Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Recreatiewoning kopen Noord-Brabant

Recreatiewoningen te koop in Noord-Brabant

  • Duurzame recreatiewoningen
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • Vlak bij recreatieplas de IJzeren Man en Den Bosch

Luxe recreatiewoning kopen in Noord-Brabant

Investeren in een recreatiewoning is tegenwoordig steeds populairder. Een eigen plekje voor een weekend weg, vakantie of langer verblijf, dat klinkt toch heerlijk? TopParken heeft diverse recreatiewoningen in Noord-Brabant te koop staan op Résidence de Leuvert. Dit vakantiepark, gelegen in Cromvoirt, bevindt zich op korte afstand van Den Bosch, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen én recreatieplas de IJzeren man. De recreatiewoningen zijn luxe en modern ingericht, natuurrijk gelegen en bevinden zich op een schitterende plek aan het water. Laat u hieronder verrassen door de prachtige recreatiewoningen op ons vakantiepark. 

Het aanbod recreatiewoningen

Hoe zien de recreatiewoningen eruit?

De meeste recreatiewoningen bij Résidence de Leuvert bevinden zich aan het water. De woningen beschikken in ieder geval over meerdere slaapkamers, een luxe badkamer en een riante woonkamer. Dit maakt de woning erg geschikt voor gezinnen. Het is mogelijk om uw recreatiewoning uit te breiden met wellness, zoals een sauna, hottub of buitendouche. Ook heeft u toegang tot een ruime privé tuin rondom de recreatiewoning. U kunt kiezen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

✦ Eigen gebruik - Uw eigen plekje midden in de natuur. Geniet van een vakantie wanneer u maar wilt en maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten op het park. Richt uw vakantiewoning in hoe u het wilt en maak het tot uw eigen plekje.

✦ Verhuur - Wanneer u voor de verhuur van uw recreatiewoning kiest, dan ontvangt u een interessant nettorendement per jaar. De verhuur van uw woning wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Een zorgeloze investering dus!

✦ Combinatie van beide - U bepaalt zelf wanneer u de vakantiewoning wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur. Daardoor geniet u van een vakantie wanneer u dat wilt én profiteert u van een interessant rendementspercentage.

Wat heeft uw voorkeur?

Een recreatiewoning bij Résidence de Leuvert 

Résidence de Leuvert in Noord-Brabant ligt in een bosrijke omgeving, de ideale locatie om een recreatiewoning te kopen. Binnen een half uur rijden bent u in Den Bosch of in de Efteling. Recreatieplas 'De IJzeren Man' ligt op loopafstand en wandelen of fietsen doet u in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Noord-Brabant is een veelzijdige provincie die zowel bij binnen- als buitenlandse toeristen erg in trek is. De uitgebreide faciliteiten op het vakantiepark, zoals een verwarmd zwembad, restaurant, sportvelden en speeltuinen, in combinatie met de ligging, maken het tot een topbestemming met veel mogelijkheden. 

 
 

Een recreatiewoning kopen bij TopParken

Kiest u voor het kopen van een recreatiewoning in Brabant bij TopParken, dan kiest u voor een betrouwbare en ervaren organisatie. Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche hebben wij veel kennis in huis. Zo verzorgen wij het volledige verhuurproces als u kiest voor verhuur. Ons professionele verhuurteam zorgt ervoor dat u zorgeloos investeert in een recreatiewoning in Noord-Brabant. Door de hoge bezettingsgraad op onze vakantieparken is het verhuren van de woning een aantrekkelijke optie. Kiest u voor verhuur dan ontvangt u een interessant netto rendement per jaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen in Brabant?  Plan dan een afspraak in met een adviseur. Onze adviseur voorziet u graag van advies. Neem contact op via onderstaande knop. 

 
 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden ons ⤵

✦ Wat is het nettorendement bij de aankoop van een recreatiewoning?

Het rendement dat u ontvangt over de verhuuropbrengsten van uw eigen recreatiewoning hangt af van verschillende factoren. Enkele factoren die meespelen zijn bijvoorbeeld de locatie van de woning die u koopt, de prijs van de recreatiewoning, de faciliteiten die zich op het vakantiepark bevinden en hoeveel weken per jaar u de woning beschikbaar stelt voor verhuur. 

✦ Wat is er te doen in de omgeving van jullie park in Noord-Brabant?

Résidence de Leuvert bevindt zich in Cromvoirt in een ontzettend veelzijdige omgeving. Op slechts 8 kilometer afstand vindt u Den Bosch en daarnaast bent u binnen enkele autominuten bij de Loonse en Drunense Duinen. Tevens bereikt u lopend recreatieplas de IJzeren man. Hier kunt u watersporten beoefenen, wandelen, fietsen én zijn er diverse events en activiteiten.