1. Duurzame recreatiewoningen
  2. Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  3. Vlakbij recreatieplas de IJzeren Man en Den Bosch

Recreatiewoning kopen in Brabant

TopParken biedt diverse recreatiewoningen te koop aan in Noord-Brabant. Heeft u al eens nagedacht over het kopen van een recreatiewoning in eigen land? Gebruikt u de woning voor uzelf dan heeft u altijd een plek voor een weekendje weg, vakantie of langer verblijf. Een tweede huis is echter ook een interessante investering, als u de woning beschikbaar stelt voor gedeeltelijke of volledige verhuur levert u dat een aantrekkelijk rendement op. Koopt u een recreatiewoning in Brabant bij TopParken dan doet u dat op Résidence de Leuvert. Dit vakantiepark ligt in Cromvoirt, op korte afstand van onder andere Den Bosch, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en recreatieplas de IJzeren Man.

Bekijk de recreatiewoningen in Brabant

Recreatiewoningen te koop in Noord-Brabant

Waarom kiezen voor TopParken?

Kiest u voor het kopen van een recreatiewoning in Brabant bij TopParken, dan kiest u voor een betrouwbare en ervaren organisatie. Met meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche hebben wij veel kennis in huis. Zo verzorgen wij het volledige verhuurproces als u kiest voor verhuur. Ons professionele verhuurteam zorgt ervoor dat u zorgeloos investeert in een recreatiewoning in Noord-Brabant. Door de hoge bezettingsgraad op onze vakantieparken is het verhuren van de woning een aantrekkelijke optie. Kiest u voor verhuur dan ontvangt u een netto rendement per jaar.

Recreatiewoning kopen in Brabant bij Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert in Noord-Brabant ligt in een bosrijke omgeving, de ideale locatie om een recreatiewoning in Noord-Brabant te kopen. Binnen een half uur rijden bent u in Den Bosch of in de Efteling. Recreatieplas 'De IJzeren Man' ligt op loopafstand en wandelen of fietsen doet u in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Noord-Brabant is een veelzijdige provincie die zowel bij binnen- als buitenlandse toeristen erg in trek is. De uitgebreide faciliteiten op het vakantiepark, zoals een zwembad, restaurant en speeltuinen, in combinatie met de ligging, maken het tot een bestemming met veel mogelijkheden. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen in Brabant? U kunt vrijblijvend onze brochure aanvragen voor meer informatie via onderstaande knop. Liever een afspraak maken met een adviseur? Neem dan contact met ons op.

Vraag de brochure aan
 

De drie mogelijkheden om uw recreatiewoning in Noord-Brabant te gebruiken