Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
recreatiewoning kopen Amersfoort

Luxe recreatiewoning kopen bij Amersfoort

 • Duurzame chalets op eigen grond
 • Op 30 minuten afstand van Amersfoort
 • Gelegen in een bosrijk gebied

Recreatiewoning kopen in de buurt van Amersfoort

Amersfoort is een bruisende stad vlak bij de Veluwe. Op slechts een half uur rijden van deze stad vindt u het nieuwe vakantiepark van TopParken; Résidence Lage Vuursche. Een recreatiewoning kopen is interessant wanneer u uw geld wilt investeren in recreatief vastgoed. Résidence Lage Vuursche ligt in het bosrijke Lage Vuursche en nabij de Loosdrechtse plassen wat het aantrekkelijk maakt voor fiets-, watersport- en wandelliefhebbers. De groeiende populariteit van dit gebied, met 2 miljoen bezoekers per jaar, maakt het nog interessanter om een recreatiewoning te kopen bij Amersfoort, voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Een recreatiewoning kopen

De recreatiewoningen die te koop staan op Résidence Lage Vuursche worden gebouwd op duurzame wijze. De woningen zijn geschikt voor 4 of 6 personen, zijn volledig gasloos en staan op zeer grote kavels. Zo geniet u van veel privacy, rust en ruimte. Vanuit uw vakantiehuisje heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan alle verwachtingen van de moderne vakantiepark bezoeker. De recreatiewoningen kunnen worden gebruikt voor verhuur, eigen gebruik als een combinatie van beide.

Lees hieronder meer over de verschillende opties:

De voordelen van het kopen van een recreatiewoning bij TopParken

Het kopen van een vakantiewoning is een belangrijke en grote beslissing, hierover wilt u goed geïnformeerd worden. TopParken is een organisatie met jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen en onze adviseurs staan altijd voor u klaar bij vragen. Wanneer u ervoor kiest uw recreatiewoning te verhuren hoeft u zich ook geen zorgen te maken over alle zaken omtrent de verhuur zelf. Dit regelen wij voor u, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

 
  Jarenlange ervaring

  TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche.

  Professionele verhuurorganisatie

  Onze verhuurorganisatie verzorgt het volledige verhuurproces.

  U bepaalt

  Bepaal zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt.

  Uitgebreid aanbod

  Kies een woning uit het ruime aanbod op toplocaties.

 
 

Een greep uit ons aanbod:

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Waarom kiezen voor TopParken?

Het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij verschillende samenwerkingen hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting wat zeer gunstig is als u de woning wilt gaan verhuren.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiewoning?

De voordelen van het kopen van een vakantiewoning zijn per type koper verschillend. Een voordeel bij het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik is dat u het vakantiehuis zelf kunt inrichten. Wanneer u een vakantiehuis koopt voor verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement en wordt alles voor u geregeld, van de verhuur tot aan de schoonmaak.