1. 8 vakantieparken in Gelderland
  2. Altijd dicht bij de natuur
  3. Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Gelderland is een van de populairste provincies in Nederland als het aankomt op toerisme. Niet alleen binnenlandse maar ook veel buitenlandse toeristen brengen jaarlijks een vakantie door in deze provincie. Een recreatiewoning kopen in Gelderland bij TopParken biedt daarom voor u interessante mogelijkheden. TopParken heeft maar liefst 8 vakantieparken met diverse recreatiewoningen te koop in Gelderland. Gaat u zelf graag op vakantie in dit deel van Nederland? Dan heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning in Gelderland volledig voor eigen gebruik aan te schaffen. Wilt u daarentegen ook rendement behalen op uw investering? Dan is gedeeltelijke of zelfs volledige verhuur een aantrekkelijke optie voor u.

Bekijk de recreatiewoningen in Gelderland
 

Of vraag direct meer informatie aan

De vakantieparken van TopParken in Gelderland:

Welke gebruiksvormen zijn er mogelijk voor het kopen van een recreatiewoning in Gelderland?

Investeren in recreatief vastgoed in Gelderland

Investeren in recreatief vastgoed, door een recreatiewoning te kopen in Gelderland bij TopParken, biedt u veel voordelen. Kiest u voor volledige verhuur dan ontvangt u een gegarandeerd rendement. Bij gedeeltelijke verhuur is dit een variabel rendement, afhankelijk van de verhuuropbrengsten van uw recreatiewoning. Koopt u een recreatiewoning in Gelderland voor de verhuur dan verzorgt de verhuurorganisatie van TopParken het volledige verhuurproces. Door de jarenlange ervaring en de samenwerking met gerenommeerde touroperators hebben onze vakantieparken doorgaans een hoge bezetting. Bovendien is beleggen in recreatief vastgoed in deze tijden een zeer aantrekkelijk alternatief voor banksparen. 

Vraag de brochure aan

Het aanbod recreatiewoningen te koop in Gelderland

Beekbergen

Aalst

Ede (Bospark Ede)

Wageningen

Nijkerk

Lunteren

Lichtenvoorde

Ede (Recreatiepark 't Gelloo)

Een greep uit het aanbod recreatiewoningen in Gelderland

 
 
 
Bekijk het volledige aanbod

Recreatiewoning kopen op een vakantiepark van TopParken

Op alle vakantieparken van TopParken geniet u behalve van de unieke ligging ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Dit maakt het aantrekkelijk voor u om een recreatiewoning te kopen in Gelderland voor de verhuur. Uw gasten maken ook gebruik van de voorzieningen en bovendien zijn er altijd leuke uitstapjes te maken in de omgeving van onze vakantieparken. Zo bent u in Gelderland nooit ver verwijderd van de Veluwe, een van de grootste nationale parken van Nederland. De vele wandel- en fietspaden hier brengen u langs de mooiste plekken van dit uitgestrekte natuurgebied.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Gelderland? Tussen ons diverse aanbod is er zeker een recreatiewoning te koop in Gelderland die bij uw wensen aansluit. Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem direct contact met ons op via onderstaande knop. 

Neem contact met ons op
 

Nieuw! Recreatievilla's met privézwembad in de Achterhoek.

Résidence Lichtenvoorde, een luxueus vakantiepark in de Achterhoek, breidt het aanbod vakantiewoningen uit met 20 duurzaam gebouwde recreatievilla's. Tien van deze villa's beschikken over een eigen buitenzwembad!