• Vrijstaande vakantievilla's
  • Gelegen in de populaire plaats Lage Vuursche
  • Vlak bij de Loosdrechtse Plassen (30 min)

Recreatiewoning te koop nabij de Loosdrechtse Plassen

Het nieuw te ontwikkelen vakantiepark Résidence Lage Vuursche, een vakantiepark van TopParken, biedt u de mogelijkheid om een prachtige recreatiewoning te kopen in Nederland bij Loosdrecht. Het vakantiepark is gelegen in de unieke en bosrijke omgeving van Lage Vuursche: een populaire plaats dat jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers trekt. Dit is niet alleen een schitterende plek om zelf tijdens uw vakantie te vertoeven, maar ook dé ideale plek om uw recreatiewoning te verhuren. De vele recreatieve mogelijkheden in de buurt van het park en mooie omgeving maken dit tot een toplocatie!

Bekijk onze recreatiewoningen
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Recreatiewoning bij Loosdrecht kopen

TopParken is op Résidence Lage Vuursche gestart met de verkoop van fase 1. Er worden in totaal 83 duurzame vakantievilla’s gerealiseerd, allemaal vrijstaand en op eigen grond. De vakantievilla’s liggen op zeer ruime kavels en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Vanuit uw vakantievilla heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van Lage Vuursche. De grote ramen zorgen voor een mooie kijk op de omgeving en veel lichtinval. Dankzij de grootte van de kavels geniet u van ruimte en een grote mate van privacy. De recreatiewoningen bieden 70 m2 aan woonoppervlakte en zijn zeer modern ingericht.

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is gelegen in een authentiek dorpje in het centrum van Nederland. De bosrijke omgeving, vele winkeltjes, gezellige restaurant en vele recreatieve mogelijkheden zorgen ervoor dat jaarlijks veel mensen een bezoek brengen aan dit leuke dorpje. Wanneer u een besluit een recreatiewoning nabij Loosdrecht te kopen heeft u dan ook meerdere opties voor het gebruik van de woning. 

  • Eigen gebruik - Als eerste kunt u ervoor kiezen om de recreatiewoning volledig voor eigen gebruik te kopen. U maakt dan alleen zelf gebruik van de recreatiewoning en kunt deze niet verhuren. Verblijf wanneer u zelf wilt in uw recreatiewoning. Permanente bewoning is niet toegestaan.
  • Verhuur - De volgende optie is verhuur. U kunt zelf niet verblijven in de recreatiewoning, maar ontvangt wel per kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten. De verhuur wordt volledig geregeld door onze professionele verhuurorganisatie. 
  • Eigen gebruik én verhuur - De derde en laatste mogelijkheid is om eigen gebruik en verhuur te combineren. Verblijft u zelf niet in de recreatiewoning? Dan kunt u deze verhuren. De opbrengst is afhankelijk van hoe vaak u de woning beschikbaar hebt gesteld voor verhuur.

De verschillende opties:

Waarom kiezen voor TopParken?

Waarom kiezen voor TopParken? Het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u besluit de woning te gaan verhuren.

Bent u enthousiast geworden over het nieuw te ontwikkelen vakantiepark Résidence Lage Vuursche en kunt u niet wachten om te beschikken over uw eigen duurzame vakantievilla in een prachtige omgeving? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

 
Afspraak maken