Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen Hilversum

Recreatiewoning kopen Hilversum

  • Luxe duurzame recreatiewoningen
  • Gelegen in een bosrijke omgeving
  • Op 20 minuten van Hilversum

Recreatiewoning kopen vlak bij Hilversum

Heeft u al kennis gemaakt met het nieuwste vakantiepark van TopParken, Résidence Lage Vuursche? Dit vakantiepark ligt niet alleen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, het ligt ook op korte afstand van Hilversum. Deze bruisende mediastad heeft een rijk cultureel aanbod, bijzondere architectuur en buiten de stad bent u zo in het groen. Momenteel is de verkoop van nieuwe recreatiewoningen in volle gang en heeft u de mogelijkheid om hier een recreatiewoning te kopen in de omgeving van Hilversum. U kunt het vakantiepark bezoeken en showmodellen bekijken middels het maken van een afspraak. De luxe en duurzame woningen bieden u een tweede (t)huis op een unieke locatie.

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Résidence Lage Vuursche

Het dorpje Lage Vuursche geniet een enorme populariteit onder toeristen, jaarlijks komen in deze omgeving meer dan 2 miljoen bezoekers. Niet alleen kunt u hier prachtig wandelen en fietsen, ook liggen de Loosdrechtse Plassen en steden als Soest, Amersfoort en Loosdrecht dichtbij. Een recreatiewoning kopen bij Hilversum op Résidence Lage Vuursche is daarom niet alleen interessant voor uzelf. De woning verhuren is ook zeer aantrekkelijk, de vraag naar recreatiewoningen in deze regio is namelijk erg hoog. Een aantal kenmerken van de luxe recreatiewoningen:

  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Gelegen op ruime kavels en eigen grond
  • Een woonoppervlakte van 70 m²
  • Volledig gasloos
  • Uit te breiden met o.a. wellness en zonnepanelen
 

Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor het gebruik van de recreatiewoning

Een recreatiewoning kopen bij TopParken

TopParken heeft jarenlange ervaring als recreatie makelaar in Nederland. Onze adviseurs voorzien u, op basis van deze ervaring, altijd van een deskundig en professioneel advies. Bovendien vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos een recreatiewoning vlak bij Hilversum kunt kopen en ervan kunt genieten. Dit doen we niet alleen door alle tijd voor u te nemen, maar bijvoorbeeld ook door het verhuurproces (als u hiervoor kiest) te verzorgen. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt voor een zo hoog mogelijk bezetting en u heeft er verder geen omkijken naar.

Is uw interesse gewekt voor een luxe recreatiewoning bij Résidence Lage Vuursche?

Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.