1. 8 vakantieparken in Gelderland
  2. Altijd dicht bij de natuur
  3. Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Gelderland is een van de populairste provincies in Nederland als het aankomt op toerisme. Niet alleen binnenlandse maar ook veel buitenlandse toeristen brengen jaarlijks een vakantie door in deze provincie. Een recreatiewoning kopen in Gelderland bij TopParken biedt daarom voor u interessante mogelijkheden. TopParken heeft maar liefst 8 vakantieparken met diverse recreatiewoningen te koop in Gelderland. Gaat u zelf graag op vakantie in dit deel van Nederland? Dan heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning in Gelderland volledig voor eigen gebruik aan te schaffen. Wilt u daarentegen ook rendement behalen op uw investering? Dan is gedeeltelijke of zelfs volledige verhuur een aantrekkelijke optie voor u.

Bekijk de recreatiewoningen in Gelderland
 

Of vraag direct meer informatie aan

Recreatiewoning te koop in Gelderland op de volgende TopParken:

Welke gebruiksvormen zijn er mogelijk voor het kopen van een recreatiewoning in Gelderland?

Investeren in recreatief vastgoed in Gelderland

Investeren in recreatief vastgoed, door een recreatiewoning te kopen in Gelderland bij TopParken, biedt u veel voordelen. Kiest u voor verhuur dan ontvangt u een hoog netto rendement. Koopt u een recreatiewoning in Gelderland voor de verhuur dan verzorgt de verhuurorganisatie van TopParken het volledige verhuurproces. Door de jarenlange ervaring en de samenwerking met gerenommeerde touroperators hebben onze vakantieparken doorgaans een hoge bezetting. Bovendien is beleggen in recreatief vastgoed in deze tijden een zeer aantrekkelijk alternatief voor banksparen. 

Het aanbod recreatiewoningen te koop in Gelderland

Beekbergen

Garderen

Aalst

Ede

Wageningen

Lichtenvoorde

Ede

Recreatiewoning kopen in Gelderland op een vakantiepark van TopParken

Op alle vakantieparken van TopParken geniet u behalve van de unieke ligging ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Dit maakt het aantrekkelijk voor u om een recreatiewoning te kopen in Gelderland voor de verhuur. Uw gasten maken ook gebruik van de voorzieningen en bovendien zijn er altijd leuke uitstapjes te maken in de omgeving van onze vakantieparken. Zo bent u in Gelderland nooit ver verwijderd van de Veluwe, een van de grootste nationale parken van Nederland. De vele wandel- en fietspaden hier brengen u langs de mooiste plekken van dit uitgestrekte natuurgebied.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Gelderland? Tussen ons diverse aanbod is er zeker een recreatiewoning te koop in Gelderland die bij uw wensen aansluit. Vraag de brochure aan voor meer informatie via onderstaande knop of neem contact met ons op. 

Vraag de brochure aan
 

Veelgestelde vragen

Zijn er recreatiewoningen te koop in Gelderland op de Veluwe?

Is een vakantiehuisje kopen op de Veluwe uw droom? Bekijk dan het aanbod van onze 5 vakantieparken op de Veluwe en zoek uw ideale recreatiewoning. De Veluwe is de ideale bestemming voor een vakantie midden in de natuur, voor uzelf of voor uw gasten bij verhuur van de woning.

Kan ik een recreatiewoning kopen in Gelderland vlak bij een stad?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop in Gelderland vlak bij steden als Apeldoorn of Wageningen. Zo kunt u genieten van het beste van twee werelden; u zit dicht bij de natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe én uw recreatiewoning ligt op korte afstand van de stad.

Heeft TopParken ook recreatiewoningen te koop in de Achterhoek? 

Een vakantiewoning kopen in de Achterhoek kan bij Résidence Lichtenvoorde. De recreatiewoningen te koop in Gelderland op dit vakantiepark zijn geschikt voor 4 tot maximaal 12 personen. In de Achterhoek geniet u van veel rust, ruimte en natuur! 

Vanaf welk bedrag zijn er recreatiewoningen te koop in Gelderland?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop in Gelderland in verschillende prijsklassen. U koopt uw eigen recreatiewoning vanaf €86.654,- inclusief kavel. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs over de aankoop van een tweede huis en laat u informeren.