die te koop staan op Résidence Lage Vuursche worden gebouwd op duurzame wijze. De vrijstaande woningen staan op zeer ruime kavels en worden volledig ingericht opgeleverd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan alle verwachtingen van de moderne vakantiepark bezoeker. De recreatiewoningen welke te koop staan bij Amersfoort kunnen op verschillende wijze gebruikt worden. De woningen kunnen zowel gekocht worden voor verhuur, eigen gebruik als een combinatie van beide.

De voordelen van het kopen van een recreatiewoning bij TopParken

Het kopen van een vakantiewoning is een belangrijke en grote beslissing, hierover wilt u goed geïnformeerd worden. TopParken is een organisatie met jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen, en onze adviseurs staan altijd voor u klaar bij vragen of opmerkingen. Wanneer u ervoor kiest uw recreatiewoning te verhuren hoeft u zich ook geen zorgen te maken over alle zaken omtrent de verhuur zelf. Dit regelen wij voor u, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

Brochure aanvragen
 
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer