1. Luxe recreatiewoningen
  2. Duurzaam gebouwd op ruime kavels
  3. Gelegen in een bosrijk gebied

Recreatiewoning kopen in de buurt van Amersfoort

Amersfoort is een bruisende stad vlak bij de Veluwe, en op slechts een half uur rijden van het nieuw te ontwikkelen vakantiepark van TopParken; 'Résidence Lage Vuursche'. Een recreatiewoning kopen nabij Amersfoort is interessant wanneer u uw geld wilt investeren in recreatief vastgoed. Het nieuw te ontwikkelen vakantiepark van TopParken ligt in het bosrijke Lage Vuursche en nabij de Loosdrechtse plassen wat het aantrekkelijk maakt voor fiets-, watersport- en wandelliefhebbers. De groeiende populariteit van dit gebied, met 2 miljoen bezoekers per jaar, maakt het des te interessanter om een recreatiewoning te kopen bij Amersfoort, voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Binnenkort start de verkoop fase 1, schrijf u in voor updates en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

 
Blijf op de hoogte van Residence Lage Vuursche
 

Écht kennismaken met Résidence Lage Vuursche

Vanaf zaterdag 28 mei 2022 is het mogelijk om, op afspraak, het vakantiepark te bezoeken en om de showmodellen te bekijken. ​​​​​
Maak een afspraak

De 4-persoons vakantievilla's zijn beschikbaar vanaf € 345.250 k.k. excl. BTW.

Recreatiewoning te koop bij Amersfoort

De recreatiewoningen die te koop staan op Résidence Lage Vuursche worden gebouwd op duurzame wijze. De vrijstaande villa's staan op ruime kavels en worden volledig ingericht opgeleverd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan alle verwachtingen van de moderne vakantiepark bezoeker. De recreatiewoningen welke te koop staan bij Amersfoort kunnen op verschillende wijze gebruikt worden. De woningen kunnen zowel gekocht worden voor verhuur, eigen gebruik als een combinatie van beide.

Verhuur - Wanneer u uw recreatiewoning volledig beschikbaar stelt voor verhuur ontvangt u elk kwartaal een interessant percentage van de verhuuropbrengsten. Daarnaast profiteert u van de waardevermeerdering van de woning. U verblijft zelf niet in de vakantiewoning.

 

Eigen gebruik - Wanneer u de recreatiewoning koopt voor eigen gebruik ontvangt u geen direct rendement maar profiteert u wel van de waardevermeerdering van uw woning. Daarnaast kunt u op elk moment zelf gebruik maken van de recreatiewoning en geniet u dus optimaal van uw investering.

 

Eigen gebruik én verhuur - Het is ook mogelijk eigen gebruik en verhuur te combineren. Hierbij profiteert u van een percentage van de opbrengst wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur en van de waardevermeerdering. Daarnaast kunt u zelf gebruik maken van de recreatiewoning.

 

De voordelen van het kopen van een recreatiewoning bij TopParken

Het kopen van een vakantiewoning is een belangrijke en grote beslissing, hierover wilt u goed geïnformeerd worden. TopParken is een organisatie met jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen, en onze adviseurs staan altijd voor u klaar bij vragen of opmerkingen. Wanneer u ervoor kiest uw recreatiewoning te verhuren hoeft u zich ook geen zorgen te maken over alle zaken omtrent de verhuur zelf. Dit regelen wij voor u, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Résidence Lage Vuursche? Schrijf u dan in voor onze updates

 
Ik wil graag updates ontvangen