Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen Gelderland

Recreatiewoning te koop Gelderland

 
  • Diverse vakantieparken in Gelderland
  • Ruim aanbod vakantiewoningen
  • Altijd dicht bij de natuur
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Een eigen plek voor recreatie en rendement

Een eigen recreatieplek in Gelderland biedt u diverse voordelen. Naast dat u in deze provincie een aantrekkelijk rendement kunt behalen bij de verhuur van uw vakantiewoning heeft u ook een plek om zelf te recreëren. Volgens de provincie Gelderland zijn ze de koploper van binnenlandse vakanties met ruim 3 miljoen mensen per jaar die Gelderland bezoeken voor een weekend of langere vakantie weg. Niet alleen binnenlandse, maar ook steeds meer buitenlandse toeristen weten deze provincie te vinden (bron: WijWijchen.nl). Een recreatiewoning kopen in Gelderland op een van onze vakantieparken biedt daarom interessante mogelijkheden voor u. Wilt u meer weten over de diverse parken, recreatiewoningen of de investeringsmogelijkheden?

 
 

Of bekijk ons aanbod in Gelderland

Informatiedagen in Gelderland ⤵

 

De vakantiewoningen van TopParken

De recreatiewoningen die te koop staan in Gelderland zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het aanbod bestaat uit bestaande en nieuwbouw vakantiewoningen. U kunt zelf de keuze maken in hoeverre u op zoek bent naar een duurzame vakantiewoning of een woning met wellnessfaciliteiten. Wanneer u een recreatiewoning gaat kopen in Gelderland kunt u bij TopParken ook nog eens zelf de keuze maken of u de grond eromheen wilt kopen of huren. Wilt u een van onze parken en de daarbij horende vakantiewoningen een keer vrijblijvend komen bezichtigen?

 
 

Koop een recreatiewoning in Gelderland op een van de volgende vakantieparken:

De voordelen van een vakantiewoning op een vakantiepark van TopParken

Op alle vakantieparken van TopParken geniet u naast de unieke ligging ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Dit maakt het aantrekkelijk voor u om een recreatiewoning te kopen in Gelderland voor de verhuur. Uw gasten maken ook gebruik van de voorzieningen en bovendien zijn er altijd leuke uitstapjes te maken in de omgeving van onze vakantieparken. Zo bent u in Gelderland nooit ver verwijderd van de Veluwe, een van de grootste nationale parken van Nederland. De vele wandel- en fietspaden hier brengen u langs de mooiste plekken van dit uitgestrekte natuurgebied.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Gelderland? Tussen ons diverse aanbod is er zeker een recreatiewoning te koop die bij uw wensen aansluit. Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op. 

 

Of maak een afspraak

Kiest u voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Kan ik een recreatiewoning kopen in Gelderland vlak bij een bruisende stad?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop in Gelderland vlak bij steden als Apeldoorn of Arnhem. Zo kunt u genieten van het beste van twee werelden; u zit dicht bij de natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe én uw recreatiewoning ligt op korte afstand van de stad.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een vakantiehuis in Gelderland?

Allereerst is het belangrijk voor uzelf vast te stellen: “Waarom wil ik een vakantiehuis kopen, en wat is het beoogde doel ervan?” Zodra u een helder doel voor ogen heeft, is het belangrijk om op onderstaande punten te letten voordat u een vakantiehuis koopt. Lees hier meer over waar u op moet letten bij aankoop van een vakantiehuis.