Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning te koop nabij de Loosdrechtse Plassen

Recreatiewoning te koop nabij de Loosdrechtse Plassen

  • Vrijstaande recreatiewoningen op eigen grond
  • Gelegen in de populaire plaats Lage Vuursche
  • Op de Utrechtse Heuvelrug

Luxe vakantiehuizen te koop 

Het nieuw ontwikkelde vakantiepark Résidence Lage Vuursche biedt u de mogelijkheid om een prachtige recreatiewoning te kopen vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Het vakantiepark is gelegen in de unieke en bosrijke omgeving van Lage Vuursche: een populaire plaats dat jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers trekt. Dit is niet alleen een schitterende plek om zelf tijdens uw vakantie te vertoeven, maar ook dé ideale plek om uw recreatiewoning te verhuren. De vele recreatieve mogelijkheden in de buurt van het park en mooie omgeving maken dit tot een toplocatie!

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Recreatiewoning bij Loosdrecht kopen

TopParken is op Résidence Lage Vuursche gestart met de verkoop van 83 duurzame recreatiewoningen, allemaal vrijstaand en op eigen grond. De vakantiehuizen liggen op zeer ruime kavels en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De grote ramen zorgen voor een mooie kijk op de grote tuin en daarnaast voor veel lichtinval. Dankzij de grootte van de kavels geniet u van ruimte en een grote mate van privacy. De recreatiewoningen hebben 70 m2 aan woonoppervlakte en zijn zeer modern ingericht.

Over Résidence Lage Vuursche:

  • Luxe vakantiewoningen op zeer grote kavels
  • Inclusief eigen grond en volledige tuinaanleg.
  • Uit te breiden met o.a. sauna, buitendouche, hottub en/of berging.
  • Voor eigen gebruik, verhuur of combinatie
 

Ons aanbod nabij de Loosdrechtse Plassen:

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is gelegen in een authentiek dorpje in het centrum van Nederland. De bosrijke omgeving, vele winkeltjes, gezellige restaurant en vele recreatieve mogelijkheden zorgen ervoor dat jaarlijks veel mensen een bezoek brengen aan dit leuke dorpje. Op het vakantiepark staan rust, groen en comfort centraal en doordat het een volledig nieuw vakantiepark betreft is bij de ontwikkeling volledig ingespeeld op de hedendaagse, kwalitatieve standaarden. Van de infrastructuur tot de (duurzame) vakantiewoningen en van de entree tot het toekomstige centrumgebouw. Wanneer u een besluit een recreatiewoning nabij Loosdrecht te kopen heeft u dan ook meerdere opties voor het gebruik van de woning.

Waarom kiezen voor TopParken?

Waarom kiezen voor TopParken? Het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u besluit de woning te gaan verhuren. Bent u enthousiast geworden over het nieuw te ontwikkelen vakantiepark Résidence Lage Vuursche en kunt u niet wachten om te beschikken over uw eigen duurzame vakantiehuis in een prachtige omgeving? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

 

Wat eerdere geinteresseerd ons vroegen:

Wat kost een vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop nabij de Loosdrechtse Plassen in verschillende prijsklassen. Op onze verkoop website ziet u het actuele aanbod en de prijzen van onze vakantiewoningen.

Bieden jullie ook recreatiewoningen met wellness?

Jazeker, bij Résidence Lage Vuursche nabij de Loosdrechtse Plassen bieden wij ook woningen met privé wellness. Kies bijvoorbeeld uit wellness zoals een sauna, hottub of buitendouche.